Het Integreren van Uw iPhone met een PC met Windows of Chromebook

0
92
charnsitr/Shutterstock

De iPhone is ontworpen om het beste werken met Macs, iCloud en andere technologieën van Apple. Echter, het kan een geweldige metgezel voor een Windows PC of Chromebook ook. Het is allemaal over het vinden van de juiste tools om de kloof te overbruggen.

Dus, Wat is het Probleem?

Apple is niet alleen de verkoop van een apparaat; het is het verkopen van een hele familie van toestellen, en een ecosysteem om te gaan met hen. Daarom, als u afzien van de bredere Apple ecosysteem, bent u ook in voorgaande enkele van de redenen waarom veel mensen kiezen voor een iPhone in de eerste plaats.

Dit omvat functies zoals Continuïteit en Overdracht, waardoor het makkelijk op te pikken waar je was gebleven bij het schakelen van apparaten. iCloud-ondersteuning is ook gebakken in de meeste first-party apps, waardoor Safari synchroniseren van tabbladen en Foto ‘s opslaan uw foto’ s op de cloud. Als u wilt cast video van je iPhone op een TV, AirPlay is de standaard keuze was.

Uw Telefoon-app op Windows-10 ook het beste werkt met Android-telefoons. Apple verbiedt Microsoft en andere ontwikkelaars te integreren als diep met de iPhone en het iOS-als het nu doet.

Dus, wat doe je als je Windows of een ander besturingssysteem?

De integratie van iCloud met Windows

Voor de best mogelijke integratie, downloaden en installeren van Apple ‘ s iCloud voor Windows. Deze software biedt toegang tot iCloud Drive en iCloud de Foto ‘ s rechts op het bureaublad van Windows. U zult ook in staat zijn om te synchroniseren van e-mail, contacten, agenda ‘ s en taken in Outlook, en Safari-bladwijzers met Internet Explorer, Chrome en Firefox.

Na de installatie van iCloud voor Windows, start het op en log in met uw Apple ID-referenties. Klik op “Opties” naast “Foto ‘ s” en “Bladwijzers” andere instellingen wijzigen. Deze omvatten de browser die u wilt synchroniseren en of u wilt foto ‘s en video’ s om automatisch te downloaden.

U kunt ook de “Photo Stream,” zal automatisch downloaden van de laatste 30 dagen van foto ‘ s naar uw apparaat (geen iCloud-abonnement vereist). Vindt u snelkoppelingen naar iCloud Foto ‘ s via de Snelle toegang in Windows Verkenner. Klik op “Download” te downloaden van afbeeldingen die u hebt opgeslagen in de iCloud Foto ‘ s, “Upload” om nieuwe foto ‘ s uploaden, of “Delen” om toegang te krijgen tot een gedeelde albums. Het is niet elegant, maar het werkt.

In onze ervaring, iCloud Foto ‘ s een lange tijd duren om te verschijnen op Windows. Als je geduld is het dragen van dunne met het opslaan van beelden op iCloud, kun je misschien meer geluk hebben met behulp van de web-based control panel op iCloud.com in plaats daarvan.

Toegang tot iCloud in een Browser

Veel iCloud-diensten zijn ook beschikbaar in een browser. Dit is de enige manier om toegang tot uw iCloud Notities, Agenda, Herinneringen, en andere services op een Windows-PC.

Gewoon met je browser naar iCloud.com en log in. U zult een lijst zien van beschikbare iCloud diensten, met inbegrip van iCloud Drive en iCloud Foto ‘ s. Deze interface werkt in elke webbrowser, zodat u het kunt gebruiken op Chromebooks en Linux Pc ‘ s, ook.

Hier kunt u toegang krijgen tot de meeste diensten en functies kan je op een Mac of iPhone, zij het via uw browser. Deze omvatten het volgende:

 • Surfen, organiseren en overzetten van bestanden naar en van iCloud-Schijf.
 • Het bekijken, downloaden en uploaden van foto ‘s en video’ s via Foto ‘ s.
 • Het maken van Notities en Herinneringen aanmaken via web-versies van de apps.
 • De toegang tot en het bewerken van contactgegevens in Contacten.
 • Het bekijken van uw iCloud-e-mailaccount in Mail.
 • Met behulp van web-gebaseerde versies van Pages, Numbers en Keynote.

U kunt ook toegang krijgen tot uw Apple ID-account instellingen, bekijk de informatie over uw beschikbare opslagruimte in iCloud trace apparaten met Apple ‘ s handig Vinden Mijn app, en het herstellen van verwijderde cloud-gebaseerde bestanden.

Overwegen het Vermijden van Safari op Je iPhone

Safari is een browser, maar dit tabblad en de geschiedenis van synchronisatie-functies werken alleen met andere versies van Safari, en de desktop versie is alleen beschikbaar op een Mac.

Gelukkig, veel van andere browsers bieden de sessie en de geschiedenis te synchroniseren, waaronder Google Chrome, Microsoft Rand, Opera Touch, en Mozilla Firefox. U krijgt de beste web browser te synchroniseren tussen uw computer en iPhone als u een browser gebruikt die native draait op beide.

Als u Chrome gebruikt, bekijk de Chrome Remote Desktop-app voor de iPhone. U kunt er gewoon over een machine, die toegankelijk op afstand vanaf uw iPhone.

Foto ‘s synchroniseren via Google Foto’ s, OneDrive of Dropbox

iCloud Foto ‘s is een optionele service die slaat al je foto’ s en video ‘ s op de cloud, dus u kunt ze op vrijwel elk apparaat. Helaas, er is er niet een app voor Chromebook-of Linux-en Windows-functionaliteit is niet het beste. Als u iets anders dan macOS, het zou het beste zijn om te voorkomen dat iCloud Foto ‘ s in totaal.

Google Foto ‘ s is een levensvatbaar alternatief. Het biedt onbeperkte opslag als u Google voor het comprimeren van uw afbeeldingen tot en met 16 megapixels (dat is, 4,920 p x 3,264 p) en uw video ‘ s naar voor 1.080 p. Als u wilt met behoud van de originelen, dan moet u voldoende ruimte op uw Google Drive.

Google biedt 15 GB gratis opslagruimte, maar na het bereiken van dat, zult u hebben om meer aan te schaffen. Zodra je foto ‘ s worden geüpload, kunt u ze openen via uw browser of via een speciale native app voor iOS en Android.

Een andere optie is om gebruik te maken van een app zoals OneDrive of Dropbox synchroniseren van uw foto ‘ s naar een computer. Zowel de ondersteuning van de achtergrond-upload, zodat je de media voor de back-up automatisch. Deze zijn waarschijnlijk niet zo betrouwbaar als de native app Foto ‘ s in termen van constante updates in de achtergrond, maar ze bieden wel werkbare alternatieven voor iCloud.

Microsoft en Google Maken Uitstekende iOS-Apps

Microsoft en Google zowel het produceren van enkele van de beste apps van derden op Apple ‘ s platform. Als u al een prominente Microsoft of Google service, is er een goede kans dat er een iOS-companion-app voor het.

Op Windows, Microsoft Rand is de voor de hand liggende keuze voor een browser. Het synchroniseren van uw informatie, met inbegrip van tabbladen en Cortana voorkeuren. OneDrive is Microsoft ‘ s antwoord op iCloud en Google Drive. Het werkt prima op een iPhone en biedt 5 GB vrije ruimte (of 1 TB, als je een Microsoft 365 abonnee).

U kunt notities maken en deze op de gaan met OneNote, en pak native versies van Office, Word, Excel, PowerPoint en Teams werk gedaan te krijgen. Er is zelfs een gratis versie van Outlook die u kunt gebruiken in plaats van Apple Mail.

Hoewel Google heeft zijn eigen mobiele platform Android, het bedrijf produceert een groot aantal iOS-apps, en ze zijn een aantal van de beste beschikbare apps van derden op de service. Deze omvatten de eerder genoemde Chrome-browser en Chrome Remote Desktop-apps, die ideaal zijn als u een Chromebook.

De rest van Google ‘ s core services zijn ook bij uitstek toegankelijk op de iPhone. De Gmail-app is de beste manier om te communiceren met een e-mailaccount van Google. Google Maps is nog steeds sprongen boven Apple Maps, en er zijn individuele apps-voor-Documenten, – spreadsheets en-presentaties. U kunt ook gebruik blijven maken van Google Agenda synchroniseren met uw Google Drive, en chatten met vrienden op google + Hangouts.

Het is niet mogelijk om een standaard-apps op de iPhone, want dat is hoe Apple ontworpen iOS. Echter, sommige van Google apps kunt u kiezen hoe u wilt openen, links, e-mail adressen die u wilt gebruiken, en meer.

Sommige apps van derden geven u soortgelijke keuzes, als goed.

Gebruik Van Derde-Partij Productiviteit Apps

Net als Foto ‘s, Apple’ s productiviteit apps zijn ook minder dan ideaal voor niet-Mac-bezitters. U kunt toegang krijgen tot apps zoals Notities en Herinneringen via iCloud.com maar ze zijn nergens in de buurt zo nuttig als ze zijn op een Mac. U zal niet krijgen van waarschuwingen op het bureaublad of de mogelijkheid zichzelf maken nieuwe herinneringen buiten een browser.

Om deze reden, bent u waarschijnlijk het beste het passeren van deze taken aan een derde-partij applicatie of dienst met een native app. Voor notities, Evernote, OneNote, Ontwerpen en Simplenote zijn drie van de beste alternatieven voor Apple Opmerkingen. Echter, er zijn genoeg anderen.

Hetzelfde kan gezegd worden voor Herinneringen. Er zijn veel goede to-do lijst programma ‘ s, zoals Microsoft Te Doen, Google Houden, en Elke.Doen.

Hoewel niet alle van deze alternatieven bieden native apps voor elk platform, ze zijn ontworpen om goed te werken met een breed scala van niet-Apple-apparaten.

Alternatieven voor AirPlay

AirPlay is een eigen draadloze audio – en video-casting technologie op de Apple TV, HomePod, en een aantal derde-partij luidspreker systemen. Als u gebruikmaakt van Windows of een Chromebook gebruikt, bent u waarschijnlijk niet elke AirPlay ontvangers in uw huis.

Google

Gelukkig, kunt u Chromecast voor vele soortgelijke taken via de Google Home app voor de iPhone. Zodra u het hebt ingesteld, kunt u cast video naar uw TV in apps als YouTube en Chrome, alsmede van derde-party streaming-services, zoals Netflix en HBO.

Een Back-Up van Lokaal naar iTunes voor Windows

Apple gedumpt iTunes op de Mac in 2019, maar op Windows, moet u nog steeds gebruik maken van iTunes als u wilt een back-up van je iPhone (of iPad) lokaal. U kunt downloaden met iTunes voor Windows, sluit uw iPhone via de Lightning-kabel en selecteer vervolgens in de app. Klik op “Nu Back-Up” om een lokale back-up op uw Windows-machine.

Deze back-up zal zijn al uw foto ‘s en video’ s, app data, berichten, contacten en voorkeuren. Iets uniek aan u zal worden opgenomen. Ook, als u het selectievakje voor het coderen van uw back-up, kunt u uw Wi-Fi-referenties en andere login-informatie.

Lokale iPhone back-ups zijn perfect als u een upgrade van uw iPhone en wil je snel de inhoud ervan kopiëren van het ene apparaat naar het andere. We doen ons best om u de aankoop van een kleine hoeveelheid van de iCloud-opslagruimte voor de iCloud-back-ups, als goed. Deze worden automatisch uitgevoerd wanneer uw telefoon is aangesloten, verbonden met een Wi-Fi-en vergrendeld.

Helaas, als je op een Chromebook, is er niet een versie van iTunes kunt u gebruiken om een back-up lokaal—je zult moeten vertrouwen op iCloud.

LEES VERDER

 • “Het Integreren van Uw iPhone met een PC met Windows of Chromebook
 • “Het Maken van Google-Auto-Verwijderen van Uw Web-en Locatie-Geschiedenis
 • “Hoe om te Controleren Vrije Schijfruimte op een Mac
 • “Hoe iOS-14 Is Over het Transformeren van Uw iPhone startscherm
 • “Waarom Kijken Mensen in Verschillende Foto’ s Genomen met Verschillende Lenzen