Pro Zullen de Renners Pakken een Virtuele Tour de France op Zwift Volgende Maand

0
68
ZwiftInsider

Voor fietsers van alle niveaus en racing statussen, juli betekent maar één ding: de Tour de France. Ik denk niet dat ik ooit op een groep rit in juli en niet gesproken over de Tour met mijn collega-renners. Maar dit jaar, de Tour is niet gebeurt in de periode juli—niet in de echte wereld, hoe dan ook.

Vanwege de COVID-19 pandemie, de Tour is uitgesteld tot begin augustus en loopt tot en met September. Twee extra maanden van de opleiding kan zowel een nadeel of een voordeel voor renners, zoals de meeste van plan zijn hun gehele jaar tot een piek in de Tour. Zwift, de online fietsen en racen app, is nu aan de redding met een virtuele TdF.

RELATEDEverything U Nodig hebt om te beginnen met Indoor Cycling

Deze virtuele Tour niet zo hard of zo lang als de real thing, maar het is een leuke manier voor de profs om iets te doen gedurende de tijd dat zij zouden hebben meestal al op de Tour. De Zwift Tour is een wedstrijd die zal plaatsvinden over drie weekenden starten op 4 juli. Elke fase zal alleen duurt ongeveer een uur, dat is aanzienlijk korter aan elke fase van de TdF.

Maar Zwift is het werken met de ASO, de organisator van de Tour de France, om ann in-app-elementen gelijk aan wat u zou zien op de Tour. Ze hebben zelfs twee nieuwe maps, speciaal voor het evenement. De Virtuele Tour zal ook een prijs van de juiste truien—groen voor de beste sprinter, polka-dots voor de beste klimmer, wit voor de beste rookie, en geel voor de winnaar.

Elke fase zal de lucht live op Zwift website kopen kan je ook vangen op de Global Cycling Network (GCN), evenals verschillende TV-omroepen in de verschillende landen. Dit is een enorme overwinning voor de Zwift en zal waarschijnlijk toenemen van de blootstelling aan fietsers die anders mogelijk niet bereid zijn geweest om het een schot.

Het spreken van, terwijl de virtuele Tour zal slechts worden voor pro mannen en vrouwen teams (die ras apart, net zoals in het echte leven), er zal een amateur-evenement genaamd de Virtuele l ‘ Etape du Tour de France voor alle Zwift gebruikers. De fasen ontworpen voor de pro teams zullen beschikbaar zijn voor alle gebruikers om uit te testen, die moet een ton van plezier. Als je een fietser en nog nooit gebruikt Zwift voor, dit kan een geweldige manier om uw voeten nat—deze grote ritten met duizenden deelnemers zijn een absoluut blast.

via BikeRadar, ZwiftInsider