Hoe te Werk om een Kapotte Toetsenbord op een Windows PC 10

0
94

Als het toetsenbord op uw Windows-10 computer heeft een gebroken of ontbrekende sleutel (en het is er een die je niet vaak gebruikt), kun je misschien in staat om te werken rond totdat je een nieuw toetsenbord. Hier zijn een paar ideeën die je kunt proberen in een snuifje.

Methode 1: opnieuw Toewijzen de Toets met Software

Met behulp van Microsoft ‘ s gratis PowerToys utility voor Windows 10, kunt u de functie van een gebroken sleutel naar een ander je niet vaak gebruikt, zoals de Scroll of Caps Lock, of een functietoets te drukken.

Om dit te doen, het downloaden van Microsoft PowerToys, als je niet al een hebt. Nadat u het programma starten, klikt u op “Keyboard Manager” in de zijbalk en klik op “opnieuw Toewijzen van een toets.”

We gebruiken Esc als de gebroken sleutel in ons voorbeeld, en vervang deze met de zelden gebruikte Scroll Lock-toets.

In de “Toetsenbord Toewijzen” venster, klikt u op het plus teken (+) voor het toevoegen van een snelkoppeling.

Op de linkerkant, heb je voor het definiëren van de sleutel bent u het opnieuw toewijzen. Uit het drop-down menu, selecteert u de gebroken sleutel die u wilt toewijzen aan een ander.

In de “Toegewezen” gedeelte aan de rechterkant, klik op het drop-down menu en selecteer de toets die u wilt vervangen van de kapotte.

In ons voorbeeld, de Esc-toets is gebroken en we vervangen het met de Scroll Lock-toets.

Klik op “OK” sluit de “Remap Toetsenbord” venster, en de toegewezen toets actief moet zijn. Test het zelf en zorg dat het werkt zoals verwacht.

Indien niet, kunt u opnieuw de “Remap Toetsenbord” – venster in PowerToys op elk moment de instellingen wijzigen. U kunt ook op het pictogram van de Prullenbak om volledig te verwijderen van de mapping.

GERELATEERD: Hoe Maak je Je Scroll Lock-Toets Bruikbaar op een Windows PC 10

Methode 2: Swap Een Toets met een Andere

Benj Edwards

Bijna elk toetsenbord maakt gebruik van een sleutel mechanisme met een mechanische schakelaar dat eigenlijk niet de electronica spullen. Op de top van dat zit een stuk plastic wel een toetsaanduiding, die de gelabeld stuk dat u op.

Als een toetsaanduiding of kapot gaat missen, maar de schakelaar onder het oké is, kunt u mogelijk gebruik maken van een andere vergelijkbare grootte key cap. Nogmaals, wil je er een kiezen die u niet vaak gebruikt.

Meestal kunt u het voorzichtig los te wrikken uit een toets met een platte schroevendraaier. Maar wees voorzichtig, gebruik niet te veel kracht uit—ze zijn makkelijk te breken als u een slip-of wrikken te hard.

Zodra u de toets uit, plaats deze op de schakelaar van de ontbrekende sleutel en duw deze voorzichtig naar beneden totdat deze vastklikt. Natuurlijk, het etiket op de toets zal worden onjuist, maar je kunt het hernoemen met een schrijf-op een sticker als u wilt.

Andere Reparatie Opties

Michael Crider

Indien een van de toetsen is gebroken, en je wilt liever kopen van een vervangende dan het gebruik van een andere sleutel, u misschien in staat zijn om een nieuwe op sites als Laptopkey.com. U kunt ook proberen om te vinden van een niet-functionele of gebruikte toetsenbord (of een hele laptop, is het goedkoop genoeg) op eBay die u kunt gebruiken voor vervanging van doppen uit.

Afhankelijk van het soort van toetsenbord je hebt (en je vaardigheid in repareren van elektronica), je zou het kunnen vervangen van een kapotte toetsenbord mechanisme zelf. Hoewel, voor de meeste, het is waarschijnlijk makkelijker te vervang gewoon het hele ding.

GERELATEERD: Hoe Te Vervangen En Opnieuw Solderen van Een Mechanische Schakelaar van het Toetsenbord

Als het niet Anders kan, Koop een Nieuw Toetsenbord

Michael Crider

Als u gebroken heb een brief sleutel, of een ander die je vaak gebruikt, zijn de opties boven het klinkt misschien niet aantrekkelijk. Of misschien heeft uw toetsaanduiding transplantatie experiment niet uit te werken. In deze gevallen is het waarschijnlijk het beste om gewoon een nieuw toetsenbord.

Als u een desktop, dat is gemakkelijk te doen—gewoon kopen van uw nieuwe toetsenbord en de stekker in het stopcontact! Aan de andere kant, als je een laptop hebt, je moet het onderzoek een vervangend toetsenbord, en erachter te komen hoe te installeren of iemand betalen om het te doen voor u.

Veel geluk en gelukkig te typen!

GERELATEERD: het Vervangen van Uw Laptop Toetsenbord of Touchpad

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik pandoc om Bestanden te Converteren op de Linux Command Line
  • “Hoe te Werk om een Kapotte Toetsenbord op een Windows PC 10
  • “Het Verbergen van de Taakbalk in Windows 10
  • “Wat Doet Apple T2 “de Beveiligings-Chip” Doen in Uw Mac?
  • “Kan Je Echt “Zoom en Verbeteren” Beveiliging Materiaal?