Hoe de Nieuwe App-Bibliotheek Werkt op de iPhone

0
53
Khamosh Pathak

Voor het eerst sinds, nou ja, ooit, Apple brengt een Android-stijl app drawer op de iPhone beginscherm met iOS-14. Maar, natuurlijk, Apple heeft zijn eigen twist op het. Hier is hoe de nieuwe App-Bibliotheek werkt op de iPhone.

U Vindt App-Bibliotheek op Je Laatste Startpagina

Als je moe bent van het browsen door middel van non-stop startscherm pagina ‘ s, Apple heeft goed nieuws voor u in de vorm van de nieuwe App-Bibliotheek.

Uit te rollen in de herfst van 2020 met iOS-14, de App-Bibliotheek zal automatisch worden toegevoegd aan uw iPhone, of u wilt om het te gebruiken of niet. U kunt doorgaan met uw Home-schermen gewoon zoals ze zijn. Echter, als u veegt alle de weg naar de laatste pagina op uw afstandsbediening vindt u de nieuwe App ‘ de Bibliotheek sectie.

GERELATEERD: Wat is er Nieuw in iOS 14 (en iPadOS 14, watchOS 7, AirPods Meer)

Hier zie je een raster van automatisch georganiseerd mappen, ingedeeld op basis van Apple ‘ s algoritmen. De eerste is voor aanbevolen apps, en de tweede show apps die u onlangs hebt geïnstalleerd.

Khamosh Pathak

In elke andere map dan de map “Suggesties” de eerste drie pictogrammen worden weergegeven op de voorgrond. Helaas, je kunt niet kiezen voor deze apps handmatig. Tikken op een groter icoon opent de app, terwijl het selecteren van de cluster breidt de groep.

Veeg omhoog vanaf de onderkant van de afrit de rasterweergave en ga terug naar de App-Bibliotheek. (U kunt niet veeg naar links om dit scherm te sluiten.)

Khamosh Pathak

Slepen van de App Library-pagina wordt geopend in de modus Zoeken. Als alternatief, kunt u ook op tikken in de zoekbalk aan de bovenkant van het menu.

Hier ziet u een lijst van elke app geïnstalleerd op uw iPhone, gerangschikt op alfabetische volgorde. U kunt gebruik maken van de A tot Z schuif vanaf de rechterrand van het scherm te bewegen naar een bepaalde letter als u weet dat de naam van de app die je zoekt.

Khamosh Pathak

Als u gaat zoeken in de App Library, maar de resultaten zullen worden gegenereerd op basis van alleen de geïnstalleerde apps. U kunt niet zoeken naar een app in de App Store en installeer het, zoals je kunt Zoeken met Spotlight.

GERELATEERD: het Aanpassen van de Spotlight-Zoekactie op iPhone en iPad

U Kunt Ook Het Verbergen Van Uw Home-Scherm Pagina ‘ S

Als u het gebruik van de App Library, het eerste wat u zult willen doen is het verbergen van alle overtollige startscherm afzonderlijke pagina ‘ s die je van het. Als je net als ons, u zou kunnen houden van het uitproberen van nieuwe apps, alleen vergeten ze een paar weken later. Dit is hoe je uiteindelijk met meer dan een half dozijn pagina ‘ s van hen op uw iPhone.

Nadat u de update naar iOS-14, u kunt tik en houd een lege ruimte om Apple ‘ s Jiggle-Modus. Aan de onderkant van het scherm, tik op de pagina ‘s marker—het cirkelvormige symbool met een aantal stippen op het aangeeft hoeveel pagina’ s openen op uw telefoon.

Khamosh Pathak

Dit nu zal u een nieuw overzicht scherm met alle van uw pagina ‘ s. Verbergen van pagina ‘ s die u niet gebruikt of wilt gebruiken om te zien meer, alleen het vinkje uit het selectievakje onder de thumbnail. Wij raden het verbergen van alles, behalve de eerste (en misschien de tweede) pagina voor een snelle toegang tot de App-Bibliotheek.

Nieuwe Apps Ga Direct naar de App-Bibliotheek

Zodra u bij het bewerken van het startscherm pagina ‘ s, krijgt u een waarschuwing met de melding dat een nieuw gedownloade apps worden nu weergegeven in de App-Bibliotheek. Dit is een goede zaak, want, zelfs als u het downloaden van een nieuwe app, deze zal niet blijven toevoegen van nieuwe pagina ‘ s aan uw Home-scherm.

Als u wilt terugkeren deze functie, ga dan naar Instellingen > startscherm en kies “Add to Home Screen” optie. Terwijl je in het menu “Instellingen” kunt u ook inschakelen of uitschakelen kennisgeving badges voor apps in de App-Bibliotheek.

Er is Meer aan de iOS-14 startscherm

De iPhone-startscherm is duidelijk een van de grootste veranderingen in iOS 14, en de App Library is slechts een onderdeel van de vergelijking. Apple bracht ook widgets aan het startscherm, en hoewel ze niet interactief zijn, is het toch een stap in de goede richting.

We zijn nog steeds in de eerste developer beta cyclus hier, dat wel. Het is mogelijk dat Apple zou veranderen sommige functies en interface-elementen voor iOS-14 is vrijgegeven, later dit jaar.

GERELATEERD: Hoe iOS-14 Is Over het Transformeren van Uw iPhone startscherm

LEES VERDER

  • “Waarom Heeft de Turbo-Knop Vertragen Uw PC in de jaren ’90?
  • “Hoe om te Stoppen met Slack Meldingen in het Weekend
  • “Hoe om te Stoppen met Strava van het Maken Van Uw huisadres Openbaar
  • “Het Integreren van Uw iPhone met een PC met Windows of Chromebook
  • “Het Maken van Google-Auto-Verwijderen van Uw Web-en Locatie-Geschiedenis