Dropbox Vs Google Disk: Hvordan Velge Den Rette For Deg

0
66

Lagring i skyen har forandret verden av databehandling på måter som ingen kunne ha forestilt seg. For den vanlige bruker, det er nesten helt drept ideen om å bruke flyttbare medier til å flytte data mellom enheter. Nå kan du sette ned en enhet, kan du flytte over til en annen, og takk til sky lagring av dine data er allerede venter på deg på alt du eier.

Som blir sagt, og ulike cloud tilbydere er ikke utskiftbare. De hver har sine egne fordeler og ulemper. Det er derfor vi sammenligner Dropbox vs Google Drive, to av de mest populære valgene for de fleste brukere.

Dropbox Vs Google Disk: Hva Får Du For Gratis

Begge disse tjenestene lar deg bruke dem gratis, men de tilbyr ikke nøyaktig den samme mengde lagringsplass eller funksjoner hvis du legger ingen penger ned. Dropbox Grunnleggende tilbyr deg 2 gb med plass. Dette er en ganske liten plass i denne dag og alder, men hvis du bare trenger å holde noen små dokumenter og moderat kvalitet bilder, det vil gjøre i en klemme.

Dropbox Grunnleggende brukere er også begrenset til tre enheter totalt. For eksempel, en bærbar pc, nettbrett og smarttelefon. Dropbox tilbyr også et Dropbox Papir, en cloud-basert samarbeid verktøy som lar deg arbeide på dokumenter og kommunisere med medlemmene i teamet. Det er også DropBox-integrering for programmer som Microsoft Word, som bidrar til å holde styr på dokumentet versjoner for office-filer lagret og delt gjennom Dropbox.

Den gratis versjonen av Google Drive tilbyr i dag 17 GB tildeling av plass. Det er langt mer fornuftig for generell bruk. Hvis du bare lagre noen jobber dokumenter og bilder, så det er sannsynlig at denne del av lagring vil tjene deg i lang tid. Selvfølgelig, du får også en Gmail-konto, tilgang til alle Google Disk suite og ganske muligens den beste sett med nettbasert samarbeid og verktøy for deling av en sky programvare-tjenesten i dag.

Så hvis du i hovedsak ønsker lagring i skyen som en måte for å fungere sømløst med andre, Google Drive er allerede sterkere kandidat her.

I slutten, ren mangel av lagringsplass på DropBox Grunnleggende tilbyr gjør det litt mer enn en rettssak med et annet navn. Så hvis du ikke ønsker å bruke noen penger i det hele tatt, vi har en hard tid å anbefale det.

Det Beste Ting Om Google Drive

Google Disk er så mye mer enn en nettsky løsning. Stasjonen i seg selv er unifying-hub som knytter sammen alle de ulike Google-tjenester. Gmail-adressen er nøkkelen til det hele og, selvfølgelig, alle dine mail tar opp en del av lagring på harddisken.

Stasjonen er også ryggraden i Google ‘ s suite av cloud-programmene. Google Docs, Google Ark og Google Lysbilder er tre viktige, men det er en betydelig utvalg på tilbud. Når du oppretter et nytt dokument med et av disse programmene, er det lagret i Google Disk.

I det siste, frakoblet bruk og integrering har vært et viktig punkt for svakhet for Google Drive, men takket være leserutvidelser og god Backup og Synkronisering-programmet, anser vi disse bestemt hull fylt.

Det Beste Ting Om Dropbox

En av Dropbox sin største styrke er dens enkelhet. Hvis du installerer Dropbox-applikasjonen på din datamaskin, det fungerer som et enkelt system-mappen. Flytte filer inn og ut av skyen er ikke forskjellig fra å bruke lokale filoverføring. Det er også utrolig enkel å få delbare linker og se nøyaktig hvilke filer som har blitt synkronisert eller ikke.

Alt i alt, Dropbox fungerer bare, og det er et stort pluss punkt i sin favør. Imidlertid, Google Drive har fanget opp de siste årene. Sikkerhetskopiering og Synkronisering programmet gir det effektivt samme form og funksjon som Dropbox.

Vi har imidlertid tro at Dropbox-mobil som er mye mer brukervennlig og lett å navigere i forhold til Google Drive. Delvis fordi Dropbox har en mye mindre sett av funksjoner presset inn i samme plass. Vi er imidlertid svært imponert med Dropbox Bakover, noe som er en kraftig og intuitiv måte å rulle tilbake endringer til din Dropbox som skjer enten ved en tilfeldighet eller takket være ondsinnede aktører.

Google Disk kan du også gå tilbake filversjoner og gjenopprette slettede elementer fra Papirkurven, men det har ingenting er så god som dette i skrivende stund.

Dropbox Vs Google Drive Priser Sammenlignet

Mens det er hyggelig at begge tjenestene tilbyr en gratis tier for deg å prøve, du vil trenge til shell ut litt penger for å få mest mulig ut av dem. Vi er bare fokusere på forbruker-klasse eller individuelle valg her snarere enn business eller enterprise-produkter.

Starter med Dropbox, disse er de mest relevante planer for den gjennomsnittlige brukeren:

  • Dropbox Plus 2 TB $9,99 per måned (faktureres årlig) eller $12.99 faktureres månedlig.
  • Dropbox Professional 3 TB $16.58 per måned (faktureres årlig) eller $19.99 per måned faktureres månedlig.

Dropbox er ikke bare tilbyr forskjellige minnekapasiteter mellom disse to lagene. Det er andre funksjonen forskjeller også. For eksempel, den Profesjonelle alternativet gir 180 dager bakover istedet for 30, som med Pluss.

På Google siden, lagring tjenesten heter Google En og priser bryter ned som dette:

  • $2.99 per måned: 200 GB
  • $9,99 per måned: 2 TB
  • $99.99 per måned: 10 TB
  • $199.99 per måned: 20 TB
  • $299.99 per måned: 30 TB

Bare 200GB og 2 TB planer har en årlig alternativet, som i hovedsak gir deg to måneder ut i året for gratis. Google tilbyr en bedre avtale på alle nivå og dessverre Dropbox ikke har mindre planer. Vi har å gi prisen til Google her, Dropbox er bare ikke konkurransedyktig i ren dollar vilkår.

Dropbox Vs Google Disk: Hvor Er Du?

Hvis du leter etter en enkel, grei nettsky løsning som rett og slett fungerer som en harddisk i nettskyen, Dropbox er sannsynligvis det beste valget for deg. Det er enklere å navigere og administrere dine filer og enkelt å synkronisere filer på enheten din.

Ett ganske stort problem er mangelen på en familie plan. Google Drive, OneDrive og Apple iCloud alle tilbyr alternativer til å dele en pool av sky lagring blant en gruppe mennesker, for eksempel en husholdning. Med måten sky lagring er priset, dette er ofte den mest effektiv og økonomisk. I tilfelle av Dropbox, vil du ha å kjøpe separate planer for hver person. Som betyr at hvis du bare er ute etter en individuell plan, Dropbox fort blir for dyrt.

Det er vanskelig, men å benekte at Google har sakte men sikkert sette sammen en av de mest allsidige, general-purpose cloud-løsninger i form av Google Drive. De har i stor grad løst problemet for frakoblet bruk og automatisk fil synkronisering. Google Drive i dag også er mer strømlinjeformet enn noen gang. Når du er kjent med hvordan ting er gjort i Google Drive på land, ble det raskt blir andre natur.

Med mindre du absolutt må Dropbox superlativ rewind-funksjonen og andre mer business-orientert aspekter, vi er komfortable med å si at for folk flest, det meste av tiden, Google Drive er bedre samlet alternativet.