Amazons Nya Fire HD 8 Tabletter Finns till Försäljning för så Lågt som $60

0
84
Amazon

Amazon är redan igång en dag försäljningen på sin nya Fire HD 8 tabletter, som har snabbare processorer, mer lagring och en bättre batteritid än sina förfäder. Nu har du chansen att ta en Fire HD 8 tablet för 60 dollar, en HD 8 Plus för $80, eller en HD-8 Barn Edition för $100.

Den nya Fire HD 8 tablet är en massiv steg framåt för Amazon. Ca 30% snabbare än den tidigare HD 8 tablett, det har en MicroSD-kortplats för upp till 1 TB add-on lagring, och det har upp till 12 timmars batteritid med USB-C laddning. Det har också ett Eko Visa-läge som förvandlar den till en Alexa Smart Display, med handsfree-videosamtal och smarta hem kontroller.

Amazon ‘ s HD 8 Plus tablett är en uppgraderad version av den grundläggande Fire HD 8. Det är den mest kraftfulla Eld tablett hittills, med 3 GB RAM-minne och stöd för trådlös laddning. Om du är intresserad av HD 8 Plus, så föreslår jag att du tittar på HD 8 Plus Trådlös Laddning Paketet, som levereras med en laddstation som automatiskt sätter HD 8 Plus i Echo Visa-läge.

Om du har barn, bör du allvarligt överväga att ta tag i discoutned Fire HD 8 Barn Edition. Jag har samma specifikationer som den grundläggande Fire HD 8 tablet, förutom att det kommer med ett år för Fritid Unlimited, en robust barn fallet, och två år ersättande plan. För $40 rabatt på ordinarie pris, det är svårt att gå upp på den här affären.

Amazon Fire HD 8 köpet avslutas ikväll, så köp en (eller två) innan de går ut i lager.

De Bästa Budget Tablett

Nya Fire HD 8 tablet, 8″ HD-skärm, 32 GB är utformad för bärbara underhållning, Svart

Amazons nya Fire HD 8 tablet är 30% snabbare än sin föregångare och avgifter via USB-C. Det är ett komplett stjäla till det rabatterade priset av $60.

Handla Nu

$59.99
Fler erbjudanden