7 Sjeldneste N64 Spill

0
194

Nintendo 64 var en konsoll prydet med dusinvis av sjeldne, unike titler. Nå, noen 18 år etter at det siste spillet ble utgitt for konsollen, samlere skuring loppemarkeder, elektroniske markedsplasser, og andre utsalgssteder for bøker som mangler i sin samling.

Hvis du er nysgjerrig på hvor langt noen mennesker vil gå til å fullføre sin samling, trenger du ser bare så langt som den mest sjeldne (og mest verdifulle) N64 spill. Konsollen produsert noen sanne skjulte skatter som du vil hente en enorm pris på markedet—og mange av dem er neste umulig å finne i dag.

Enten du er en samler eller bare noen poking rundt en bit av spillhistorien, disse er de mest N64 spill.

Turok: Raseri Wars Grå Handlevogn

Turok er en av de mest populære spillene på Nintendo 64, men Raseri Wars ikke får samme oppmerksomhet. For det første, det er ikke betraktet som en kanonisk oppføring i serien. Det er også lagt mer vekt på multiplayer enn de andre spillene, men dette ble hindret av et spill-å bryte feil.

Den opprinnelige versjonen av Turok: Raseri Wars utgitt i en sort blekkpatron. Når feilen ble oppdaget, Anerkjennelse gitt ut en fix. Den korrigerte versjonen av spillet, utgitt på en grå tonerkassetten.

Samlere har nylig kommet til å innse verdien av den grå handlekurven. Mens en versjon av spillet på en svart vognen kan kjøpes for så lite som $12, en grå tonerkassetten kan koste $350 eller mer.

Starcraft 64

Real-time strategi spill har aldri blitt svært populære på konsoller, men særlig ikke på Nintendo 64-tiden. Starcraft 64 fortjent anerkjennelse takket være en forenklet kontroll ordningen (og en plass på Toonami som tiltrakk mange unge spillere.)

Det var ikke før lanseringen av Starcraft II på PC-en som N64-versjonen av den opprinnelige tittelen ble populært. Som spillet ikke har utbredt popularitet til å begynne med, var det allerede er vanskelig å finne. Nå en kopi vil kjøre deg rundt $35 på eBay.

Ikke la den lave kostnaden lure deg selv. Starcraft 64 er en av de sjeldneste N64 spill i serien som kan være vanskelig å komme med.

Stunt Racer 64

N64-epoken så ganske få begrenset kjøre utgivelser, inkludert noen spill som ble utgitt på bestemte steder. Stunt Racer 64 er et av disse spillene. Det var kun tilgjengelig gjennom Blockbuster. Selv om ikke så dyrt som noen av de andre spillene på denne listen, kan det være vanskelig å finne.

Mens en løs patron kan bli funnet med relativ letthet, samlere ønsker en komplett i-boksen kopier vil betale gjennom nesen for det privilegiet, med priser som nådde så høyt som $600. En fullstendig kopi av Stunt Racer 64 er en av de sjeldneste N64 spill der ute.

Bomberman 64: Det Andre Angrepet

Bomberman 64 var ikke den mest populære spillet som finnes der ute, selv om det fortsatt var mye moro. Andre oppføringer i serien så mer kritisk og kommersielle ros. Til tross for dette, Hudson Soft lansert en ny spillet på N64 til høyre ved enden av konsollens levetid.

På grunn av sin sen utgivelse, mange forhandlere ikke bære det i butikkene. Kopier spenner fra $25 og oppover, men en forseglet versjonen av spillet kan koste godt over $1,000.

Leire Fighter 63 ½ Skulptør ‘ s Cut

En annen Blockbuster eksklusiv, Leire Fighter 63 ½ nå ansett som en av de sjeldneste N64 spill av alle tid. Mens du kan finne en løs patron for “rimelig” priser, en komplett in-box-versjon vil gjøre selv den mest dedikerte collector blanche på pris.

Billedhuggeren ‘ s Cut er ikke så forskjellige fra de viktigste spill, men legger til noen ekstra tegn. I dag, et eksemplar av spillet i boksen vil kjøre deg rundt $1,100, mens en fullstendig kopi med den manuelle kan gjøre det koste så mye som $1,700 eller mer.

Grunnen til dette sjeldenhet er fordi det var en Blockbuster eksklusive. Som et resultat, kan det være nesten umulig å finne en manuell og/eller boksen i god stand.

Super Bowling

Ideen om en bowling spill er ikke så uvanlig i dag. Tross alt, Wii Bowling satt standarden for hva man kan forvente på en hjemme-konsollen. I slutten av 90-tallet og tidlig på 2000-tallet, bowling var ikke en populær type spill på hjem konsoller.

Super Bowling kom ut like før lanseringen av Gamecube, så det mistet mye av salget til den kommende konsollen. Gitt at det appellerte til en slik nisje publikum til å begynne med, spillet er forståelig nok en av de sjeldneste N64 spill og vanskelig å finne.

I dag, du kan få en kopi av Super Bowling for litt over $100 for bare kassetten, men en komplett i-boksen kopier kan koste alt fra $300 til $600.

Hei Du, Pikachu!

Hei Du, Pikachu! Var et merkelig spill å begynne med. Det brukes en mikrofon som er koblet til N64 og gjorde det mulig for spilleren å snakke med Pikachu og be ham om å utføre visse oppgaver og samhandle på et nivå du aldri før har sett. Det kom ut i slutten av N64 ‘ s levetid og balanseføres på populariteten til Pokemon-serien.

Dessverre, det gjorde ikke oppnå samme nivå av oppmerksomhet som andre spill. En av grunnene var at det manglet en historie. Den andre var at teknologien var bare ikke det—til tross for at mikrofonen tillegg, Hei Du, Pikachu! fungerte ikke bra.

Mens du finner en kopi av kassetten er ikke spesielt vanskelig, å finne en fullstendig kopi av spillet med fungerende mikrofon og andre vedlegg, er ikke fullt så enkelt. En komplett i-boksen kopier kan kjøre så høyt som $450.

Hva er din favoritt sjeldneste N64 spill? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.