Hur vill Spara en Webbsida som en PDF: en i Mozilla Firefox

0
53

Ibland, du kanske vill ta en lokal kopia av webbsidan medan du använder Firefox. Lyckligtvis, det är ett praktiskt sätt att spara det genom att skriva ut sidan direkt till en PDF-fil på både Windows-10 och Mac-datorer. Här är hur man gör det.

Hur vill Spara en Webbsida som en PDF-fil på Windows-10

Först, öppna Firefox och navigera till den sida som du vill spara. Klicka på hamburger-menyn i det övre högra hörnet av fönstret. Hamburger meny ser ut som tre horisontella linjer.) I menyn som dyker upp väljer du “skriv Ut.”

På förhandsgranska sidan som dyker upp, klicka på knappen “skriv Ut” i det övre vänstra hörnet. En dialogrutan skriv Ut öppnas. I “Välj Skrivare”, välj “Microsoft Skriva ut Till PDF.” Klicka sedan på “skriv Ut.”

Ett nytt fönster som heter “Spara Utskriften Som” kommer att dyka upp. Välj var du vill spara PDF-filen, skriv ett filnamn och klicka på “Spara”.

PDF-filen sparas på den plats du valde. När du vill läsa det senare är det bara att hitta den i Utforskaren och öppna upp det.

Samma teknik fungerar i andra Windows-10 ansökningar, också. Om du vill enkelt spara ett dokument som en PDF-fil, välj “Microsoft skriv Ut Till PDF” som din skrivare, välj en plats att spara, och du är klar.

RELATERAT: Hur att Skriva ut till PDF för Windows-10

Hur vill Spara en Webbsida som en PDF på en Mac

Om du använder Firefox på Mac, navigera till den sida som du vill spara som en PDF-fil. När det, klicka på hamburger ikonen (tre horisontella linjer) i det övre högra hörnet och välja “skriv Ut” i menyn som dyker upp.

När dialogrutan skriv Ut visas, leta efter en liten drop-down meny med titeln “PDF” i det nedre vänstra hörnet. Klicka på den och välj “Spara Som PDF” från listan av alternativ.

I dialogrutan spara som visas, skriv in ett namn för PDF-filen, välj var du vill spara, välj sedan “Spara”.

En PDF-fil på webbsidan sparas på den plats du valde. En av de coolaste sakerna med Mac är att du kan spara dokument som Pdf-filer från alla program som har stöd för utskrift. Titta bara för att “Spara Som PDF” – menyn i dialogrutan skriv Ut, välj en plats, och du är klar.

RELATERAT: Hur att Skriva ut till PDF på Mac

LÄS NÄSTA

  • “Hur man kan Stoppa Slack Anmälningar på Helgen
  • “Hur att Sluta att Strava Från att Göra Din hemadress Offentliga
  • “Hur man Integrera Din iPhone med en Windows-DATOR eller Chromebook
  • “Hur man Gör Google Automatiskt att ta Bort Din Webb och positionshistorik
  • “Hur kan man Kontrollera ledigt Utrymme på en Mac