PC-Gamers Koppeling van Hun Portefeuilles in Angst als de Steam Summer Sale Geeft

0
46

Zoals de meeste PC-gamers, ik heb tientallen games aangesloten op online store-accounts die ik nog nooit heb gespeeld. En toch, toen ik zag dat de Steam Summer Sale deze morgen vijftig euro en drieënzestig cent vlogen uit mijn portemonnee en zwaaide naar mij als het verdween in Valve ‘ s digitale pocket. Nu heb ik tientallen overgebleven games, plus drie.

Steam is zeldzaam, winkel-brede sales op digitale PC-games zijn uitgegroeid tot de spullen van de legende, maar de buit lijkt te zijn geworden slanker voor de laatste paar jaar. Deze zomer is de verkoop is het aanbieden van een bonus van vijf dollar off van een aankoop van € 30 of meer. Er zijn ook “Stoom punten,” dat kan niet ingewisseld worden voor games, maar in plaats meta-cosmetica die worden toegepast op je Steam-sociale-account. Ja, ik ben niet onder de indruk.

Hier zijn een paar selecties heb ik gespot terwijl het afromen van mijn pagina op te slaan. Dit is geenszins een uitputtende lijst, maar het is een goede plek om te beginnen.

  • Borderlands 3: $60 $30
  • DOOM Eeuwige: $60 $30
  • Half-Life: Verschiet Niet: $6 $45
  • Springen Kracht: $60 $20
  • De Buitenste Wildernis: $25 $17
  • Planeet Achtbaan: Van $45, $12
  • Sekiro: Schaduwen Sterven Twee Keer: $60 $39
  • Spyro’: Reignited Trilogie: $40 $20
  • Stardew Vallei: $15 $9
  • Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling: $60 $30

De verkoop loopt van vandaag tot en met 9 juli. In tegenstelling tot voorgaande jaren, zijn deze kortingen zullen worden uitgevoerd—geen nood om te kijken naar de winkelpagina voor bliksem verkoop.