7 Eller Prenumeration Rutor Som ska Piggna Upp Dig

0
101
storozhynska_ph/Shutterstock.kom

Det finns inget bättre än att njuta av en perfekt kopp kaffe, utom kanske med härliga nya typer av kaffe regelbundet levererade direkt till din dörr! Med dessa välsmakande kaffe teckning lådor, kan du prova kaffe smaker från hela världen.

Med en vecka eller månad eller prenumeration, du behöver aldrig oroa dig för att köra ut av gott kaffe. Plus att det är ett bra sätt att prova massor av nya smaker och stekar du kanske aldrig skulle ha hittat annars. Vad är inte att älska om det?

Personlig Plockar: Trade Coffee

Trade Coffee

Om du är sjuk av att dricka samma gamla kaffe och vill brygga upp något nytt, kolla in Trade Coffee (börjar på $12.14 per påse). När du först registrera dig, du får ta en snabb quiz som kommer att peka dig i riktning mot din personliga välja från mer än 400 val. Du kommer att besvara frågor om vilken typ av kaffebryggare du har, vad du vanligtvis lägga till i din kaffe, och hur äventyrlig du vill vara med din nya eller att hjälpa till att se till att du slutar med den mest smakrika val för din installation.

När du är klar, du kommer se den första påse kaffe du kommer få i ditt abonnemang. Nu, din Handel Eller beror på din feedback, så se till att gradera den eller när du har provat det, Handel sedan tweaks din nästa väska i enlighet med detta (och nästa och så vidare), tills du hittar din perfekta steken och smakprofil.

Läs mer på Trade Coffee

Curerad Kalla Brygden: Driftaway Eller

Driftaway Eller

I stället för att skicka dig slumpmässiga väskor kaffe varje månad, Driftaway Kaffe (börjar på $16 per månad) kan du vara med och påverka vad du skickade. Inledningsvis Driftaway kommer att skicka dig en Kall Brygga Explorer Kit med flera varianter för dig att prova. Du kan skräddarsy din framtid eller leveranser av betyg och se över de som du har skickat, så Driftaway curatorer kan få en bättre känsla för vad du gillar och vad du inte har.

Du kan även välja att få kassar för bryggning, och du kommer att ange hur mycket kaffe man vill ha och hur ofta. Instruktioner för hur man brygger kalla brygga kaffe finns på dess webbplats, utöver information om hur lång tid det ska vara bra för.

Läs mer på Driftaway

För Decaf-Älskare: Schweiziska Vatten

Schweiziska Vatten

Oavsett om du letar efter ett sätt att mildra sent på kvällen eller promenaden eller kringgå eller nervositet utan att göra avkall på helt och hållet, ibland du bara måste ha decaf. Schweiziska Vatten (börjar på $18 per månad) erbjuder fantastiska veckovisa eller månatliga koffeinfritt alternativ från rosterier i hela Usa. Schweiziska Vatten tar bort koffein försiktigt och utan kemikalier från grönt te som skickas av grillar, skickar tillbaka den till företag för rostning, då sänder det till dig så att du kan njuta av en mängd olika smaker kaffe när du vill utan att pulsen.

Läs mer på Swiss Vatten

Perfekt Kaffe med ett Perfekt Pris: La Barba Eller

La Barba

La Barba (börjar på $13.04 per månad) bryr sig om varje länk i kedjan när det kommer till sitt kaffe, från jordbrukare och leverantörer till sina anställda och entusiastiska gemenskap. Som sådant eller är mycket hög kvalitet och perfekt rostad, och det smakar bra, oavsett om du gör det i din Chemex eller din Mr Kaffe. La Barba erbjuder single origin kaffe och blanda val i sitt abonnemang, och det har läckra smaker som Noche Oscura med toner av mörka mutter smör och rocky road, och Huset Blandning, med toner av choklad mjölk, mandel och kola. Du kan välja 5-uns, 12 uns, eller två 12-ounce väskor, och du kan välja att ta emot eller varje vecka, två veckor, tre veckor eller månadsvis.

Läs mer på La Barba

Stark AF Kaffe: Death Wish

Dödslängtan

Om det är mer om koffein än smaken eller erfarenhet, dödslängtan (börjar på $14.39 per månad) är den eller prenumeration box för dig. Dödslängtan är känd som världens starkaste kaffe. Även om det inte finns en mängd olika smaker, du kan fortfarande få din koffein fix medan du njuter av dödslängtan är slät kaffe, som har subtila toner av choklad och körsbär. När du köper, kan du välja från hela bönor, trädgård, eller Död Koppar (K-Koppar), och väljer sedan hur ofta du vill ha en leverans från alla sju dagar för att en gång varannan månad. Death Wish säger att det ens kommer att återbetala dig om det inte är den starkaste kaffe du någonsin har haft.

Läs mer på dödslängtan

För K-Cup Användare: Angelino s

Angelino s

Har ägarna vet hur häftigt det är att dyka i en K-Cupen och även få en problemfri kopp gott kaffe på några minuter. Med Angelino är (börjar på $24.95 per månad), kan du få så många 192 K-Koppar levereras till din dörr varje månad, eller en gång varje två eller tre månader. Några alternativ är tillgängliga för den förvalda olika förpackningar, eller så kan du plocka din egen från fler än 30 enskilda smaker av kaffe, te, kakao, och cappuccino.

Den har massor av läckra smaker att välja mellan, från Sumatra Mörka till Coconut Macaroon. Om du inte är säker på vad man ska få, ta prov pack 14 enstaka koppar för $5.95 (och gratis frakt). Den har alternativ för olika pack, alla smaksatt kaffe, koffeinfritt, eller en kaffe-och sampler. Angelino är också låter dig växla upp vad du får varje månad när man vill, så det är lätt att hålla med något du älskar eller prova något nytt när stämningen slår.

Läs mer på Angelino s

Skräddarsy Din Koffein: Crema

Crema

Medan emot slumpmässiga väskor kaffe varje månad är kul för vissa, det är förstås inte för alla. Crema (börjar på $15 per påse) blir det, så det kan du skräddarsy din egen eller “spellista” där du väljer varje läckra ser eller väljer du din grind företräde, sedan lägga till din spellista. När du är klar och du aktivera din prenumeration, Crema kommer att arbeta sin väg genom din spellista skicka dig en påse på en gång.

Med massor av fantastiska smaker som Teodoros ‘ s Italian Roast, Chicago House Blend, Kenya Karimikui Peaberry, och Mexikanska Maya Vinic, Crema gör det lätt att resa runt världen i en mugg på en gång. Du kan också ändra ordningen på dina spellistor (till och med lägga till eller ta bort kaffe från det) när du vill och styra hur ofta du får en leverans från så ofta som var tre dagar ut till en gång per månad, så att du alltid har kontroll över dina abonnemang.

Läs mer på Crema