PC-Spelare Kopplingen Deras Plånböcker i Rädsla som Steams Sommar-Rea Returer

0
65

Som de flesta PC-spelare, har jag massor av spel som är anslutna till online-store-konton som jag aldrig spelat. Och ändå, när jag såg Steams Sommar-Rea i morse, femtio dollar och sextio-tre cent flög ut ur min plånbok och vinkade till mig när den försvann in i Ventilen är digital pocket. Nu har jag massor av ospelade spel, plus tre.

Steam är sällsynta, butik-hela försäljningen på digitala PC-spel har blivit stoff av legenden, även om resultatet verkar ha blivit smalare under de senaste åren. Sommarens försäljning erbjuder en bonus fem dollar av ett inköp på $30 eller mer. Det finns också “Ånga poäng,” som inte kan lösas in för spel, men istället meta-kosmetika som tillämpas på ditt Steam-sociala hänsyn. Ja, jag är inte imponerad.

Här är några val jag såg medan skumma min butik sida. Detta är på intet sätt en uttömmande lista, men det är ett bra ställe att börja.

  • Borderlands 3: $60 $30
  • DOOM Evigt: $60 $30
  • Half-Life: Alyx: $6 $45
  • Hoppa Kraft: $60 $20
  • Den Yttre Wilds: $25 $17
  • Planet-Och-Dalbana: $45 $12
  • Sekiro: Skuggor Dö Två Gånger: $60 $39
  • Spyro: Reignited Trilogin: $40 $20
  • Stardew Valley: $15 $9
  • Star Wars Jedi: Fallit För: $60 $30

Försäljningen pågår från idag till och med 9 juli. Till skillnad från tidigare år, dessa rabatter kommer att köra hela tiden—utan att behöva titta på butikens sida för lightning försäljning.