Hoe om te Stoppen met Strava van het Maken Van Uw huisadres Openbaar

0
48

Strava is een van de best lopende en fietsen tracking apps, maar het is ook een privacy nachtmerrie. Niet alleen mensen te hebben gelekt van de locaties van geheime AMERIKAANSE militaire bases gewoon door het te gebruiken, maar het ook automatisch delen van je workout routes op het web. Als je begint bij je thuis, iedereen kan erachter te komen waar u woont.

Strava Is een Sociaal Netwerk, Na Alle

Strava is in wezen een sociaal netwerk voor fitness fans. Het delen van uw locatie gegevens wat kunt u bij het vergelijken van uw prestaties tijdens verschillende routes en delen met anderen, of u het weet of niet. Aanscherping van uw privacy-instellingen zal voorkomen dat u met sommige van deze sociale functies. Bijvoorbeeld, u zult niet in staat om de snelste tijd tot dat de nabijgelegen heuvel op de voor het publiek zichtbare leider, dus geen Koning of Koningin van de Berg awards voor u.

Ook, in tegenstelling tot vele apps die bijhouden van uw locatie, Strava heeft het echt nodig om te weten waar je bent om te werken. Het probleem is niet dat het overreaching en opname-informatie het mag niet; integendeel, het is dat standaard de informatie wordt gedeeld in het openbaar. En, erger nog, veel mensen zijn zich niet bewust van dat.

We zijn niet aan te bevelen je gewoon blokkeren Strava van het kennen van uw locatie. Maar ga door de volgende privacy-instellingen en stel ze in op een niveau dat u vertrouwd met bent.

Toegang tot Strava de Privacy-Instellingen

Om toegang te krijgen tot de privacy-instellingen van de Strava website, klik op de profiel-pictogram in de linkerbovenhoek. Vervolgens gaat u naar Instellingen > Privacy.

Op de Strava app, ga naar het tabblad Profiel en tik op Instellingen > Privacy.

Voor het grootste deel, de instellingen zijn hetzelfde, maar er zijn een paar opties die beschikbaar is op de website.

Het Wijzigen Van Uw Privacy-Instellingen

De meest belangrijke privacy-instellingen onder “Waar U Verschijnen.” U kunt bepalen wie wat kan alles wat hier vermeld. Standaard, ze zijn allemaal ingesteld op “Iedereen.” Laten we een kijkje nemen op elk van deze instellingen.

“Profielpagina”

Uw profielpagina is uw naam, locatie, activiteiten en andere persoonlijke informatie. De twee opties zijn hier “Iedereen” of “Volgelingen.”

Als “Iedereen” is geselecteerd, goed, iedereen op Strava kan zien heel veel over je. Volgens Strava, kan iedereen het zien van uw profiel gegevens, tenzij die persoon is geblokkeerd. Dit omvat alle van de volgende informatie:

 • Uw profielfoto en recente foto ‘ s
 • Uw locatie
 • Uw bio
 • Deze week is de activiteit statistieken (tijd, afstand en hoogte)
 • De laatste vier weken van de agenda widget
 • Clubs
 • Recente resultaten
 • Uw prijzenkast
 • Wie je volgt en wie jou volgen
 • KOMs/QOMs
 • Uw berichten
 • De wekelijkse/jaarlijkse doelstellingen
 • Uw activiteit staafdiagram en samenvattingen
 • Side-by-side vergelijking
 • Uw schoenen

Ook kan iedereen je volgen zonder uw goedkeuring en blijf up-to-date met al uw activiteiten. Zelfs als iemand niet achter je, je profiel pagina is nog steeds zichtbaar zijn op het web, wat betekent dat iedereen kan zien alle van de volgende informatie:

 • Uw volledige naam en locatie
 • Uw bio
 • Uw prijzenkast
 • Uw activiteit staafdiagram
 • Uw totale statistieken voor de maand (afstand, tijd en hoogte)
 • Uw recente realisaties
 • Uw jaar-to-date statistieken (afstand, tijd, hoogte, en de hoeveelheid)
 • Uw all-time statistieken (afstand, tijd, hoogte, en de hoeveelheid)
 • Het aantal mensen dat je volgt en het aantal mensen dat je volgt
 • Uw recente foto ‘ s

Als u bezorgd bent over uw privacy, raden we aan dat u “Volgelingen” in de “Wie wat Kan Zien” – sectie, indien alleen zo kunt u het goedkeuren van nieuwe volgelingen.

“Activiteiten”

Alles wat u opnemen op Strava is een activiteit. De instelling in de “Activiteiten” menu verandert alleen de standaard privacy-instellingen voor uw toekomstige activiteiten. U hebt altijd de mogelijkheid om te delen of verbergen elk een wanneer u opnemen. De drie opties zijn: “Iedereen,” “Volgers” en “Only you.”

Als u kiest voor “Iedereen” (de standaard), uw activiteiten zichtbaar zijn op het web als de “Die Zie” menu in het “Profiel ” Pagina” is ingesteld op “Iedereen.” Anders, alleen mensen die ingelogd op Strava ze kan zien. Uw activiteiten worden ook vermeld in het segment en de uitdaging van de leaderboards.

Als u kiest voor “Volgelingen” alleen je volgers kunt de volledige details van uw activiteiten. Echter, andere Strava leden mogelijk een samenvatting te zien van de dingen zoals je afstand en tijd, afhankelijk van uw andere instellingen. Uw activiteiten niet weergegeven op het segment en de uitdaging van de leaderboards, dat wel.

Als u de optie “Alleen U,” uw activiteiten zijn volledig privé; alleen zie je ze.

Kies de optie die voor u het meest comfortabel is voor u. U kunt ook elke activiteit afzonderlijk. Als u gebruik wilt maken Strava meest sociale functies en uw leaderboard vermelde tijden in het openbaar, al heb je te delen die activiteiten met iedereen.

Als u liever alleen uw vrienden zie je workouts, kies “Volgelingen.”

“De Activiteiten Van De Groep”

Als je traint met anderen, of je route gebeurt te overlappen met die van iemand anders meer dan 30 procent van de tijd, en u alle post uw activiteiten te Strava, worden ze gegroepeerd. De twee instellingen zijn hier “Iedereen” en “Volgers.”

Als u kiest voor “Iedereen” iedereen op Strava zal zien dat je bent onderdeel van een groep te trainen. Als u liever alleen de mensen die je volgen (of wie je volgt) in staat zijn om te zien dat u onderdeel bent van een groep, selecteert u “Volgelingen.”

“Nabijheid”

“Nabijheid” is een experimentele Strava-functie, waarmee u het afspelen van een activiteit en zie wie was er bij u in de buurt. Als u kiest voor “Iedereen” dan kan iedereen met behulp van deze functie kunnen zien als u in de buurt als werden ze uit te werken.

Als u “Geen Een,” je verschijnt niet op iemand Flyby, noch zult u in staat zijn om het gebruik van de functie zelf.

Het Creëren Van Privacy Zones

Als u wilt delen met uw activiteiten, zodat u kunt concurreren op de leaderboards, maar willen niet het risico dat uw huis-of werkadres, kunt u een Privacy-Zone. Als de run begint of eindigt in een Privacy-Zone, wordt dat deel van het verborgen te houden voor iedereen.

Te maken van een Privacy-Zone, typt u het adres en klik vervolgens op “Selecteer Radius” te maken van de grootte van uw zone. Klik vervolgens op “Maak Privacy Zone.” Gaat u met een grotere zone als u woont in een minder dichte buurt.

Strava automatisch een willekeurige volgorde de vorm van de zone, zodat uw exacte locatie kan niet gemakkelijk worden triangulated. Opnieuw randomize de locatie klikt u op “Regenereren.”

Het aanpassen van de Privacy van een Individuele Activiteit

U kunt een stel privacy-instellingen voor elke activiteit. Bijvoorbeeld, kunt u uw beste draait publiek, maar het verbergen van uw dagelijkse trainingen. Voor het aanpassen van de instellingen voor een specifieke activiteit, gewoon openen in Strava, en klik op het Edit icoon (potlood).

Onder “Privacy Controls” u hebt de volgende opties:

 • “Die Zie je”: hiermee Bepaalt u of “Iedereen,” alleen je “Volgers” of “Alleen Jij” ziet de activiteit.
 • “Verberg de Hartslag Gegevens’: Dit houdt uw hartslag informatie privé.

Het Bewerken Van De Activiteiten In Het Verleden

Als u wilt wijzigen van de privacy-instellingen van de activiteiten in het verleden, gaat u naar Instellingen > Privacy. Onder “Bewerken van Activiteiten uit het Verleden,” kies Activiteiten “Zichtbaarheid” en klik vervolgens op “Volgende”.

U kunt de zichtbaarheid van alle activiteiten in het verleden is voor “Iedereen,” “Volgers” of “Alleen Jij.” Selecteer de optie die u wilt gebruiken en klik vervolgens op “Volgende”.

Bevestig uw keuze en Strava zal het bijwerken van de privacy-instellingen voor elke activiteit die u hebt opgenomen. Als je net hebt gerealiseerd hoeveel gegevens u hebt gedeeld op Strava, dit is een geweldige optie.

Hoe Iemand Blokkeren op Strava

Als er iemand is die u wilt om te voorkomen dat het zien van alle informatie over uw activiteiten, kunt u deze blokkeren. Zoek het profiel van de persoon op Strava, en klik op het Tandwiel-pictogram. Klik op “Block Atleet” en klik vervolgens op opnieuw.

De Easy-To-Do Lijst

Strava-instellingen zijn een beetje ingewikkeld en verwarrend. Indien u niet geïnteresseerd bent in het verkennen van de opties die voor u de juiste zijn, kunt u gewoon het vergrendelen van uw privacy enige volgelingen. Dit betekent dat je zult moeten goedkeuren elke nieuwe volger.

Om dit te doen, gaat u naar Instellingen > Privacy. Onder “Profiel Pagina,” “Activiteiten” en “Activiteiten van de Groep, op de” select ” – Aanhangers.” Stel vervolgens “Flyby” op “Geen Een.”

Voeg een Privacy Zone rond uw huis, werkomgeving, en enig ander adres dat u niet wilt dat publiek.

Ten slotte, om ervoor te zorgen dat geen van uw activiteiten in het verleden worden openbaar, onder “Edit Activiteiten uit het Verleden,” set “Activiteit Zichtbaarheid” op “Volgelingen.”

Nu, uw profiel is lekker veilig. En, als je een echt goed lopen of rijden en willen het aanbevolen op de ranglijst, kunt u ervoor kiezen om dit publiek te maken.

LEES VERDER

 • “Hoe om te Stoppen met Strava van het Maken Van Uw huisadres Openbaar
 • “Het Integreren van Uw iPhone met een PC met Windows of Chromebook
 • “Het Maken van Google-Auto-Verwijderen van Uw Web-en Locatie-Geschiedenis
 • “Hoe om te Controleren Vrije Schijfruimte op een Mac
 • “Hoe iOS-14 Is Over het Transformeren van Uw iPhone startscherm