Är AliExpress Trygg Och Säker Att Köpa Från?

0
61

AliExpress är en populär online shopping webbplats som säljer produkter till mycket lägre priser än din typiska märkesvaror butiker. AliExpress ägs av Kinesiska detaljhandeln jätte heter Alibaba, och dess huvudsakliga syfte är att utmana online-butiker som Amazon och eBay internationellt.

Även om AliExpress är en av de mest besökta online shopping webbplatser i världen, många användare är fortfarande inte litar på denna plattform. Om du också undrar om Aliexpress är säkert att köpa från, läs vår recension av webbplatsen och se om det skingrar din oro.

Vad Är AliExpress & Hur Det Fungerar

AliExpress är en online-shopping plattform som säljer ett brett utbud av produkter, inklusive kläder, skönhetsprodukter, elektronik, smycken, möbler och mycket mer. De flesta av produkterna på webbplatsen kommer från Kinesiska tillverkare. Du kommer inte hitta några märkta föremål på plattformen. AliExpress också inte sälja e-böcker eller någon typ av programvara.

AliExpress fartyg objekt över hela världen och är öppen för användare från var som helst i världen. Du kan använda webbplatsen på något av följande språk: engelska, franska, tyska, italienska, holländska, spanska, Portugisiska (portugal), polska, ryska, turkiska, Japanska, hebreiska, Thailändska, koreanska och.

Hur Man Använder AliExpress

Du kan handla på AliExpress via den officiella hemsidan eller smartphone-app (kan laddas Ner för: iOS, Android).

Innan du börjar använda den plattform du behöver för att skapa ett gratis konto. För att registrera dig, följ dessa steg:

  1. Öppna Aliexpress via webbläsare eller en smartphone-app.
  1. Enligt Tecken på meny, välja Gå med eller Gå med Gratis.
  1. Fyll i sign up formuläret med din e-postadress och lösenord och klicka på Skapa Konto. Alternativt, kan du logga in med ditt Google, Facebook, Instagram eller andra sociala medier-konto.

Efter att du skapat ditt konto, AliExpress kommer att be dig att fylla i din profil. Den information du behöver för att ge innehålla ditt för-och efternamn, kön, födelsedatum, nationalitet, shopping kategorier som intresserar dig, och vad andra online-butiker du handlar på.

När du fyller i din AliExpress profil, kan du börja handla. Du kan bläddra mellan objekten med kategorier från den meny på vänster sida av webbplatsen, eller skriv namnet på en produkt i sökfältet längst upp i fönstret.

Att köpa en post, gå till produktens sida. Välj rätt storlek, färg och leverans alternativ. Klicka sedan på Köp Nu för att slutföra köpet eller Lägg till i Kundvagnen fortsätta handla.

Är Det Säkert Att Köpa Från AliExpress?

När du börjar surfa på AliExpress, kommer du att se att en hel del artiklar som kostar mindre än om du skulle köpa inhemskt. Det väcker frågor och tvivel bland köparna. Många undrar: Är AliExpress säkert att köpa från alls?

I allmänhet, AliExpress är en trygg och säker plattform för att köpa från. När du köper en vara på plattformen, har du alternativ för att kontakta säljaren, får ett spårningsnummer, följa dina varor och sedan få full returrätt på objekt som anländer skadad, för sent, eller inte komma fram alls.

Men när du handlar på AliExpress du måste vara smart. Medan en anledning till att de produkter de säljer är billiga är att du köper direkt från en tillverkare, en annan anledning är att vissa av de poster som är förfalskade (falska).

För att undvika besvikelse, se till att kolla upp recensioner från andra köpare, liksom säljarens rating på webbplatsen innan du köper något från AliExpress.

Tips Och Trick För Att Använda AliExpress

AliExpress kan spara dig en massa pengar och hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena på nätet. Som med alla e-handelsplattform, som du behöver för att vara en smart shopper. Här är några tips för att göra din första AliExpress erfarenhet gå felfri.

Forskning Varan Och Säljaren

När du bestämmer dig för den produkt du vill köpa, se till att besöka avsnittet med online recensioner från andra användare som har köpt objekt innan. För att ta det ännu längre, gå till säljarens (eller förvara s) – sidan och kolla deras rating på webbplatsen.

Undvika att köpa produkter från säljare som har recensioner som säger att de tidigare inte leverera varor eller objekt levereras inte stämmer med beskrivningen på hemsidan.

Undvik Att Köpa Märkesvaror

I allmänhet, om du köper något icke-Kinesiska produkter på AliExpress, det är en stor chans för dem att vara förfalskade. Bara att köpa märkesvaror på webbplatsen om du inte har något emot att dem inte är äkta.

Glöm inte att Bekräfta Leverans Innan du Kontrollerar Din Beställning

På sidan sökning av din beställning det finns en möjlighet att Bekräfta Order. Tryck inte på att-knappen innan du faktiskt tar emot dina objekt och kontrollera dem för problem. Annars ska det vara svårare att öppna en tvist och få en återbetalning av säljaren i efterhand.

Planera För Lång Leverans

En trevlig överraskning på AliExpress är att majoriteten av säljarna erbjuder fri frakt. Men om du betalar uppmärksamhet till uppgifter för frakt, du kommer att se att leveransen tar ibland upp till 60 dagar.

Om du behöver dina varor att anlända snabbare, välj en av betald frakt alternativ istället. Eller helt enkelt planera för långa leveranser. Beställ dina objekt i förväg, och du kommer inte att behöva betala extra.

Oroa Gratis Online Shopping

Även om de hjälper dig att spara pengar och ansträngning, webbplatser som Önskar eller AliExpress ofta höja säkerheten oro bland potentiella köpare. Produkter som tillverkas i Kina i allmänhet har ett rykte om dålig kvalitet. Men om du är villig att ta en risk, kan du få ett bra objekt för bara ett utdrag av vad du skulle ha betalat för det i en butik hem.

Har du någonsin köpt något från AliExpress? Var du nöjd med de varor du köpt? Dela dina AliExpress erfarenhet med oss i kommentarerna nedan och hjälpa andra att besluta om AliExpress är säker.