Hoe een Webpagina op te Slaan als een PDF-bestand in Mozilla Firefox

0
37

Soms, wilt u misschien om te grijpen een lokale kopie van een webpagina tijdens het gebruik van Firefox. Gelukkig, is er een handige manier om het op te slaan door het afdrukken van de pagina rechtstreeks naar een PDF-bestand op zowel Windows-10 en Macs. Hier is hoe het te doen.

Hoe een Webpagina op te Slaan als een PDF op Windows 10

Open Firefox en ga naar de pagina die u wilt opslaan. Klik op de hamburger menu in de rechterbovenhoek van het venster. (De hamburger menu ziet eruit als drie horizontale lijnen.) In het menu dat verschijnt, selecteert u “Afdrukken”weergegeven.

Op het afdrukvoorbeeld pagina die verschijnt, klikt u op de “Print” knop in de linkerbovenhoek. Een dialoogvenster Afdrukken wordt geopend. In de “Printer Selecteren” selecteer “Microsoft Afdrukken Naar PDF.” Klik vervolgens op “Afdrukken”weergegeven.

Een nieuw venster met de titel “Opslaan Afdrukken Als’ pop-up. Kies de locatie waar u wilt om het PDF-bestand opslaan, typ een bestandsnaam in en klik op “Opslaan.”

Het PDF-bestand wordt opgeslagen op de locatie die u hebt gekozen. Wanneer u graag later wilt lezen, gewoon zoeken in de Verkenner en openen.

Deze techniek werkt in andere Windows-10 toepassingen ook mogelijk zijn. Als u wilt gemakkelijk een document opslaan als een PDF-bestand, kies voor “Microsoft Print Naar PDF” als uw printer, kies een locatie opslaan en u bent klaar.

GERELATEERD: het Afdrukken van PDF op Windows 10

Hoe een Webpagina op te Slaan als een PDF-bestand op een Mac

Als je met Firefox op een Mac, ga naar de pagina die u wilt opslaan als een PDF-bestand. Klik daar op de hamburger pictogram (drie horizontale lijnen) in de rechterbovenhoek en selecteer “Print” in het menu dat verschijnt.

Wanneer het dialoogvenster Afdrukken wordt weergegeven, op zoek naar een kleine drop-down menu met de titel “PDF” in de linkerbenedenhoek. Klik erop en kies “Opslaan Als PDF” in de lijst van opties.

Opslaan In het dialoogvenster dat verschijnt, typt u een naam voor het PDF-kies waar u het wilt opslaan, selecteer dan “Opslaan.”

Een PDF van de pagina wordt opgeslagen op de locatie die u hebt gekozen. Een van de coolste dingen over Macs is dat u kunt documenten opslaan als Pdf ‘ s vanuit elke applicatie die printen ondersteunt. Kijk voor de “Bewaar Als PDF” menu in het dialoogvenster Afdrukken, kiest u de locatie, en je bent klaar.

GERELATEERD: Hoe naar PDF Afdrukken op een Mac

LEES VERDER

  • “Hoe om te Stoppen met Strava van het Maken Van Uw huisadres Openbaar
  • “Het Integreren van Uw iPhone met een PC met Windows of Chromebook
  • “Het Maken van Google-Auto-Verwijderen van Uw Web-en Locatie-Geschiedenis
  • “Hoe om te Controleren Vrije Schijfruimte op een Mac
  • “Hoe iOS-14 Is Over het Transformeren van Uw iPhone startscherm