De 7 Meest Zeldzame N64 Games

0
52

De Nintendo 64 was een console opgeluisterd met tientallen zeldzame, unieke titels. Nu, zo ‘ n 18 jaar na het laatste spel werd uitgebracht voor de console, verzamelaars schuren rommelmarkten, online marktplaatsen, en andere verkooppunten voor titels ontbreekt in hun collectie.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe ver sommige mensen gaan naar hun collectie, u moet kijken alleen naar het zeldzaamste (en meest waardevolle) N64 games. De console produceerde een aantal ware verborgen schatten die halen een enorme prijs op de markt—en velen van hen zijn bijna onmogelijk te vinden vandaag.

Of bent u een verzamelaar of gewoon iemand die een beetje rond van de gaming geschiedenis, dit zijn de zeldzaamste N64 games.

Turok: Rage Wars Grijs Winkelwagen

Turok is een van de meest populaire titels op de Nintendo 64, maar Rage Wars heeft niet dezelfde bekendheid. Voor starters, het is niet beschouwd als een canonieke post in de serie. Het is ook meer de nadruk worden gelegd op de multiplayer dan de andere spellen, maar dit werd tegengehouden door een game breaking bug.

De originele versie van Turok: Rage Wars uitgebracht in een zwarte-inktcartridge. Nadat de fout was ontdekt, Toejuiching een correctie uitgebracht. De gecorrigeerde versie van de game uitgebracht op een grijze cartridge.

Verzamelaars hebben onlangs ons bewust worden van de waarde van de grijze kar. Terwijl een versie van het spel op een zwarte wagen had kunnen worden voor zo weinig als $12, een grijze cartridge kost $350 of meer.

Starcraft 64

Real-time strategie games zijn nooit populair op de consoles, maar vooral niet in de Nintendo 64-tijdperk. Starcraft 64 verdiende bijval dankzij een vereenvoudigde besturing (en een plek op Toonami dat trok veel jonge gamers.)

Het was niet tot de release van Starcraft II op de PC dat de N64 versie van de oorspronkelijke titel werd populair. Als het spel niet wijdverspreide populariteit om te beginnen, het was al moeilijk om te vinden. Nu een kopie loopt u rond de 35 dollar op eBay.

Laat u niet van de lage kosten, dat wel. Starcraft 64 is één van de zeldzaamste N64 games in de line-up die kan moeilijk zijn om langs te komen.

Stunt Racer 64

Het N64 tijdperk zag wel een paar beperkte oplage releases, waaronder enkele spellen die alleen uitgebracht in specifieke locaties. Stunt Racer 64 is één van deze games. Het was alleen beschikbaar via Blockbuster. Hoewel het niet zo prijzig als sommige van de andere spellen in deze lijst, het kan moeilijk zijn om te vinden.

Terwijl een losse patroon kan worden gevonden met relatief gemak, verzamelaars op zoek naar een compleet in-box kopie te betalen door de neus voor het voorrecht, met prijzen tot $600. Een volledige kopie van de Stunt Racer 64 is één van de zeldzaamste N64 games die er zijn.

Bomberman 64: De Tweede Aanval

Bomberman 64 was niet de meest populaire spellen die er zijn, zelfs al was het nog steeds erg leuk. Andere items in de serie zag meer kritische en commerciële lof. Ondanks dit, Hudson Soft uitgebracht ander spel op de N64 rechts aan het einde van de console levensduur.

Door zijn late release, veel retailers zich niet met het in de winkels. Kopieën overal bereik van $25, maar een gesloten versie van het spel kan kosten meer dan $1,000.

Clay Fighter 63 ½ Beeldhouwer ‘ s Cut

Een andere Blockbuster exclusieve, Clay Fighter 63 ½ nu beschouwd als een van de zeldzaamste N64 spellen van alle tijden. Vind je een losse cartridge voor ‘redelijke’ prijzen, een compleet in-box versie zal zelfs de meest toegewijde verzamelaar blanche op de prijs.

De Beeldhouwer ‘ s Cut is niet al te verschillend van de belangrijkste spel, maar voegt een paar extra tekens. Vandaag de dag, een kopie van het spel in de doos loopt u rond 1100 dollar, terwijl een volledige kopie van de handleiding zou het kosten als veel als 1.700 dollar of meer.

De reden voor deze zeldzaamheid is, want het was een Blockbuster exclusief. Als een resultaat, het kan bijna onmogelijk om een handleiding en/of de box in goede staat.

Super Bowling

Het idee van een spel van de bowling is niet zo ongewoon vandaag. Immers, Wii Bowling de norm voor wat te verwachten op een home console. In de late jaren ‘ 90 en begin jaren 2000, bowlen was niet een populair type van spel op de consoles.

Super Bowlen kwam net voor de lancering van de Gamecube, dus veel verloren van de omzet naar de aankomende console. Gezien het feit dat het een beroep op een dergelijke niche publiek om te beginnen met, het spel is begrijpelijkerwijs een van de zeldzaamste N64 games en moeilijk te vinden.

Vandaag de dag, kunt u een kopie van Super Bowlen voor een beetje meer dan $100 voor de cartridge, maar een compleet in-box kopie kan overal kosten van $300 tot $600.

Hey You, Pikachu!

Hey You, Pikachu! Was een vreemde spel om te beginnen. Het gebruikt een microfoon die is aangesloten op de N64 en mag de speler om te spreken met Pikachu, en vraagt hem voor het uitvoeren van bepaalde taken en communiceren op een niveau dat nog nooit eerder gezien. Het kwam in de buurt van het einde van de N64 levensduur en speelt in op de populariteit van de Pokemon franchise.

Helaas, het niet bereiken van de dezelfde niveaus van erkenning als andere spellen. Een van de redenen was dat het ontbrak aan een verhaallijn. De andere was dat de technologie was er gewoon niet—ondanks de microfoon naast, Hey you, Pikachu! niet geweldig werken.

Terwijl het vinden van een kopie van de cartridge is niet bijzonder moeilijk, het vinden van een complete kopie van het spel met de werkende microfoon en andere bijlagen is niet zo eenvoudig. Een complete in-box kopie kan oplopen tot $450.

Wat is je favoriete zeldzaamste N64 spel? Laat het ons weten in de reacties hieronder.