Er AliExpress Trygt Og Legit Å Kjøpe Fra?

0
47

AliExpress er et populært online shopping nettsted som selger produkter til en mye billigere priser enn din typiske merkede butikker. AliExpress er eid av det Kinesiske detaljhandel giganten kalt Hydrogen, og dens viktigste formål er å utfordre nettbutikker som Amazon og eBay internasjonalt.

Selv om AliExpress er en av de mest besøkte online shopping nettsteder i verden, mange brukere er fortsatt ikke stoler på denne plattformen. Hvis du også lurer på om Aliexpress er trygt å kjøpe fra, les vår anmeldelse av nettstedet og se om det fordriver dine bekymringer.

Hva Er AliExpress & Hvordan Det Fungerer

AliExpress er en online shopping plattform som selger et bredt spekter av varer, blant annet klær, skjønnhet produkter, elektronikk, smykker, møbler og mye mer. De fleste produkter på nettstedet kommer fra Kinesiske produsenter. Du vil ikke finne noen merkede elementer på plattformen. AliExpress heller ikke selge ebøker eller noen form for programvare.

AliExpress skip elementene over hele verden og er åpen for brukere fra hvor som helst i verden. Du kan bruke nettstedet på noen av følgende språk: engelsk, fransk, tysk, italiensk, nederlandsk, spansk, Brasiliansk (portugisisk), polsk, russisk, tyrkisk, Japansk, hebraisk, Thai, og koreansk.

Hvordan Bruke AliExpress

Du kan handle på AliExpress via det offisielle nettstedet eller smarttelefon-app (kan lastes Ned for: iOS, Android).

Før du begynner å bruke plattformen, må du opprette en gratis konto. For å registrere deg, kan du følge disse trinnene:

  1. Åpne Aliexpress via leseren eller smarttelefon-app.
  1. Under Logg på menyen, velge å Bli medlem eller Delta Gratis.
  1. Fyll ut påmeldingsskjemaet med din e-postadresse og passord, og klikk på Opprett Konto. Alternativt, du kan registrere deg med din Google, Facebook, Instagram eller andre sosiale medier.

Når du har opprettet din konto, AliExpress vil be deg om å fylle i din profil. Detaljene du trenger for å gi inkludere din første og siste navn, kjønn, fødselsdato, nasjonalitet, shopping kategorier som er interessante for deg, og hva andre nettbutikker du handler hos.

Når du fyller ut din AliExpress-profilen, kan du begynne å handle. Du kan bla gjennom elementer etter kategori fra menyen på venstre side av nettstedet, eller skriv inn navnet på produktet i søkefeltet på toppen av vinduet.

Å kjøpe et element, kan du gå til produktets side. Velg riktig størrelse, farge, og levering. Deretter klikker du på “Kjøp Nå” for å fullføre kjøpet eller Legg i Handlekurven til å fortsette å handle.

Er Det Trygt Å Kjøpe Fra AliExpress?

Når du begynner å surfe på AliExpress, vil du se at mye av varene koster mindre enn om du skulle kjøpe innenlands. Det reiser spørsmål og tvil blant kjøpere. Mange folk lurer på: Er AliExpress trygt å kjøpe fra i det hele tatt?

Generelt, AliExpress er en trygg og legit plattform for å kjøpe fra. Når du kjøper en vare på plattformen, du har alternativer for å kontakte selgeren, motta et sporingsnummer, spore varer, og deretter få full refusjon for varer som ankommer skadet, forsinket, eller ikke kommer i det hele tatt.

Imidlertid, når du handler på AliExpress du trenger å være smart. Mens en grunn til at produktene de selger er billige, er at du kjøper direkte fra en produsent, en annen grunn er at noen av elementene som er forfalsket (falske).

For å unngå skuffelse, sørg for å sjekke anmeldelser fra andre kjøpere, samt selgers vurdering på stedet før du kjøper noe fra AliExpress.

Tips Og Triks For Å Bruke AliExpress

AliExpress kan spare deg for mye penger og hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på nettet. Som med hvilken som helst e-handel plattformen, du trenger å være en smart shopper. Her er noen tips for å gjøre ditt første AliExpress erfaring gå feilfritt.

Forskning Produktet Og Selgeren

Når du bestemmer deg for på det produktet du ønsker å kjøpe, sørg for å besøke den delen med online anmeldelser fra andre brukere som har kjøpt varen før. For å ta det enda lenger, kan du gå til selgeren (eller butikk) side og sjekke sin vurdering på stedet.

Unngå å kjøpe produkter fra selgere som har vurderinger og sier at de tidligere ikke levere elementer, eller elementer som leveres ikke samsvarer med beskrivelsen på nettsiden.

Unngå Å Kjøpe Merkevarer

Generelt sett, hvis du kjøper et ikke-Kinesiske produkter på AliExpress, er det en stor sjanse for dem å være forfalsket. Bare kjøpe merkede elementer på nettstedet hvis du ikke har noe imot dem som ikke er autentiske.

Ikke Bekreft Levering Før du Sjekker Din Ordre

På siden sporing av din bestilling, det er et alternativ for å Bekrefte Bestillingen er Mottatt. Ikke trykk på den knappen før du faktisk mottar dine varer og sjekke dem for problemer. Ellers vil det være mer vanskelig å åpne en tvist og få tilbakebetalt fra selgeren etterpå.

Planlegge For Lang Frakt

En hyggelig overraskelse på AliExpress er at de fleste selgere tilbyr gratis frakt. Imidlertid, hvis du betaler oppmerksomhet til shipping detaljer, vil du se at leveringen tar noen ganger opp til 60 dager.

Hvis du trenger varene dine til å komme raskere, velger du ett av porto betalt valg i stedet. Eller rett og slett planlegge for lang leveranser. Bestill dine varer på forhånd, og du slipper å betale ekstra.

Bekymring Gratis Online Shopping

Selv om de kan hjelpe deg å spare penger og krefter, nettsteder som Ønsker eller AliExpress ofte høyne sikkerheten bekymringer blant potensielle kjøpere. Produkter som er produsert i Kina generelt har et rykte for dårlig kvalitet. Imidlertid, hvis du er villig til å ta en risiko, kan du få en godt laget element for bare et utdrag av hva du ville ha betalt for det i en butikk hjemme.

Har du noen gang kjøpt noe fra AliExpress? Var du fornøyd med varene du kjøpte? Del dine AliExpress erfaringer med oss i kommentarfeltet under, og hjelpe andre å avgjøre om AliExpress er trygt.