Vizio Biedt een Aantal OLED-TV Concurrentie Dit Najaar, te Beginnen op $1300

0
34
Vizio

Als je hebt gewacht voor iemand om te concurreren met LG in op de groeiende OLED-TV ruimte, dan is uw gebed is beantwoord. Vizio heeft bekendgemaakt dat de eerste consumenten-en-klaar OLED-TV terug op de CES in januari, en vandaag is het de aankondiging dat de sets beschikbaar zal zijn ergens deze herfst. Het beste deel: de 55-inch model begint bij $1300.

Dat is ongelooflijk competitieve u niet kunt vinden van een nieuwe LG model voor die prijs, tenzij u op zoek bent naar een grote verkoop op een jaar-oude TV. Sony maakt ook OLED-Tv ‘ s, maar ze zijn nog duurder omdat ze sourcing-panelen van LG. Hisense eerder maakte een paar, maar gedompeld uit de markt eerder dit jaar.

Het 55-inch model is de Vizio OLED55-H1, en er is een 65-inch versie (OLED65-H1) voor $2000. Dat is ook heel behoorlijk in termen van concurrentie. Ter wille van de vergelijking, LG ‘ s goedkoopste 55-inch OLED, de B9-serie, heeft een adviesprijs van $1600. Omdat high-end Tv ‘ s krijgen vaak aanzienlijke kortingen, een $1000 Vizio OLED rond Black Friday zou niet uit van de vraag. En voor die kwestie, noch zou een $1000 LG OLED, want de concurrentie is een prachtig ding.

De Vizio H1-serie wordt geleverd met de vennootschap suite van software-functies, inclusief de bijgewerkte SmartCast, het Iq van de Actieve image processor, en de ProGaming-Engine voor het automatisch optimaliseren van de foto voor de Xbox en PlayStation. Natuurlijk, beide modellen hebben een resolutie van 4K en een maximum van 120Hz refresh.

Vizio ‘ s meer eigentijdse ontwerpen, zijn de lancering van veel eerder. De nieuwe V, M, en P-serie sets, variërend van $230 V405 40-inch TV aan de krankzinnige P85QX-H1 85-inch vastgesteld op $3000, zal gaan over de verkoop vanaf vandaag bij Amazon, Best Buy, Walmart, en de rest van de usual suspects. De nieuwe Verheffen sound bar, met roterende luidsprekers voor Atmos surround, zal debuut ergens in het najaar voor $1000.