Hoe Maak je Google-Auto-Verwijderen van Uw Web-en Locatie-Geschiedenis

0
56
Google

Google verzamelt en slaat informatie over uw activiteiten, met inbegrip van uw website, zoek, en de locatie van de geschiedenis. Google nu automatisch-hiermee verwijdert u de geschiedenis voor nieuwe gebruikers na 18 maanden, maar de geschiedenis voor altijd zal onthouden als u eerder deze functie is ingeschakeld met de standaard opties.

Als u een bestaande gebruiker, om van Google verwijderen van uw gegevens na 18 maanden, je moet gaan in je activiteiten-instellingen en wijzig deze optie. U kunt ook vertellen dat Google auto-verwijderen-activiteit na drie maanden stoppen of activiteit collectie volledig.

U vindt deze opties, ga naar de Activiteit Controles pagina en meld u aan met uw Google-account als u nog niet bent aangemeld. Klik op de “Auto-delete” optie bij Web & App Activiteit.

Selecteer deze optie als u wilt verwijderen van gegevens—na 18 maanden of 3 maanden. Klik op “Volgende” en bevestig om door te gaan.

Let op: Google gebruikt deze geschiedenis om uw ervaring te personaliseren, met inbegrip van uw web zoekresultaten en aanbevelingen. Het verwijderen van het maken van uw Google-ervaring minder “gepersonaliseerd.”

Blader omlaag op de pagina en herhaal dit proces voor de andere soorten gegevens die u zou willen om het automatisch te verwijderen, met inbegrip van de Plaats van de Geschiedenis en YouTube Geschiedenis.

U kunt ook uitschakelen (“pause”) activiteit geschiedenis van de collectie door te klikken op de schuifbalk aan de rechterkant van een type van de gegevens. Als het blauw is, of het is ingeschakeld. Als deze optie grijs wordt weergegeven, is deze uitgeschakeld.

Als de “Auto-delete” – optie voor een soort geschiedenis data-grijs wordt weergegeven, is dat omdat je hebt onderbroken (uitgeschakeld) verzameling van die gegevens.

U kunt ook een bezoek brengen aan de Mijn Activiteit pagina en gebruik de “Delete activiteit door” optie in de linker zijbalk om handmatig te verwijderen van diverse soorten gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account.

Zorg ervoor dat herhaal dit proces voor elk Google-account die u gebruikt.

GERELATEERD: Google is het Inschakelen van de Geschiedenis van Auto-Wissen door de Standaardinstellingen voor Nieuwe Gebruikers

LEES VERDER

  • “Het Maken van Google-Auto-Verwijderen van Uw Web-en Locatie-Geschiedenis
  • “Hoe om te Controleren Vrije Schijfruimte op een Mac
  • “Hoe iOS-14 Is Over het Transformeren van Uw iPhone startscherm
  • “Waarom Kijken Mensen in Verschillende Foto’ s Genomen met Verschillende Lenzen
  • “Het Aanpassen van de Werkbalk Snelle Toegang in Microsoft Office applicaties