Hur man laddar Ner Amazonas Spel-Appen för att Rycka Prime Spel

0
91

Amazon ger bort flera gratis spel varje månad genom att Rycka Prime, som ingår med Amazon Prime. Du kan spela dem genom att Rycka app, men Amazon Spel launcher är en mycket bättre upplevelse. Här är hur du hämtar och installera det.

Ladda ner Amazonas Spel-App Här

Vill bara att ladda ner programvaran? Klicka på denna länk för att direkt ladda ner Amazonas Spel-Appen från Amazons hemsida.

Amazon Spel App är mycket bättre än Amazons äldre Rycka app för att ladda ner och spela dessa gratis spel. Det finns flera grundläggande funktioner som inte finns i Twitch app, som en sökning för att snabbt hitta de spel du vill spela.

Hitta den här länken bör inte vara komplicerat, men som är det. Amazon har inga main ladda ner sidan där du hittar en nedladdningslänk för launcher. Läs på och vi ska visa dig var du Amazon döljer länk på sin webbplats.

Hur att Hitta Länken på Amazons Webbplats

För att ladda ner launcher, bege dig till Twitch Prime spel och plundra sida. Rycka Prime ingår med Amazon Prime gratis, så du behöver logga in först.

Bläddra ner till botten av sidan och leta efter “Spel med Prime” – avsnittet. Anspråk på den här månadens spel du vill spela genom att klicka på “Talan”.

Efter att du har gjort anspråk på ett spel, du kommer att se en “Ladda ner och spela” – länken under den. Klicka på denna länk.

Nu kommer du att se en “Ladda ner Amazon Spel App (Windows)” – länken. Klicka här för att ladda ner installationsprogrammet. Köra installationsprogrammet för att installera Amazon Spel launcher för att Rycka Prime spel.

Med Amazon Spel App installerad, kan du logga in för att ladda ner och spela alla spel som du har någonsin påstått från Rycka Prime. Du kan också få din gratis spel från i den här appen utan att använda webbplatsen.

LÄS NÄSTA

  • “Gratis Ladda ner: GarageBand för iPhone och iPad Är Viktigt
  • “Hur den Nya Appen Bibliotek Fungerar på iPhone
  • “Varför Turbo-Knappen för att Sakta Ner Din DATOR under 90-talet?
  • “Hur man kan Stoppa Slack Anmälningar på Helgen
  • “Hur att Sluta att Strava Från att Göra Din hemadress Offentliga