Hur till Stopp Slack Anmälningar på Helgen

0
44
Slack

Slaka anmälningar kan vara överväldigande tillräckligt under arbetsdagen. Om du har helg, det sista du behöver är meddelanden som anländer på telefonen kl 9 på lördag morgon. Slack slutligen kan du stoppa anmälningar på helgen—här är hur.

Denna inställning kom i Slack i juni 2020. Tidigare, Slack bara låter dig ange vissa timmar på dagen när Stör Ej aktiverat sig själv automatiskt. Så, om du tog helg, skulle du fortfarande se aviseringar under dagen på lördag och söndag om du inte manuellt aktiverad Stör Ej-läge någonsin helgen.

För att hitta denna inställning i Slack för skrivbordet, klicka på din Slack arbetsyta namn i det övre vänstra hörnet av skärmen. Välj Paus för Meddelanden > Ställ in en Avisering Schema.

Rulla nedåt och under Tillåt Meddelanden, ställa in dina egna schema. Till exempel, för att bara få anmälningar under den traditionella arbetsveckan (måndag till fredag), välj “Vardagar” i stället för “Varje dag.” Om du jobbar olika dagar, väljer “Custom” och du kan konfigurera de dagar när du inte vill Försumma att meddela dig.

Dina ändringar kommer att träda i kraft omedelbart. Stäng fönstret Inställningar när du är klar.

I den Slappa app för iPhone eller Android, tryck på “Du” – ikon i botten av Slack gränssnitt. Tryck på “Meddelanden” om Du skärmen.

Tryck på “Anmälan Schema” på skärmen Meddelanden och konfigurera meddelanden precis som du skulle på den Slappa desktop app.

Denna inställning bör gå en lång väg för att hjälpa till att förhindra Slaka anmälningar från inkräktar på ditt liv när du inte arbetar. Kom bara ihåg att du måste manuellt aktivera Stör Ej-läge när du tar en semester eller annan ledig dag som inte är en del av din vanliga schema.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man kan Stoppa Slack Anmälningar på Helgen
  • “Hur att Sluta att Strava Från att Göra Din hemadress Offentliga
  • “Hur man Integrera Din iPhone med en Windows-DATOR eller Chromebook
  • “Hur man Gör Google Automatiskt att ta Bort Din Webb och positionshistorik
  • “Hur kan man Kontrollera ledigt Utrymme på en Mac