7 Google Hjem Mini Funksjoner Du vil Elske

0
71

Google Hjem Mini er en av de mest populære smart assistenter. Det er en liten størrelse, og har en elegant design, og et bredt spekter av funksjonalitet som gjør det til et attraktivt alternativ for mange mennesker. Spesielt hvis de ikke ønsker at luftrenser design av Google Hjem på displayet.

En annen grunn til at Google Hjem Mini er slik et populært alternativ er på grunn av antall av funksjoner det har. Utenfor den grunnleggende smart assistant-funksjonalitet (som er, svare på spørsmål, spille av musikk, og for å styre smart home enheter), Google Hjem Mini—eller Nest Mini, hvis du har siste versjon) kan gjøre mye mer.

Her er de beste ytterligere Google Hjem Mini funksjoner som du vil elske.

Google Kan Finne Telefonen Din

Hvor ofte gjør du miste oversikten på telefonen hele dagen? Noen ganger er det så enkelt som enheten sklir mellom sofaputene, men noen ganger du setter den ned og glem hvor du setter den. Det skjer med alle.

Den gode nyheten er at Google kan ringe telefonen for deg. Alt du trenger å gjøre er programmet ditt nummer til din konto, og deretter spørre: “Hei, Google, finne telefonen min.” Denne funksjonen fungerer med både Android og iphone, slik at du kan unngå avlytting ektefellen din til å ringe til telefonen din.

Google Kan Utføre Daglige Rutiner

En av de store fordelene med å eie et smarthus er evnen til å automatisere mange praktiske oppgaver. Kanskje du ikke tror at mye av å gjøre det, men flipping av alle lys (eller engang å spørre Google til å gjøre det individuelt) tar opp mye tid.

Med Google Hjem Mini, kan du opprette rutiner som vil utløse når du sier et bestemt uttrykk. For eksempel, du kan si, “Hei, Google, god morgen”, og enheten kan programmeres til å slå på lysene i hele hjemmet, begynne å brygge kaffe, og starte morgenen på spillelisten.

Du kan sette opp egendefinerte uttrykk for egne rutiner. Noe sånt som “Hei, Google, spillet tid” kunne dimme lyset, skru opp volumet på en tilkoblet sound bar, og slå på Xbox for en flott kveld med spilling.

Google Kan Sende Til Alle Enheter

Hvor mange ganger har du behov for å samles for hvert medlem av familien, men kunne ikke finne en enkel måte å gjøre det uten å rope til alle i huset? Hvis du har mer enn én Google-Hjem Mini i hjem, en Google Hjem Mini funksjon er muligheten til å kringkaste til hver enhet på en gang.

Du kan si noe sånt som “Hei, Google, kringkasting at det er tid for middag.” Etter du gi kommandoen, en middag bjelle ringer fra hver enhet. Du kan også bruke den som en intercom, selv om du ikke er hjemme. Å fortelle Google Assistant på telefonen din som du ønsker å formidle at du er på vei hjem vil sende melding til hver enhet i hjemmet.

Google Kan Være Et Hvit Støy Maskin

Mange mennesker finner det umulig å sovne uten noen form for lyd i bakgrunnen—TV, takvifte, eller en hvit støy maskin. Hvis du faller inn i en av disse leirene, Google Hjem Mini kan hjelpe. Du kan be Google om å spille et utvalg av lyder, og enheten vil svare.

Lydene er ikke begrenset kun til hvit støy, heller. Du kan be om konkrete spor, som lyden av regn eller lyder i skogen. Uansett hva ambient støy hjelper deg med å sove beste, det er en bedre enn gjennomsnittlig sjanse for at Google kan spille det.

Google Kan Fungere Som En Telefon

Hvis du har knyttet kontakter til Google-kontoen, Google Hjem Mini har håndfrifunksjon. Det er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å si “Hei, Google, ringe mamma”, og enheten vil ringe din mor ‘ s nummer.

Best av alt, Googles funksjon for stemmegjenkjenning betyr at det vil gjenkjenne stemmene til vanlige brukere. Siden alle har “mamma” i sin telefonen, Google kan skille hvem er det som snakker til det og kaller den rette “mamma” basert på høyttaleren.

Google Kan Være En Personlig Assistent

Hvor ofte har du sett noe ned og tenke til deg selv, “jeg kommer til å glemme hvor det er?” I stedet for å prøve å huske hvor du putter noe, bare fortelle Google. Hvis du sier “Hei Google, min overs nøkkelen er i pulten min skuffen,” Google vil huske.

Når du begynner å lete etter nøkkelen, og kan ikke finne det hvor som helst, bare spør Google, og der er det, og det vil fortelle deg hvor du sist plasserte den.

Google Kan Justere TV-Volum

Forlagt den eksterne? Ingen bekymringer—bare spør Google for å slå på TV å spille dine favoritt show, eller for å justere volumet. Hvis du har en Chromecast plugget inn på baksiden av TV-en, Google Hjem Mini kan fungere som en fjernkontroll.

Hvis du har koblet din streaming-tjenesten til Google-kontoen din eller din Chromecast, kan du spille av bestemte episoder, hoppe over dem du ikke liker, og mye mer med bare stemmen alene.

Google Hjem Mini er et fantastisk verktøy med en like imøtekommende pris. Mange ser det som subpar fordi det er en tidligere modell enn den Nest Mini, men det er ikke verdt forskjeller mellom de to enhetene.

Hvis du leter etter en praktisk og rimelig smart assistant til bruk i hjemmet (eller selv å tjene som en Bluetooth-høyttaler i et office), prøve og plukke opp en Google Hjem Mini. Du vil ikke bli skuffet.