Amazon ‘ s Nieuwe Fire HD 8-Tablets te Koop Zijn voor zo Laag als $60

0
37
Amazon

Amazon is al actief in één dag te koop op de nieuwe Fire HD 8-tablets, die snellere processoren, meer geheugen en een betere levensduur van de batterij dan hun voorouders. Nu is uw kans om te grijpen een Fire HD 8-tablet voor $60, een HD-8 Plus voor $80, of een HD 8 Kinderen Edition voor $100.

De nieuwe Fire HD 8 tablet is een enorme stap voorwaarts voor Amazon. Het is ongeveer 30% sneller dan de vorige HD 8-tablet heeft een MicroSD slot voor maximaal 1 TB extra opslagcapaciteit, en het heeft tot 12 uur levensduur van de batterij met USB-C op te laden. Het heeft ook een Echo laten Zien modus verandert het in een Alexa Slim Display, met hands-free video-bellen en smart home controles.

Amazon ‘ s HD 8 Plus tablet is een verbeterde versie van de basic-Fire HD 8. Het is de meest krachtige Fire-tablet-to-date, met 3 GB RAM-geheugen en ondersteuning voor draadloos opladen. Als u geïnteresseerd bent in de HD 8 Plus, dan raad ik je aan te kijken op de HD 8 Plus Draadloos Opladen Bundel, die wordt geleverd met een laadstation dat maakt automatisch de HD-8 Plus naar de Echo-Show mode.

Als je kinderen hebt, dan moet je serieus overwegen het grijpen van de discoutned Fire HD 8 Kinderen Edition. Ik heeft dezelfde specs als de basic-Fire HD 8-tablet, behalve het wordt geleverd met een jaar van FreeTime Unlimited, een ruige kinderen geval, en twee jaar vervanging van plan. Voor $40 uit de reguliere prijs, het is moeilijk om op deze deal.

De Amazon Fire HD 8 verkoop eindigt vanavond, dus koop één (of twee) voordat ze gaan uit van de voorraad.

De Beste Budget Tablet

Nieuwe Fire HD 8 tablet 8″ HD-scherm, 32 GB, ontworpen voor draagbaar entertainment, Zwart

Amazon ‘ s nieuwe Fire HD 8 tablet is 30% sneller dan zijn voorganger en oplaadbaar via USB-C. Het is een compleet stelen op de gereduceerde prijs van $60.

Shop Nu

$59.99
Meer aanbiedingen