Hoe Samenwerken op Microsoft Whiteboard

0
35

Een whiteboard is een geweldig hulpmiddel voor het samenwerken met anderen. Als je op afstand te werken en kunnen niet fysiek verzamelen rond een, hoewel, je hebt een virtuele oplossing, zoals Microsoft Whiteboard.

Hoewel Whiteboard is beschikbaar voor iedereen met een gratis Microsoft-account of een betaalde Microsoft 365/Office 365 (M365/O365 -) abonnement, de samenwerking biedt momenteel werk alleen met leden van dezelfde organisatie.

Dus, als u een persoonlijke M365/O365-abonnement hebt, kun je niet samenwerken nog; echter, Microsoft heeft gezegd dat dit in de toekomst zal veranderen.

GERELATEERD: Wat Is Microsoft Whiteboard, en Hoe Gebruik Je Het?

Delen van een whiteboard is eenvoudig, en het proces is hetzelfde of je nu met het Whiteboard opdrachtgever of web app.

We worden met behulp van de Windows-10 van opdrachtgever, zoals het heeft meer functies en is ons aanbevolen methode.

Het Delen van een Bord met Iemand

Delen van een bord met een individuele, open het in de Whiteboard-client en klik vervolgens op de blauwe Iemand Uitnodigen knop.

In de “uit te Nodigen” venster dat verschijnt, typt u de naam van de persoon met wie u wilt delen, of selecteert u de naam van de “Voorgestelde Contactpersonen” lijst.

Wanneer u iemand, ze is het recht bewerken toegekend aan de raad van bestuur door de standaard. Dit betekent dat ze kunnen bewerken van de raad van bestuur de inhoud, het delen met iemand anders, of een andere naam geven. Als u niet wilt dat deze persoon deze rechten, klikt u op de Pen-icoon naast “Kunt Bewerken,” en wijzig de machtigingen voor “Alleen-Lezen.”

Klik vervolgens op “Uitnodigen.”

De persoon met wie je het hebt gedeeld whiteboard ontvangt een uitnodiging via e-mail met een link. Wanneer ze klikken, het neemt haar mee naar het whiteboard. Het whiteboard wordt weergegeven op de voorpagina van het Whiteboard app, zodat ze toegang kunnen krijgen tot het zonder terug te keren naar de e-mail bevat de link.

Om te stoppen met het delen van een bord met iemand, ga dan naar de voorpagina van het Whiteboard van de opdrachtgever. Klik op het beletselteken (. . .) naast het bord dat u wilt stoppen met het delen, en klik vervolgens op “Deelnemers Uitnodigen.”

Klik op het beletselteken (. . .) naast de naam van de persoon met wie u wilt stoppen met het delen, en klik vervolgens op “Verwijder Deelnemer.”

De raad van bestuur zal worden verwijderd van haar Whiteboard app, en de link die ze ontvangen niet meer zal werken.

Het Delen van een Bestuur met Meerdere Mensen

Delen van een bestuur met meerdere mensen, open je het in de Whiteboard-client en klik vervolgens op de blauwe Iemand Uitnodigen knop.

In de “uit te Nodigen” venster dat wordt geopend, klikt u op het beletselteken (. . .), en selecteer daarna “Create Link Delen.”

Schakelen Op de “Delen via het Web Link Off” optie.

Een unieke delen van koppeling zal worden gemaakt.

Ondanks de tekst van de link gedeeld kan worden tussen de persoonlijke verhalen, de documentatie van Microsoft zegt dat het alleen werkt met anderen in uw organisatie. We waren niet in staat om delen van een bestuur van een persoonlijk account met een andere persoonlijke account tijdens onze test.

Dit zal vrijwel zeker in de toekomst veranderen, maar op dit schrijven, kunt u slechts een bord met iemand in uw bedrijf.

Klik op “Copy Link” om te kopiëren naar het klembord.

U kunt nu stuur deze link naar iedereen in uw organisatie. Wanneer ze op het, de raad van bestuur zal openen. Het zal ook op de voorpagina van het Whiteboard app, zodat zij toegang hebben tot het zonder terug te keren naar de link.

Om te voorkomen dat mensen toegang krijgen tot een raad van bestuur, om-Uit de “Web Link On” – toets om de link te verwijderen. Wie klikt het daarna wordt er een foutbericht weergegeven met de melding dat ze geen toegang hebben tot die raad.

LEES VERDER

  • “Het Verbergen van de Taakbalk in Windows 10
  • “Wat Doet Apple T2 “de Beveiligings-Chip” Doen in Uw Mac?
  • “Kan Je Echt “Zoom en Verbeteren” Beveiliging Materiaal?
  • “Hoe Gebruik je YouTube Picture-in-Picture op de iPad
  • “Het Downloaden van de Amazone Games App voor Twitch Prime Games