Is AliExpress Veilig En Betrouwbaar Kopen?

0
33

AliExpress is een populaire online shopping site die producten verkoopt aan veel goedkopere prijzen dan uw typische branded stores. AliExpress is eigendom van een Chinees retail reus genaamd Alibaba, en het belangrijkste doel is om de uitdaging van online winkels als Amazon en eBay internationaal.

Hoewel AliExpress is één van de meest bezochte online winkelen websites in de wereld, veel gebruikers nog steeds geen vertrouwen in dit platform. Als je ook benieuwd of Aliexpress is het veilig om te kopen, lees onze review van de site en kijk of het verdrijft je zorgen.

Wat Is AliExpress & Hoe Het Werkt

AliExpress is een online shopping platform dat verkoopt een breed scala van items, waaronder kleding, beauty producten, elektronica, sieraden, meubels en meer. Het merendeel van de producten op de site zijn van Chinese fabrikanten. U zult niet vinden van een branded items op het platform. AliExpress ook niet verkopen ebooks of enige vorm van software.

AliExpress schepen wereldwijd de punten en staat open voor gebruikers van overal over de hele wereld. U kunt gebruik maken van de site in een van de volgende talen: engels, frans, duits, italiaans, nederlands, spaans, Braziliaans (portugees), pools, russisch, turks, Japans, hebreeuws, Thai en koreaans.

Hoe Te Gebruiken AliExpress

U kunt winkelen op AliExpress via de officiële website en de smartphone app (Download voor: iOS, Android).

Voordat u start met het gebruik van het platform, moet u een gratis account aanmaakt. Zich aan te melden, volgt u deze stappen:

  1. Open Aliexpress via de browser of de smartphone app.
  1. Onder het Teken in het menu, kies Join of Gratis Deelnemen aan.
  1. Vul in het aanmeldformulier uw e-mail adres en wachtwoord in en klik op Account Maken. U kunt zich aanmelden met uw Google, Facebook, Instagram, of andere sociale media account.

Nadat je een account hebt aangemaakt, AliExpress zal u vragen in te vullen in uw profiel. De gegevens die u zult moeten voorzien zijn van uw voor-en achternaam, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, het winkel-categorieën die je interesseren, en wat andere online winkels winkel op.

Zodra u vult uw AliExpress profiel, kunt u beginnen met winkelen. U kunt bladeren door de items per categorie in het menu aan de linker kant van de site, of typ de naam van het product in de zoekbalk aan de bovenkant van het venster.

Een item kopen, ga naar de product pagina. Kies de juiste maat, de kleur en de levering optie. Klik op Nu Kopen om het te voltooien de aankoop of Toevoegen aan Winkelwagen verder winkelen”.

Is Het Veilig Om Te Kopen Van AliExpress?

Zodra u begint te surfen op AliExpress, zult u zien dat veel van de items kost minder dan wanneer je kopen in eigen land. Dat roept vragen en twijfels bij de kopers. Veel mensen vragen zich af: Is AliExpress veilig om te kopen van alle?

In het algemeen, AliExpress is een veilig en betrouwbaar platform voor het kopen van. Wanneer u een item kopen op het platform, hebt u de opties contact op met de verkoper, ontvangt u een tracking-nummer, het bijhouden van uw goederen, en krijgen dan een volledige terugbetaling artikelen die beschadigd aankomen, te laat of niet komen op alle.

Echter, bij het winkelen op AliExpress moet je slim zijn. Terwijl een van de redenen voor de producten die ze verkopen zijn goedkoop is dat je het direct kopen van een fabrikant, een andere reden is dat sommige van de items zijn valse (nep).

Om teleurstelling te voorkomen, zorg ervoor om de beoordelingen van andere kopers, evenals de beoordeling van de verkoper op de site voor het kopen van iets van AliExpress.

Tips En Trucs Voor Het Gebruik Van AliExpress

AliExpress kan bespaart u veel geld en helpen u bij het vinden van de beste deals online. Zoals met alle e-commerce platform, moet u een slimme shopper. Hier zijn een paar tips om je eerste AliExpress ervaring gaat vlekkeloos.

Onderzoek Van Het Product En De Verkoper

Wanneer u besluit over het product dat u wilt kopen, moet u zeker een bezoek aan de afdeling met online reviews van andere gebruikers die kocht het item voor. Om nog een stap verder, ga door de verkoper (of de winkel) pagina en check hun beoordeling op de site.

Vermijd het kopen van producten van verkopers die beoordelingen te zeggen dat ze eerder niet leveren zaken of door de geleverde artikelen niet overeenkomen met de beschrijving op de site.

Vermijd Het Kopen Van Merkartikelen

Over het algemeen, als je het kopen van een niet-Chinese producten op AliExpress, er is een grote kans dat ze worden nagemaakt. Alleen het kopen van branded items op de site als je het niet erg ze niet authentiek zijn.

Nog niet bekend is bij de Levering Voor het Controleren van Uw Bestelling

Op de tracking pagina van uw bestelling er is een optie om te Bevestig Bestelling Ontvangen. Druk niet op de knop voor de ontvangst van uw items en controleren op problemen. Anders zal het moeilijker zijn om het openen van een geschil en een terugbetaling te krijgen van de verkoper achteraf.

Plan Vooruit Voor Lange Het Verschepen

Een aangename verrassing op AliExpress is dat de meerderheid van de verkopers bieden gratis verzending aan. Echter, als u aandacht aan de verzending van gegevens, zie je dat de levering duurt soms tot 60 dagen.

Als u uw artikelen te arriveren, sneller, kies dan voor één van de betaalde verzend-opties in plaats daarvan. Of gewoon vooruit te plannen voor de lange leveringen. Om uw items van tevoren en u hoeft niet extra te betalen.

Zorgeloos Online Winkelen

Hoewel ze besparen u geld en moeite, sites als Wens of AliExpress vaak verhogen van de veiligheid bij de potentiële kopers. Producten vervaardigd in China in het algemeen hebben een reputatie van slechte kwaliteit. Echter, als je bereid bent een risico te nemen, ontvangt u mogelijk een goed item voor slechts een fractie van wat u zou hebben betaald voor het in een winkel terug naar huis.

Heb je ooit iets gekocht bij AliExpress? Waren jullie tevreden met de producten die je hebt gekocht? Deel uw AliExpress ervaring met ons in de comments hieronder, en anderen te helpen beslissen of AliExpress is veilig.