10 Beste Sites Voor Gratis Tattoo Designs En Lettertypes

0
35

Het krijgen van een nieuwe tattoo is altijd spannend, maar het kan net zo stressvol. Vooral als je niet goed weet wat nog komen. Als u iemand bent die houdt van plannen en het bladeren door de vele opties voordat je naar de tattoo artiest, een online tattoo ontwerp kan zeer nuttig zijn.

Er is geen tekort aan apps en websites met gratis tattoo ontwerpen, lettertypen en schetsen om uit te kiezen. Wij zorgvuldig de beste online bronnen die u zullen helpen visualiseren en creëren de juiste tattoo ontwerp voor u.

Tattoodo

Het beste voor: Iedereen die zoekt naar inspiratie en nieuwe ideeën.

Prijs: Gratis of $5.99 per maand voor premium-functies.

Tattoodo is een echt premium tattoo web resource. Terwijl de focus ligt op het helpen van gebruikers bij het vinden van hun inspiratiebronnen en ideeën voor nieuwe tatoeages, het is eigenlijk meer een sociaal netwerk tool voor de tattoo-gemeenschap.

Onder de vele categorieën die u kunt vinden op deze site is een verzameling van artikelen over actuele tattoo-gerelateerd nieuws en trends, video ‘ s van tattoo evenementen en congressen, en tattoo gidsen voor alle gebruikers.

U kunt ook gebruik maken van Tattoodo op zowel uw computer en uw smartphone om verbinding te maken met lokale kunstenaars en boek uw volgende tattoo met hen online.

Downloaden: voor iOS, Android.

Tattoo Ontwerpen

Het beste voor: Degenen die nog niet besloten wat voor soort tattoo willen ze nog.

Prijs: Gratis

De Tattoo Ontwerpen app biedt precies dat – een gigantische catalogus van gratis tattoo ontwerpen voor uw volgende tattoo. U kunt bladeren door duizenden tatoeages door categorieën, van abstract naar zeer specifieke titels. Wanneer u de ontwerpen die u wilt, kunt u ze opslaan in uw Favorieten en vervolgens downloaden.

De app heeft ook een kaart waarmee u in de buurt tattoo studio ‘ s en hun werktijden.

Het enige nadeel hier is dat de app is niet beschikbaar op andere platformen, maar Android.

Downloaden: voor Android.

Tattoo Fonts

Het beste voor: Iemand is op zoek naar een script tattoo.

Prijs: Gratis

Als je denken van het krijgen van een tattoo script (een woord of een woordgroep), zult u weten dat het juiste lettertype maakt het verschil. De Tattoo Fonts app wordt geleverd met 125 aanpasbare lettertypes die je kunt proberen voordat je naar de tattooshop.

Schrijf de tekst van uw toekomstige tattoo, kies een lettertype en grootte. Downloaden als u tevreden bent met de stijl of gaan naar het volgende lettertype te vinden van de perfecte match. Alleen beschikbaar zijn voor iOS.

Downloaden: voor iOS.

Instagram

Het beste voor: Iedereen weet het niet.

Prijs: Gratis

Voor degenen die nog steeds onbeslist op wat voor tattoo ze willen, waar en zelfs wanneer ze willen om het te krijgen, Instagram is de perfecte plaats om een begin te vinden van gratis tattoo ontwerpen.

Tattoo artiesten gebruik van dit netwerk te bevorderen en delen van hun kunst. Anderen gebruiken hashtags en tags te zwijgen van hun favoriete tattoo studio ‘ s in hun berichten en verhalen. Alles wat u hoeft te doen is het vinden van de juiste hashtags te volgen en houd een oogje op de nieuwe foto ‘ s en ontwerpen.

Naast de voor de hand liggende #tatoeages en #tattooart, probeer het dan met #geïnkt en #tattoosketch op zoek naar nieuwe ideeën. Als u op zoek bent naar iets meer specifieke, probeer #tattoosleeve, of #traditionaltattoo. U kunt ook beperken door het gebruik van tattoo stijlen als hashtags zoals #blackwork.

Vergeet niet dat je kan nu bladeren door Instagram met zowel uw PC en smartphone.

Downloaden: voor iOS, Android.

Pinterest

Het beste voor: Degenen die zoeken naar een sterke visuals.

Prijs: Gratis.

Pinterest is een ander sociaal netwerk dat je kunt gebruiken voor tattoo inspiratie. Het hele netwerk is over het verzamelen van uw favoriete foto ‘ s en ontwerpen. Veel gebruikers van Pinterest zijn indrukwekkende collecties van tattoo ontwerpen en lettertypen die u kunt bladeren door.

Een goede start is om te volgen Inkstinct voor tattoo trends uit de hele wereld en Tattoo Ideeën voor meer voorbeelden van hoe uw toekomstige tattoo zou kunnen uitzien op je lichaam.

Gebruik Pinterest om te kijken door andere mensen is vastgemaakt tattoo ideeën of start met het verzamelen van uw eigen pennen met de tattoo ontwerpen die u interessant vindt.

Downloaden: voor iOS, Android.

Custom Tattoo Design

Het beste voor: een van een soort ontwerp.

Prijs: Varieert.

Bent u moe van het kijken naar tal van tattoo works, dat alle lijken? Custom Tattoo Design is een website waar u kunt huren van een kunstenaar om een uniek ontwerp op maat afgestemd op uw wensen en behoeften.

Bezoek de site, stuur een korte beschrijving van je idee, en het krijgen van een professional om je perfecte een van een soort tattoo schets. Het loon varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het werk.

De Huid Beweging

Het beste voor: Iemand is op zoek naar een echte niche-tattoo.

Prijs: voor Een eenmalige betaling van $39.99 voor de app lees je tattoo en $9.99 per jaar te houden geactiveerd.

Wat kan meer uniek dan een tattoo van je eigen stem op uw lichaam? De huid Motion biedt u een tattoo soundwave van een audio-clip tot 30 sec lang. Het kan je eigen stem, een lied of zelfs van uw hond te blaffen. De audioclip wordt dan opgeslagen op de site en u kunt het lezen op elk gewenst moment het gebruik van de app.

De grootte, de kleur en de vorm van uw soundwave tattoo zijn klantgericht en je kunt toevoegen ontwerp elementen u graag.

Downloaden: voor iOS, Android.

Inkhunter

Het beste voor: Degenen die niet kunnen beslissen waar op het lichaam om een tatoeage te krijgen.

Prijs: Gratis.

Inkhunter is een unieke app die gebruik maakt van augmented reality om u te laten zien wat uw toekomstige tattoo eruit zal zien op uw lichaam.

U kunt een van de tattoo voorbeelden uit de app gallery of upload uw eigen, dan plaats je het op een deel van uw lichaam en zie het in real-time. U kunt de positie en de grootte ervan wijzigen op welke manier je maar wilt. Tattoo artiesten vaak gebruik Inkhunter om de klanten wat te verwachten van hun toekomstige tattoo.

Downloaden: voor iOS, Android.

Inksquad

Het beste voor: het Vinden van de beste tattoo artist voor u.

Prijs: Gratis.

Als u op zoek bent naar een persoonlijke band en verstandhouding met uw tatoeage kunstenaar, Inksquad kan u helpen bij het vinden van de juiste professional voor u.

Met behulp van Inksquad u kunt chatten met tattoo artiesten, advies te vragen, helpen met het schetsen van uw tattoo, en zelfs een afspraak te maken. Er is ook een divers galerij van tattoo ontwerpen die u kunt zoeken door verschillende filters en delen van het lichaam.

Downloaden: voor iOS.

Ontwerp Je Eigen Tattoo

Niemand kent je beter dan jezelf. Als je precies weet wat je wilt en je kunt tekenen, kunt u het ontwerpen van uw eigen tattoo zelf met behulp van een van de apps voor het maken van aangepaste afbeeldingen.

Waar kijk je naar nieuwe tattoo ideeën en gratis tattoo ontwerpen? Heeft u ooit gebruik gemaakt van online tools voor tattoo inspiratie? Deel je mening met ons in de reacties hieronder.