De Beste Plaatsen om te Kopen Aangepaste Afgedrukt Gevallen van de Telefoon in 2020

0
32
SkinIt

Als je wilt dat iets goed wordt gedaan, je moet het zelf doen. De saaie telefoon gevallen op Amazon gewoon niet knippen; die u nodig hebt om het ontwerp van uw eigen zaak met aangepaste foto ‘ s, patronen en tekst. Maak je geen zorgen, aangepaste telefoon gevallen niet te veel kosten, en ze komen in vele verschillende maten en stijlen. Dus, laten we ontwerpen nu!

Wacht eens even, Hoe gaat Dit in zijn Werk?

We gaan kijken naar enkele van de beste websites voor het ontwerpen van aangepaste gevallen van de telefoon. En in het algemeen, elk van deze websites werkt op dezelfde manier. U kiest uit welke telefoon je ook hebt, het uploaden van afbeeldingen of type uit de aangepaste tekst, en u betaalt wat geld te hebben om uw zaak afgedrukt.

Makkelijk, toch? Er is nog wat ruimte om het te verknallen. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden voordat u een aangepaste telefoon geval:

  • Grootte afbeelding: het Uploaden van een afbeelding op maat? Zorg ervoor dat het is super groot, zodat uw afgedrukte telefoon case ziet er fris en schoon. Elke foto die je neemt, met een telefoon of camera zullen gewoon prima werken, maar wees voorzichtig als u trek afbeeldingen van Google.
  • Wacht, Dit Geval niet Fit!: Hebt u ooit de verkeerde maat besteld telefoon geval? Het is gemakkelijk te verwarren met de exacte naam van uw telefoon, vooral als u een apparaat als de iPhone X, de iPhone XR, of de iPhone Xs. Dubbel check dat je het kopen van de juiste zaak voordat je de trekker overhalen.
  • Sommige Websites Hebben Kleine Selecties: Als u een iPhone of een Samsung Galaxy apparaat, dan gefeliciteerd, u kunt kopen een aangepaste telefoon geval vanaf vrijwel elke retailer. Mensen met andere merken smartphones zal hebben te houden met het Geval-Aangepaste en SkinIt. Geen zorgen, die zijn de beste aangepaste telefoon geval websites.

Nu we weten wat we aan het bekijken bent laten we in het. Hier zijn de beste websites voor aangepaste gevallen van de telefoon.

Robuuste Customization Opties: Case-Maat

Zaak-Aangepaste

Alvorens te kijken naar een andere website, ik stel het spelen met de Case-Custom design tool. Case-Maat is niet de goedkoopste optie op Aarde, maar het is een super eenvoudige interface en ondersteunt de meeste telefoons, met inbegrip van oude apparaten, niche of geïmporteerde toestellen en tablets. De ingebouwde designer is gemakkelijk te gebruiken en laat u aangepaste tekst, afbeeldingen of effen kleuren vaartuigen de perfecte telefoon geval.

Zaak-Aangepaste biedt mogelijkheden voor harde gevallen, ruige gevallen, duidelijke gevallen, en zelfs portemonnee gevallen. Deze opties zijn beschikbaar voor de meeste nieuwe en populaire telefoons, maar sommige apparaten zijn beperkt tot slechts de basis-hard case of stevige behuizing.

Het ontwerpen van een Geval aan de Case-Maat

Betaalbare Aangepaste Gevallen: SkinIt

SkinIt

Niet willen blazen uw budget op een aangepaste geval? SkinIt verkoopt betaalbare hoesjes voor Apple, Google, Samsung, LG en Motorola toestellen. Het heeft een beter ontwerp tool dan het Geval-op Maat, met de optie voor het toevoegen van emoji of tekst naar een telefoon zaak of het uploaden van foto ‘ s rechtstreeks uit Facebook of Instagram.

De SkinIt winkel kunt u het ontwerp van harde, stevige, heldere en portefeuille gevallen. Het heeft zelfs een optie voor waterdichte gevallen! Maar deze ontwerp-opties zijn niet beschikbaar voor elke telefoon. Zelfs sommige nieuwere toestellen, zoals de Pixel 4, alleen zijn de opties voor een stijl van aangepaste geval.

Ontwerp een SkinIt Telefoon van de Zaak

Betaalbare Gevallen voor Apple-en Samsung-Telefoons: Redbubble

Redbubble

Misschien heb je gewinkeld op Redbubble voor, misschien heb je niet. Één van beide manier, het is een marktplaats voor het kopen en verkopen van aangepast ontwerp op de shirts, mokken, douche gordijnen, en andere leuke dingen. U hoeft niet te verkopen uw ontwerpen te gebruiken Redbubble, maar je hebt om een account aan om het afdrukken te starten dingen uit. Ook de Redbubble design tool importeert alleen één foto per keer en niet geven u de mogelijkheid om tekst toe te voegen aan uw telefoon geval, dat is een beetje een bummer.

Nog steeds, het is veruit de goedkoopste plek om te kopen van een aangepaste telefoon geval. U kunt uw eigen geval voor iets meer dan $20, of het kopen van een vooraf samengesteld geval voor $25 tot $30. Probleem is, Redbubble drukt alleen hoesjes voor iPhones en Samsung Galaxy-apparaten. De website design tool is ook een beetje funky, en Redbubble kunt u alleen afdrukken slim of ruige gevallen.

Ontwerp een Redbubble Geval

Een beetje Aangepast: dbrand Gevallen en Skins

dbrand

Wacht, is dit aantal? dbrand van hoge kwaliteit verkoopt skins en telefoon gevallen met een aantal rudimentaire customization opties. Als je kan kiezen tussen verschillende kleuren, patronen en texturen. Het is net als het aanpassen van een sneaker op de Nike website, behalve het kost heel wat minder. Als je niet in het idee van de aangepaste foto ‘ s of tekst op de gevallen van de telefoon, maar wilt u toch iets met een gepersonaliseerde kleur of patroon, dan is dit de manier om te gaan.

De dbrand website voert ook een limited edition Teardown skins en cases die van je telefoon kijken van binnen naar buiten. Ze zijn niet precies op maat, maar ze kunnen zeker de moeite waard als u problemen hebt met het samenstellen van de perfecte telefoon geval.

Ontwerp een dbrand Huid of-koffer