Het Downloaden van de Amazone Games App voor Twitch Prime Games

0
27

Amazon geeft verderop een aantal gratis games elke maand via Twitch Prime, opgenomen met Amazon Prime. Je kunt spelen via de Twitch app, maar de Amazon Games launcher is een veel betere ervaring. Hier is hoe te downloaden en te installeren.

Download de Amazone Games App Hier

Gewoon wilt om de software te downloaden? Klik op deze link om rechtstreeks downloaden van de Amazone Games App van Amazon ‘ s website.

De Amazone Games App is veel beter dan Amazon ‘ s oudere Twitch app voor het downloaden en spelen van deze gratis spelletjes. Het bevat een aantal elementaire functies niet gevonden in de Twitch app, zoals een zoekvak voor het snel vinden van de spellen die u wilt spelen.

Het vinden van deze link hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het wel is. Amazon heeft geen download pagina waar je een download link voor de launcher. Lees er meer over en we tonen u waar Amazon verbergt de link op haar website.

Hoe Vindt u de Download-Link op de Website van Amazon

Download de launcher, ga dan naar de Twitch Prime games en loot pagina. Twitch Prime is opgenomen met Amazon Prime gratis, dus je zult moeten zich eerst aanmelden.

Blader omlaag naar de onderkant van de pagina en zoek naar het “Spellen met Prime” sectie. Claim deze maand worden de spellen die u wilt spelen door te klikken op de “Claim.”

Na het claimen van een spel, zie je een “Downloaden en spelen” link onder. Klik op die link.

Je ziet nu een “Download de Amazone Games App (Windows)” link. Klik hier voor het downloaden van de installer. Voer het installatieprogramma installeert de Amazone Games launcher voor Twitch Prime games.

Met de Amazon Games App geïnstalleerd, kunt u een teken in te spelen en te downloaden van alle games die je ooit hebt geclaimd bij Twitch Prime. U kunt ook een claim uw gratis games vanuit deze app zonder het gebruik van de website.

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik je YouTube Picture-in-Picture op de iPad
  • “Het Downloaden van de Amazone Games App voor Twitch Prime Games
  • “Gratis te Downloaden: GarageBand voor de iPhone en iPad Is van Essentieel belang
  • “Hoe de Nieuwe App-Bibliotheek Werkt op de iPhone
  • “Waarom Heeft de Turbo-Knop Vertragen Uw PC in de jaren ’90?