10 Bästa Platserna För Gratis Tatuering Mönster Och Teckensnitt

0
60

Att få en ny tatuering är alltid spännande, men det kan vara lika stressande. Speciellt om du inte riktigt vet vad de ska få ännu. Om du är någon som tycker om att planera och bläddra igenom många alternativ innan du går till tatueraren, en online-tatuering design service kan vara till stor hjälp.

Det finns ingen brist på appar och webbplatser med gratis tatuering mönster, typsnitt och skisser för att välja från. Vi handplockat de bästa online-resurser som hjälper dig att visualisera och skapa rätt tatuering design för dig.

Tattoodo

Bäst för: den som söker inspiration och nya idéer.

Pris: Gratis eller $5,99 per månad för premium-funktioner.

Tattoodo är ett verkligt premium tattoo webbresurs. Medan dess huvudsakliga fokus är att hjälpa användarna hitta sina inspirationer och idéer för nya tatueringar, det är faktiskt mer av ett socialt nätverk för tatuering gemenskapen.

Bland de många kategorier som du kan hitta på denna webbplats är en samling av artiklar om aktuella tatuering-relaterade nyheter och tendenser, videor från tatuering händelser och konventioner, och tatuering guider för alla användare.

Du kan också använda Tattoodo både på din dator och din smartphone för att få kontakt med lokala konstnärer och boka din nästa tatuering med dem på nätet.

Ladda ner: för iOS, Android.

Tatuering Mönster

Bäst för: De som inte har bestämt vilken typ av tatuering som de vill ändå.

Pris: Gratis

Tatuering Mönster app erbjuder just det – en gigantisk katalog gratis tatuering mönster för din nästa tatuering. Du kan bläddra bland tusentals av tatueringar av kategorier – allt från abstrakta till mycket specifika titlar. När du hittar en design som du gillar kan du spara dem i dina Favoriter och sedan ladda ner dem.

Appen har också en karta som visar dig i närheten tattoo studios och deras arbetstid.

Den enda nackdelen här är att appen inte finns tillgänglig på alla andra plattformar men Android.

Ladda ner: för Android.

Tatuering Teckensnitt

Bäst för: den som vill få ett skript tatuering.

Pris: Gratis

Om du funderar på att få ett manus tatuering (ett ord eller en fras), kommer du att veta att rätt typsnitt som gör hela skillnaden. Tatueringen Teckensnitt app kommer med 125 anpassningsbara teckensnitt som du kan prova innan du går till tatuerare.

Skriv text till din framtida tatuering, välja teckensnitt och storlek. Ladda ner om du är nöjd med stil eller gå vidare till nästa typsnitt för att hitta den perfekta matchen. Bara tillgänglig för iOS.

Ladda ner: för iOS.

Instagram

Bäst för: Alla som är osäkra.

Pris: Gratis

För de som fortfarande är osäkra på vilken typ av tatuering som de vill, var och ens när de vill få det, Instagram är den perfekta platsen att börja leta för att hitta gratis tatuering mönster.

Tatuerare använda detta nätverk för att främja och sprida sin konst. Andra använder hashtags och taggar för att nämna deras favorit tattoo studios i sina inlägg och berättelser. Allt du behöver göra är att hitta rätt hashtags för att följa och hålla ett öga på nya bilder och mönster.

Bortsett från den uppenbara #tattoos #tattooart, prova att använda #inked #och tattoosketch att hitta nya idéer. Om du letar efter något mer specifikt, försök #tattoosleeve, eller #traditionaltattoo. Du kan även begränsa det genom att använda tatuering stilar som hashtags, som #blackwork.

Glöm inte att du nu kan surfa Instagram med både din PC och smartphone.

Ladda ner: för iOS, Android.

Pinterest

Bäst för: De som söker för starka bilder.

Pris: Gratis.

Pinterest är ett annat socialt nätverk som du kan använda för tatuering inspiration. Hela nätet handlar om att samla in dina favorit bilder och mönster. Många användare på Pinterest har imponerande samlingar av tatuering mönster och teckensnitt som du kan bläddra igenom.

En bra början är att följa Inkstinct för tatuering trender från hela världen och Tatuering Idéer för fler exempel på vad din framtida tatuering kan se ut på kroppen.

Att använda Pinterest för att titta igenom andra människors fästs tatuering idéer eller börja samla dina egna pins med tatuering mönster du tycker är intressanta.

Ladda ner: för iOS, Android.

Custom Tattoo Design

Bäst för: en av ett slag design.

Pris: Varierar.

Är du trött på att titta på många tatuering fungerar som ser alla lika? Custom Tattoo Design är en webbplats där du kan hyra en konstnär för att skapa en unik skräddarsydd design anpassad till dina önskemål och behov.

Besök webbplatsen, skicka in en kort beskrivning av din idé, och få en professionell för att rita din perfekta en av ett slag tatuering skiss. Lönen varierar beroende på storleken och komplexiteten i arbetet.

Huden Motion

Bäst för: den som vill få en riktigt nisch tatuering.

Pris: En engångsavgift på $39.99 för att få appen att läsa din tatuering och $9.99 per år för att hålla den aktiverad.

Vad kan vara mer unik än en tatuering av din egen röst på din kropp? Huden Motion erbjuder dig att tatuera en ljudvåg i ett ljudklipp upp till 30 sek lång. Det kan vara din egen röst, en sång, eller din hund skäller. Ljudklippet sedan lagras på sajten och du kan läsa den när som helst för att använda appen.

Storlek, färg, och form av soundwave tatuering är anpassningsbar och du kan lägga till alla design-element som du vill det.

Ladda ner: för iOS, Android.

Inkhunter

Bäst för: De som inte kan bestämma var på kroppen för att få en tatuering.

Pris: Gratis.

Inkhunter är en unik app som använder sig av augmented reality för att visa dig vad din framtida tatuering kommer att se ut på din kropp.

Du kan använda en av tatuering exempel från app-galleriet eller ladda upp dina egna, för att sedan placera den på valfri del av din kropp och se det i realtid. Du kan placera och ändra storlek på det på något sätt du vill. Tatuerare använder ofta Inkhunter för att visa kunderna vad de förväntar sig av sina framtida tatuering.

Ladda ner: för iOS, Android.

Inksquad

Bäst för: att Hitta den bästa tatuerare för dig.

Pris: Gratis.

Om du letar efter en personlig kontakt och förståelse med din tatuerare, Inksquad kan hjälpa dig att hitta rätt person för dig.

Med hjälp av Inksquad du kan chatta med tatuerare, be om råd, hjälp med att skissa din tatuering, och även boka en tid. Det finns även en varierande galleri av tatuering mönster som du kan söka genom olika filter och delar av kroppen.

Ladda ner: för iOS.

Designa Din Egen Tatuering

Ingen känner dig bättre än du själv. Om du inte vet exakt vad du vill och du kan rita, kan du designa din egen tatuering själv med hjälp av en app för att skapa egna bilder.

Där ser du nya tatuering idéer och gratis tatuering mönster? Har du någonsin använt någon online-verktyg för tatuering inspiration? Dela dina tankar med oss i kommentarerna nedan.