Facebook lanceert Donker Modus naar Mobiel

0
31
NotFridayCraig

Als je op het bureaublad, kunt u al Facebook op donkere modus, maar wat als je op iOS of Android? Als je een van een paar gelukkige iOS-gebruikers, kunt u donkere modus op Facebook vandaag. Maar heel wat gebruikers hebben de optie nog niet, en er is geen woord op Android.

Sommige mensen houden van donkere modus, en het is gemakkelijk te zien waarom. Correct is geïmplementeerd, is het makkelijker voor de ogen, en voor sommige apparaten, het verlengt ook de levensduur van batterijen. Facebook heeft al een donkere modus voor Messenger, Instagram, WhatsApp, en de desktop interface. Maar de mobiele kreeg niet dezelfde aandacht tot nu toe.

Als gespot door SocialMedia Vandaag, een paar gebruikers een nieuwe donkere modus optie op de Facebook iOS app. Zie je screenshots en voorbeelden op Twitter. Wanneer SocialMedia bereikt Facebook, het bedrijf bevestigde dat het vrijgegeven van de functie voor “een klein percentage van de gebruikers wereldwijd en nu”.

Het bedrijf kon niet zeggen wanneer het zou beginnen met de uitrol van de functie breder of als Android-gebruikers zouden krijgen van de optie. Maar als je wilt controleren of je bent één van de gelukkige uitverkorenen, ga dan naar de Facebook app-instellingen. De rest van ons zal moeten wachten.

via SocialMedia Vandaag