Vi Kan inte Stoppa Surrande om Dessa Kalla Brygden kaffebryggare

0
48
Brent Hofacker/Shutterstock.kom

Kalla brygga kaffe är läckra som helst, men det är måste-ha dryck för varma sommardagar. Med dessa kaffebryggare, kan du njuta av en god kopp när du behöver en välj mig upp eller kyla ner. Här är en titt på våra val för de bästa kallt brygga kaffe som du kan köpa idag.

Vad är det för Skillnad Mellan Kalla Brygden och iskaffe?

Du kanske undrar varför du bör ha för att investera i en särskild kalla brygden tekokare när du redan har en eller tekokare, isbitar och kylskåp. Som det visar sig, det är en enorm skillnad i smak mellan dessa två metoder.

Kalla brygden tar tid att göra—allt från 12 till 24 timmar. Med denna metod, kaffebönor eller marken är blöt i kallt vatten för att långsamt koffein extrakt, fetter och oljor, vilket resulterar i en jämn låg syra smak. Iskaffe är helt enkelt hett kaffe som är kyld eller kyld med isbitar. I denna metod, smak, oljor, fetter, och caffeine värms upp och extraheras snabbt, vilket förändrar den kemiska sammansättningen av dessa oljor och fetter och kan resultera i en mer bitter kaffe.

Vad du ska Titta efter i ett Kallt Brygga Eller Tekokare

För vad (bokstavligen) kokar ner till en enkel kopp kaffe, det är en hel del som går till att göra ett anständigt parti av cold brew—även ner till bönor och konsekvens av den grind som du använder. Som tur är, har vi några av de mest viktiga funktioner att tänka på när det gäller att köpa en kall brygga eller tekokare:

  • Bryggning Kapacitet: När det kommer till hur mycket kaffe som dessa enheter kan göra, de är inte alla skapade lika. Vissa är utformade för att brygga bara en kopp medan andra kan göra så många som 14 portioner. Överväga hur mycket du vill ha att dricka, oavsett om det är en mugg på morgonen innan jobbet eller tillräckligt för en familj att samla in och ta en kall brygga tekokare som matchar dina behov.
  • Lätt att Använda: Även om du inte vet hur man gör kalla brygga kaffe, det är inget att bekymra sig om dessa beslutsfattare att hantera allt utom mala bönorna. Det bästa kallt brygga kaffe beslutsfattare är hur lätt som helst att ställa upp, använda och rengöra, så att du kan spendera din tid att njuta av ditt kaffe, inte städa upp det. Bonuspoäng till enheter som har maskindisk komponenter och återanvändbara mesh silar. Bra kalla brygden beslutsfattare bör också låter dig välja mellan en mild, medium och fet brygga, och inkluderar en karaff eller annan behållare som du säkert kan förvara i kylskåpet i en vecka eller två.
  • Brygga Tid: Kanske den enda nackdelen med att kalla brygga kaffe är hur lång tid det tar att riktigt göra det, som de flesta beslutsfattare kräver allt från 12 till 24 timmar för en komplett brygga. Men det finns alternativ som kan ha kalla brygden i din mugg på under en timme om du bara inte kan vänta (vi får det, oroa dig inte).

Totalt sett bästa: OXO Kalla Brygden Eller Tekokare

OXO/Amazon.kom

Den OXO Kalla Brygden Kaffebryggare gör smidig kalla brygden koncentrera sig och ser bra ut medan du gör det. Den är utformad med en BPA-fri kanna tillverkad av borosilikatglas (så det är värme och slitstark), samt en robust bryggkammare och en ultra-fin rostfritt stål, mesh-filter, så allt är lätt att ställa upp, bryta ner, och ren. Den perforerade Rainmaker topp säkerställer en jämn fördelning av vatten över de grunder för den perfekta smaken utvinning av upp till 32 uns av läckra kalla brygden.

Att kalla brygden med OXO Eller Tekokare är enkelt: fyll bara bryggning behållare med grova slipar, häll i kallt vatten, och låt dra någonstans mellan 12 och 24 timmar, beroende på önskad styrka. När det är gjort, tryck helt enkelt på Brew-Släpp strömbrytaren (som börjar och slutar filtreringen) för att dränera den kalla brygden koncentrera sig i karaff, och sedan späda ut det med varmt eller kallt vatten, is eller andra vätskor som creamer eller mjölk, och njuta av.

Totalt Sett Bästa

OXO Good Grips 32 Uns Kalla Brygden Eller Tekokare

Gör din egen kallt brygga kaffebryggare hemma, även med utvinning och utsökt smak.

Handla Nu

$49.95
Fler erbjudanden

Enklast att Använda: Hario Mizudashi Kalla Brygga Kaffe Potten

Hario Mizudashi/Amazon.kom

Den Hario Mizudashi Kalla Brygga Kaffe Potten har en enkel, strömlinjeformad design som är lätt för alla att använda. Det är gjort av tåligt glas och har ett stabilt handtag, plus dess små pip garanterar en jämn och kontrollerad häll med ingen röra. Potten är diskmaskin säker, och det ingår i mesh-filter kan tvättas och användas igen, så att du inte behöver krångla med papper filter. De kaffebryggare brygger ungefär fyra koppar kaffe, och dess slimmade design kommer inte ta upp mycket plats i ditt kylskåp eller på din bänkskiva. Plus, med tre färger att välja mellan (brun, röd och svart), kan du välja den som bäst passar din personlighet.

Enklaste att Använda

Hario Mizudashi Kalla Brygden kaffekanna, 1000 ml, Röd

Snabbt och enkelt göra upp till fyra koppar kallt brygga och njuta av snabb, enkel rengöring.

Handla Nu

$23.98
Fler erbjudanden

Bäst för Stora Partier: KitchenAid Kalla Brygden Eller Tekokare

KitchenAid/Amazon.kom

Om du letar efter för att göra en stor sats av den kalla brygden för en sommar grill (eller en hel massa bara för dig själv), KitchenAid Kalla Brygden Eller Tekokare är en oslagbar val. Det är inte bara söta och snygga, men det kan göra upp till 28 gram av eller koncentrera sig på ett enda språng. Allt du behöver göra för att börja din brygga är scoop grund i de brantare, häll i kallt vatten, och låt dra i minst 12 timmar.

Dess små fotavtryck gör det lätt att passa in i din kyl, och bärhandtag gör det enkelt att flytta runt medan rostfritt stål knacka lätt doserar kalla brygden i ett glas med tryck av ett finger. Tillverkaren har också en återanvändbar rostfritt stål brantare med nivå indikatorer som är lätt att rengöra och det kan du hoppa över papper filter.

Bäst för Stora Partier

KitchenAid KCM4212SX Kalla Brygden Eller Tekokare-Borstat Rostfritt Stål, uns 28

Få upp till 28 gram av den kalla brygden koncentrera sig, förvara den i kylskåpet, och lätt att dosera.

Handla Nu

$66.95
Fler erbjudanden

Bästa Utan Problem Budget Val: Country Line Kök Kalla Brygden Mason Jar

Country Line Kök/Amazon.kom

För den som letar efter ett sätt att få kalla brygger kaffe hemma utan att utplåna din budget, kolla in Country Line Kök Kalla Brygden Mason Jar. Det kan inte ha blixt och kraft att andra beslutsfattare, men den innehåller allt du behöver för att göra kalla brygden, plus att det är lätt att använda. Ingår i satsen är en två-quart Mason jar, en tunga filter av rostfritt stål för trädgård, en silikon tätning för filter, en flip-cap lock med en silikon tätning, en handbok och recepthäfte.

Att kalla brygden med detta kit är praktiskt taget utan ansträngning: lägg bara till kaffesump och kallt vatten, låt dra över natten, ta bort och tömma filtret och njuta av din drink. Vänd locket gör det enkelt, röra-utan hälla, medan lufttät tätning håller saker och ting fräsch när du förvarar den i kylskåpet. Alla komponenter som ingår i kitet är av hög kvalitet och diskmaskin för enkel rengöring. Som en bonus, det fungerar perfekt för att göra iste, liksom.

Bästa Utan Problem Budget Plocka

Kalla Brygden Mason Jar-Eller Tekokare av länsgränsen Kök – 2 Liter, 64 oz – Tålig Glas Burk, Tunga Filter av Rostfritt Stål, Vänd Locket Locket För att Lätt Hälla, Spara $ – Lätt Göra Din Egen Kalla Brygden

Få allt du behöver för att göra kvalitet kallt brygger kaffe hemma på billiga.

Handla Nu

$29.95
Fler erbjudanden

Snabbaste Kalla Brygden Tekokare: Cuisinart Automatisk Kalla Brygden Kaffebryggare

Cuisinart/Amazon.kom

När lusten för kalla brygden träffar, ibland du bara inte kan vänta, och med Cuisinart Automatisk Kalla Brygden Kaffebryggare, du behöver inte. Det kan brygga en sats i så lite som 25 till 45 minuter, beroende på hur stark du vill att det ska vara. Glas karaff rymmer upp till sju koppar kalla brygden på en gång, och det har fyllningsnivå indikatorer för att hjälpa dig häll den perfekta mängden vatten. Kaffebryggaren kammare, karaff, och filterkorg alla är avtagbar och tål maskindisk, och karaff på ett säkert sätt kan förvara kaffe i kylen i upp till två veckor. Du kan välja en mild brygga, som bara tar 25 minuter att göra, ett medium brygga (35 minuter), eller en fet brygga (45 minuter), om du är villig att vänta lite längre.

Snabbaste Kalla Brygden Tekokare

Cuisinart DCB-10 Automatisk Kalla Brygden Kaffebryggare, Silver

Gör läckra kalla brygger kaffe hemma på under 30 minuter för en mild och under en timme för fet.

Handla Nu

$79.95
Fler erbjudanden

Bästa Bärbara Alternativ: Asobu Coldbrew

Den stora sak om Asobu Coldbrew är hur väl genomtänkt den är. Den har ett elegant utseende som passar med andra moderna vitvaror, och tekokare är utformad för att befria din kalla brygger direkt i en inbyggd mugg. Muggen är flyttbar, och dess koppar-isolerad konstruktion och lufttätt förslutna locket kommer att hålla din eller kall när du tar den till jobbet, skolan, eller parken. Muggen är BPA-fria och är lätt att tvätta för hand.

Att göra kaffe med Coldbrew att det är lätt att bara lägga på 1,3 gram i medium-grovt slipar i finmaskigt filter kopp, häll kallt vatten över filtret och låt det dra i 12 timmar eller mer. Bryggaren finns i fyra färger—svart, koppar, silver och vitt—så du kan hitta den bästa matchningen till din estetiska—och det behöver inte vara ett stort fotavtryck så att det inte tar upp för mycket utrymme vid förvaring.

Bästa Bärbara Alternativ

Asobu Coldbrew Bärbara Kalla Brygden Eller Tekokare Med en vakuumisolerad 40oz Rostfritt Stål 18/8 Karaff Bpa-Fri (Svart) (kb900)

Kalla brygger kaffe hemma och sedan ta den med dig vart du än går i den inbyggda mugg.

Handla Nu

$39.99
Fler erbjudanden

Mest Flexibla Tillverkare: Kock ‘ n 3-i-1 Craft Eller Brygga Set

Chef ‘ n/Amazon.kom

Om du gillar kaffe men är tveksamma till att investera i ett menageri av eller apparater, kan du uppskatta Kocken ‘ n 3-i-1 Craft Eller Brygga Set. Med set, kan du göra kalla brygden, häll över och fransk press eller alla med samma enhet, och den levereras med alla nödvändiga tillbehör för varje stil inklusive häll över konen och en fransk trycker du på filtrera. Den karaff i sig är tillverkad av borosilikatglas som är mycket slitstark och värmebeständig, och det kommer inte att lägga några oönskade extra smak till din brygga. Dess små design är lätt att lagra eller hålla i ditt kylskåp, om det inte måste diskas för hand eftersom det inte går in i din diskmaskin.

Mest Flexibla Tekokare

Chef ‘ n 3-i-1 Craft Eller Brygga Set (Glas/Antracit)

Kalla brygga kaffe, häll över kaffe och fransk press eller alla med den här enheten.

Handla Nu

$55.99
Fler erbjudanden