Hoe te Stoppen met de Slack Meldingen in het Weekend

0
80
Slack

Speling van de meldingen kan worden overweldigend genoeg tijdens de werkdag. Als u het weekend vrij is het laatste wat je nodig hebt is de kennisgevingen die aankomen op uw telefoon om 9 uur op een zaterdag ochtend. Slack tot slot kunt u stoppen met meldingen op de weekend—hier is hoe.

Deze instelling kwam in Speling in juni 2020. Eerder, Slappe alleen kunt u opgeven op bepaalde uren van de dag, als de modus Niet Storen is ingeschakeld zichzelf automatisch uit. Dus, als je het weekend uitgeschakeld, kunt u nog steeds meldingen tijdens de dag op zaterdag en zondag, tenzij u handmatig ingeschakeld, de modus Niet Storen ooit weekend.

Om deze instelling in de Olierijke voor het bureaublad, klik op uw Slack in de werkruimte van de naam in de linker bovenhoek van het scherm. Selecteer Pauze Meldingen > Stel een Melding Schema.

Scroll naar beneden en onder de Aanmeldingen, uw eigen schema. Bijvoorbeeld om meldingen tijdens de traditionele werkweek (maandag tot vrijdag), selecteer “Weekdagen” in plaats van “Elke dag”. Als u het verschillende dagen, selecteer “Custom” en kunt u de dagen wanneer u niet wilt dat Slappe u op de hoogte stelt.

Uw wijzigingen worden onmiddellijk van kracht. Sluit het Voorkeuren venster wanneer u klaar bent.

In de Olierijke app op de iPhone of Android, tik op de “U” – pictogram aan de onderkant van de zijde van de interface. Tik op “Meldingen” op Je scherm.

Tik op “Melding Planning” op het Meldingen scherm en het configureren van meldingen, net zoals u zou aan de zijde van de desktop-app.

Deze instelling moet gaan een lange manier om te helpen voorkomen dat de Speling van de meldingen van inbreuk op je leven wanneer je niet werkt. Vergeet niet dat u zult handmatig inschakelen van de modus Niet Storen wanneer je het nemen van een vakantie-of andere vrije dag die niet een deel van uw gebruikelijke schema.

LEES VERDER

  • “Hoe om te Stoppen met Slack Meldingen in het Weekend
  • “Hoe om te Stoppen met Strava van het Maken Van Uw huisadres Openbaar
  • “Het Integreren van Uw iPhone met een PC met Windows of Chromebook
  • “Het Maken van Google-Auto-Verwijderen van Uw Web-en Locatie-Geschiedenis
  • “Hoe om te Controleren Vrije Schijfruimte op een Mac