Hoe om Te Speel Pokemon Games Op de PC

0
60

Wist u dat er vele manieren om te spelen Pokemon games op een PC? Of u wilt de klassieke Fire Red, of iets geheel anders als de Pokemon Trading Card Game, ze kunnen allemaal online worden gespeeld.

Om te leren hoe te spelen Pokemon games op een PC, moet u de borstel op je kennis van emulators voor zowel de DS en Gameboy eerste.

Hoe Te Installeren Op Een Emulator Voor Pokemon

Als je wilt spelen met de officiële Pokemon games, er zijn twee routes die u kunt nemen. U kunt gebruik maken van een Nintendo DS emulator te spelen vanaf 2006 tot en met 2017, of gebruik een Gameboy emulator voor spellen van voor 2006.

De keuze is aan u, dus zullen we het maken van een gids voor beide opties.

Hoe Te Spelen Gameboy Pokemon Games Op de PC

Er zijn twee componenten voor het afspelen van een Gameboy spel Pokemon op uw PC. Het eerste deel is de emulator software die kunnen lijken op de Gameboy besturingssysteem en de software.

Het tweede deel is de Pokemon spel te spelen op de emulator. Om te beginnen, kunt u beginnen met het downloaden van een goede emulator. We willen raden VBA-M – het is open source en de meest frequent bijgewerkt.

Zodra u hebt gedownload van VBA-M, pak het gedownloade .zip-bestand op een locatie die je nooit meer vergeet. Na een dubbel klik op uitvoeren visualboyadvance-m.exe.

Uw emulator is nu klaar om te spelen Pokemon. Maar nu je nodig hebt om de juiste Rom ‘ s online. Een ROM is in wezen een virtuele versie van het spel dat moet worden geladen in de emulator.

Als je nieuwsgierig bent over de legaliteit van het downloaden van emulators, en Nintendo ‘ s houding is, kunt u lezen op hun website. U vindt een verscheidenheid van ROMS voor Pokemon en andere Nintendo-games op de Emulator.

Klik op een spel dat u wilt spelen en klik op Opslaan Spel. Een ROM zal worden gedownload naar uw PC in een .zip-bestand. Niet uitpakken .zip-bestand.

Vervolgens keert u terug naar Visualboyadvance-m en klik op Bestand > Openen. Ga naar het gedownload .zip-bestand en dubbelklik erop om het te openen. Het spel zal nu draaien op de emulator en je kunt het spel spelen vrij.

Het opslaan van spellen op een emulator werkt een beetje anders. Je spel opslaan met behulp van de ingebouwde save-systeem niet zal werken. In plaats daarvan, moet u op Bestand > Opslaan Staat en kies een lege sleuf.

Bij het spelen in de toekomst, kunt u gebruik maken van File > Load Staat zijn om te laden van het spel van precies waar u het laatst hebt opgeslagen.

Hoe om Te Spelen op de Nintendo DS Pokemon Games Op de PC

Het spelen van Nintendo DS Pokemon games op uw PC wordt bereikt door dezelfde stappen als hierboven. Echter, je hebt een Nintendo DS emulator voor in de plaats. We raden deSmuME, dat gemakkelijk is de meest bijgewerkte en ondersteund Nintendo DS emulator.

Zodra u hebt gedownload van de emulator, open de DeSmuME.exe bestand op uw PC. De exacte bestandsnaam hangt af van uw gedownloade versie. Volgende bezoek Emulator Games en zoek een DS Pokemon spel te downloaden.

Nadat u hebt geklikt op een Pokemon spel, klik op de Save Game knop en wacht tot het downloaden.

Vervolgens keert u terug naar DeSmuME en klik op Bestand > Openen ROM. Ga naar het gedownload .zip-bestand en dubbelklik om deze te openen in DeSmuME.

Opslaan je voortgang tijdens het spelen, klikt u op Bestand > Opslaan Staat en klikt u op een beschikbaar slot. In de toekomst, gebruik dan Bestand > Laden van Status te openen eerder opgeslagen spellen.

Hoe Om Te Speel Pokemon Games Zonder Een Emulator

Als u de voorkeur geeft aan het spelen van een Pokemon game op de PC die niet vereist dat een emulator, zult u blij zijn te horen dat zijn er vele opties beschikbaar. Sommige zijn officiële releases van Nintendo, en anderen zijn derde party-games.

Pokemon Trading Card Game – Official

Als je van de fysieke Pokemon trading card game, u zult genieten van de online versie. In feite, met elke aankoop van een fysieke Pokemon trading card pack, krijg je een code kaart die kan worden gebruikt voor het openen van een verpakking, ook online.

De Pokémon trading card game online gevechten met vreemden, vrienden, en AI, en worden er regelmatig nieuwe pack-collecties uitgebracht om de gameplay en meta interessant.

PokeMMO – Onofficiële

PokeMMO is een fan gemaakt onofficiële Pokemon multiplayer spel dat gratis te spelen. U kunt ontmoeten met andere vrienden in de wereld en de vooruitgang door middel van missies, vangen Pokemon, en de nederlaag van gym leaders samen. Je kunt de handel Pokemon en vecht anderen ook.

PokeMMO combineert vier verschillende regio ‘s en brengt alle van de Pokemon uit die regio’ s en afbeeldingen gebruikt gelijk in style als Pokemon Zwart en Wit.

Pokemon-Planet – Onofficiële

Pokemon-Planet is een andere fanmade onofficiële Pokemon spel dat je online kunt spelen. Het beschikt over een ventilator wereld die groter is dan alle andere Pokemon spel. Honderden Pokémon uit andere regio ‘ s worden opgenomen en u kunt vangen, trainen en ontwikkelen ze net als in de officiële games. U kunt bouwen aan een team in Pokemon-Planeet en vormen een clan van Pokemon trainers en ga head-to-head met anderen online.

Emulator – Onofficiële

De website staat stelden wij voor het downloaden van emulators voor Pokemon kan ook worden gebruikt om te spelen emulators rechtstreeks vanuit uw browser.

Klik gewoon op de link hierboven en zoek een spel dat je wilt spelen. Op de pagina van de game klik op Play Game Online.

Het spel wordt geladen in een klein venster en vervolgens kunt u spelen vrij. Voor het opslaan van uw vooruitgang, moet u klikken op de Status van de Download – knop. Hou het opgeslagen bestand veilig is. In de toekomst, moet u opent het emulator-online opnieuw in en klik op Uploaden Staat en kies je voor bestand opslaan.

Met die laatste suggestie in gedachten, je hebt nu vele opties voor u beschikbaar om te spelen Pokemon games op de PC.

Als u hulp of advies nodig heeft op het gebruik van deze emulators of Pokemon games, voel je vrij een reactie achter te laten.