Pro-Cyklister Kommer att Hantera en Virtuell Tour de France på Zwift Nästa Månad

0
87
ZwiftInsider

För cyklister på alla nivåer och racing status, juli innebär en sak: Tour de France. Jag tror inte att jag någonsin har varit på en grupp rida i juli och inte talade om Tur med mina kolleger och ryttare. Men i år, Tur är inte händer i juli—inte i den verkliga världen, i alla fall.

På grund av COVID-19 pandemi Tur var skjuts upp till början av augusti och kommer att pågå till och med September. Ytterligare två månader av träning kan antingen vara en nackdel eller en fördel för cyklister, de flesta plan för hela året till topp under hela resan. Zwift, online cykling och racing-app, nu komma till undsättning med en virtuell TdF.

RELATEDEverything Du Behöver för att Komma Igång med Inomhus Cykling

Denna virtuell Rundtur kommer inte att vara så hård eller så länge som den verkliga sak, men det är ett coolt sätt för proffsen att göra något under den tid som man har normalt varit med på resan. Den Zwift Tur är en stage race som kommer att äga rum under tre helger med start den 4 juli. Varje steg kommer endast att pågå i ungefär en timme, vilket är betydligt kortare för varje stadium av TdF.

Men Zwift arbetar med ASO, arrangör av Tour de France, ann, i-app element som liknar vad du skulle se på Tur. De har även skapat två nya kartor speciellt för evenemanget. Den Virtuella Tur kommer också att belöna rätt tröjor—grön för bästa sprinter, polka-punkter för bästa klättrare, vitt för bästa rookie, och gula för den totala vinnaren.

Varje steg kommer luft leva på Zwift s webbplats, köper du kan också fånga det på den Globala Cykling Nätverk (GCN), samt olika TV-bolag i olika länder. Detta är en enorm seger för Zwift och kommer sannolikt att öka exponering för cyklister som annars kanske inte har varit villig att ge det en chans.

På tal om, medan den virtuella Turen kommer bara vara för pro män och kvinnors lag (som kommer att tävla separat, precis som i verkliga livet), det kommer att vara en amatör händelse som kallas den Virtuella l ‘ Etape du Tour de France för alla Zwift användare. Stegen designad för pro team kommer att vara tillgänglig för alla användare att testa, som bör vara massor av kul. Om du är en cyklist och har aldrig använt Zwift innan, detta kan vara ett bra sätt att få dina fötter våt—dessa enorma rider med tusentals deltagare är en absolut blast.

via BikeRadar, ZwiftInsider