De 5 Bästa Alexa-Bluetooth-Högtalare Som Finns Idag

0
94
Sonos

Alexa är ganska bra på sitt jobb. Hon är en av de bästa och mest populära virtuella assistenter runt. Om du bara kunde ta ut henne ur huset. Tja, nu kan du genom användning av en Alexa-aktiverad Bluetooth-högtalare. Bärbar högtalare som är redan är nyttigt, så om du redan är engagerad i Amazonas ekosystem, varför inte få en med Alexa inbyggd om du vill utöka verktyget ännu mer.

Vad du ska Titta efter i en Alexa-Aktiverade Högtalare

Det finns några saker att tänka på när du väljer dina högtalare:

  • Ljud: Detta är den viktigaste delen av varje högtalare. Även om alla har sina önskemål om hur de vill att deras ljud för att vara trimmad, högtalare, på det hela taget bör vara att leverera ljud som är värt sitt pris.
  • Sambandet Krav: Alexa behöver en Wi-Fi-anslutning för att arbeta, oavsett om det är från ditt hemnätverk, ett offentligt nätverk, eller en mobil hotspot. Detta är i linje bland alla dessa högtalare, men det är en viktig sak att vara medveten om.
  • Hållbarhet: Om du tar en högtalare på att gå, kommer du vill att det ska kunna överleva ett par märken längs vägen. Drop-motstånd, tätskikt och övergripande bildkvalitet kan gå en lång väg för att se till att den högtalare du köpa pinnar runt ett tag.
  • Vatten-Resistance vs. Vattentät: Gå tillsammans med hållbarhet, det är viktigt att förstå skillnaden mellan en högtalare som är vattentät och är vattentät. Vatten-resistenta innebär att en högtalare kan säkert överleva minimalt med fukt—saker som lätt regn eller en liten skvätt. Vattentätt innebär att högtalaren kan användas säkert under vattennivån i grunt vatten utan att ta skada. Vi kommer att notera all information som tillverkarna leverera om detta ämne i varje högtalare avsnitt.
  • På Enheten Kontroller: Medan de flesta av den tid du ska styra dina högtalare via röst-kommandon med Alexa, det betyder inte att det är meningslöst att ha på enheten kontrollerar också. Så, om du är utan tillgång till internet eller om du bara inte känner för att prata, du kan pausa, spela upp, hoppa över spår, eller justera volymen i högtalaren med lätthet.
  • Storlek och Vikt: När du packar något i en väska, du vill att det ska vara kompakt. Detta är vad som skiljer ett hem högtalare från en resa. Så, du kommer att ha en högtalare som är så liten och lätt som det kan vara. Vi såg till att alla högtalarna har vi valt för denna lista kan bekvämt får plats i en ryggsäck.
  • Batteriets Livslängd: Dessa högtalare är trådlös, vilket innebär att de kör bort sina egna batterier och självklart längre är bättre.

Med allt det ur vägen, låt oss börja prata om den bästa bärbara Alexa-aktiverade högtalare på marknaden idag.

Totalt sett bästa: Ultimate Ears MEGABLAST

Ultimate Ears

När det gäller den perfekta mixen av ljudkvalitet, bärbarhet och pris, Ultimate Ears MEGABLAST rankas högt mot sina konkurrenter. Den 360 grader högtalare se ljudkvalitet i varje riktning, med en cylindrisk design som gör den lätt att packa MEGABLAST i en väska. Självklart kan du lita på röstkommandon för att styra högtalaren med Alexa, men du kan också använda den stora och lätt-till-tryck på volym-knapparna på framsidan av högtalaren.

Om du är mer orolig för hållbarhet men fret inte, eftersom MEGABLAST kan ta mycket stryk. Den har en slitstark bygga och är helt vattentät, med Ultimate Ears specifikt anger att talaren kan säkert överleva att vara nedsänkt i vatten på en meters djup i upp till 30 minuter.

Kombinera allt detta med en 12 timmar batteritid och MEGABLAST kontroller i alla rutor för att vara en fantastisk bärbar högtalare.

Totalt Sett Bästa

Ultimate Ears MEGABLAST Bärbar Vattentät Wi-Fi-och Bluetooth-Högtalare med handsfree-röststyrning – Grafit

Bra ljud i en bärbar skal.

Handla Nu

$105.46
Fler erbjudanden

Lätt att Bära: Libratone Zipp Mini 2

Libratone

Om du föredrar en kvalitet högtalare som är lite lättare att bära, då Zipp Mini 2 kan ge dig vad du letar efter. På det hela taget är det mindre än MEGABLAST och väger ungefär ett halvt kilo mindre på 2,4 kilo. Det är också ett band på toppen av högtalaren som gör det enkelt att hålla bekvämt eller hänga på något. Dessa kan tyckas små skillnader, men de kan visa sig förvånansvärt användbar. Du kan också ansluta upp till åtta av dessa högtalare i ett nätverk för stereo-ljud med hjälp av Libratone app.

Förutom att Zipp Mini 2 är en ganska vanlig högtalare, med den enda funktionen att notera att vara “Hysch” – knappen på toppen av högtalaren som kommer att pausa din musik när den hålls ned (perfekt för snabba samtal med verkliga människor). Du kommer också hitta på några andra knappar som omger Hysch-knappen, som kan styra andra smarta hem-enheter som ljus och termostater (om du är ordentligt ansluta dem med Libratone app).

Samma som MEGABLAST, den Libratone Zipp Mini 2 kommer även att köra i ca 12 timmar på en full laddning. Du kan även välja mellan fem färger: svart, grön, grå, röd och djup lagun.

Lätt att Bära

Libratone Zipp Mini 2 Smart Bärbar Högtalare med Amazon Alexa Inbyggd, Voice Control, Wi-Fi & Bluetooth-Anslutning, 75W Kraftfullt Ljud, Multi-Room Music System, 12 Timmars Speltid-Stormigt Svart

En enkel rem går en lång väg.

Handla Nu

$229.00
Fler erbjudanden

Billiga och Snygga: Fabriq Bärbar Högtalare

Fabriq

Högtalarna kan vara ganska dyra, men om du inte vill spendera extravaganta belopp, detta för bärbar högtalare från Fabriq kan vara för dig. Det är den i särklass billigaste högtalare på denna lista, men det är fortfarande en mycket bra högtalare för priset. Visst, ljudet är inte så fantastiskt jämfört med de dyrare alternativen här, men om du kan ta itu med det, detta är en perfekt liten högtalare för att ta på språng. Du kan även ansluta upp till 10 högtalare i ett nätverk för att få stereoljud genom Fabriq app.

På enheten ingångarna är lite konstigt, bara för att de ligger på ett lock som täcker upp laddning port. Men det bör inte vara ett stort problem som, trots den lilla storleken, den Fabriq högtalare fortfarande varar i cirka sex timmar på en full laddning.

En av de mer iögonfallande delar av den Fabriq är mönstrad topp som kommer i fem olika utföranden: Pilar, Blå Stål, Stjärnor, Aktiverat Lime, och Jack Pläd (bilden ovan).

Billiga och Snygga

Bärbar Wi-fi och Bluetooth Smart Högtalare med Amazon Alexa av FABRIQ: Trådlös Anslutning med Stereo Ihopparning för Multi-Room Home Audio

En budget högtalare med stor stil.

Handla Nu

$14.95
Fler erbjudanden

En Mid-Range Alternativ: Cleer Bärbar Högtalare

Cleer

Denna lilla högtalare från Cleer är perfekt medelväg för att inte bli alltför dyra och fortfarande leverera högkvalitativa ljud. Det är inte något speciellt med denna högtalare, men kompakt design-och vattenavvisande bygga gör det perfekt för att lyssna på språng. Du hittar även grundläggande media kontroller längs den övre delen av högtalaren.

Du kan få Cleer bärbar högtalare i röd eller grå (bilden ovan), och det tar ca 15 timmar på en full laddning, som faktiskt är den längsta batteritid ut av alla talare här.

En Mid-Range Alternativ

Bärbar Trådlös Bluetooth-Högtalare, Ta emot Samtal med brusreducering, Alexa Aktiverad, Vatten-Resistenta, 15 Timmar för Batteri – | Cleer Ljud – Scenen

En mitt på vägen pris för en bra högtalare.

Handla Nu

$99.99
Fler erbjudanden

Premium-Alternativ: Flytta Sonos

Sonos

Om du är en audiofil, du är ingen tvekan används för att spendera stora summor på de bästa av de bästa ljud-utrustning. Det är vad Sonos Flytta syftar till att ge dig, som är det i särklass dyraste högtalare på denna lista, men det är också den mest välljudande.

Premium-kvalitet inte komma till en kostnad om (ja, förutom den faktiska kostnaden). Detta är den tyngsta högtalare på denna lista på ca sex kilo, vilket kan göra att transportera det något mer komplicerat. Det kanske inte låter som en stor fråga, men när du packar en ryggsäck, varje kilo räknas—bara något att ha i åtanke.

Flytten är betygsatt med en Ingress Protection rating IP56, vilket innebär att det kan överleva de flesta former av tämja väder (regn och vind för det mesta), men det är bara vattentålig, inte vattentät. Så inte släppa den i en vattenpöl, som skulle vara en sorglig dag. Du hittar också alla på enheten ingångar på toppen av Flytten.

Slutligen, Sonos Flytta kommer att pågå i ca 10 timmar på en full laddning.

Premium-Alternativ

Sonos-Flytta – Batteri-drivna Smarta Högtalare, Wi-Fi och Bluetooth med Alexa inbyggd-i – Svart???????

En dyr högtalare, men med ljud-kvaliteten är värt priset.

Handla Nu

$367.08
Fler erbjudanden