5 Geweldige Handheld Gaming Machines voor Onder $100

0
39

Terwijl u geniet van het spelen van games op uw home-console of een krachtige desktop-PC, die niet precies draagbare machines. Als u wilt om games te spelen op de gaan, je gaat iets meer nodig pocket vriendelijk. Zeker, je kon gewoon spelen op je telefoon, maar er zijn veel handheld gaming systemen bieden een veel betere ervaring.

Wat te Zoeken in een Handheld Gaming Systeem

Of het nu met een emulator of een officiële cartridges, een paar dingen die moeten worden overwogen bij het kiezen van uw systeem.

  • Bibliotheek: De bibliotheek is het belangrijkste onderdeel van een spel systeem. Soms, deze bibliotheek zal worden geopend door middel van het gebruik van officiële cartridges of downloads. Andere tijden, zal worden door derden emulators en read-only memory (Rom ‘ s). Officiële cartridges en downloads hebben de neiging om de eenvoudigste manier om het verwerven van games, maar Rom ‘ s kan leveren een veel grotere catalogus van games om te spelen op de kosten van meer gecompliceerde en, afhankelijk van hoe je het verwerven van uw ROMs, juridisch grijs.
  • Compatibiliteit: Als u de emulatie van de route, je gaat nodig hebben om te weten wat de systemen van uw nieuwe handheld veilig kunt emuleren. Sommige emulators strijd met het bepaalde titels, dus houd uw verwachtingen in te checken.
  • Kwaliteit: Terwijl u kunt niet verwachten dat iets gek in termen van kwaliteit voor minder dan $100, dat is geen excuus voor de kwaliteit van de bouw te worden rechte-tot slecht. Het bouwen moet overeenkomen met de prijs die je betaald, en elk systeem dat je koopt moet voelen leuk om op te spelen (want als het niet is, wat is het punt?).
  • Levensduur van de batterij: Alle gaming sessies moet een einde komen, en als je het spelen op een handheld, die eind kunnen komen van een lege batterij. Natuurlijk, meer is altijd beter, maar het is belangrijk op te merken dat de levensduur van de batterij wordt beïnvloed door wat games die je speelt. (In feite, meer intensieve spellen branden door de batterij sneller.) De meeste moderne rekenmachines (en al degenen die op deze lijst) gebruik van oplaadbare batterijen, dus we letten op de geschatte batterij leven van elk systeem, tenminste als de fabrikanten leveren.

Voor de Grootste, de Makkelijkste Bibliotheek: Nintendo 2DS XL

Nintendo

Als u niet wilt zorgen te maken over de stoffige, oude patronen of het omgaan met de inherente complicaties van emulators en ROMs, dan is de 2DS XL is de weg te gaan. Terwijl de specs zijn niet indrukwekkend, dit is een systeem van Nintendo en Nintendo weet hoe om te maak ongelooflijke games op ondermaatse hardware. De 2DS XL aandelen van dezelfde hardware als de Nieuwe Nintendo 3DS (ja, dat is de werkelijke naam van de Nieuwe 3DS is een krachtigere versie van de originele 3DS), maar zonder het 3D-scherm. Dus, kunt u spelen een 3DS-spel op de 2DS XL, maar het is belangrijk op te merken dat de games die zeer veel gebruik maken van het 3D-effect (dat zijn weinigen en ver tussen is mogelijk niet volledig speelbaar.

Zelfs met die beperking, er zijn nog genoeg games om te spelen op het 2DS XL. Van de originele titels als Super Mario 3D Land en Kirby ‘ Planet Robot volledige remakes van klassieke titels als Star Fox 64 en The Legend of Zelda: Ocarina of Time, de 2DS de bibliotheek is boordevol hoogwaardige games. En dat is niet eens het vermelden van derden releases, zoals Monster Hunter 4 Ultimate en Shovel Knight.

De 2DS de bibliotheek stopt niet met de onlangs vrijgegeven, het volledig ondersteunt een DS-cartridge (die alleen in een verdubbeling van het spel bibliotheek) en met toegang tot het eShop—Nintendo ‘ s digital storefront—de 2DS kunt ook spelen klassieke titels van systemen zoals die van de NES, SNES, Game Boy, en zelfs niet-Nintendo-systemen zoals de Sega Genesis. De beschikbare bibliotheken voor elk van die systemen zijn niet groot, en sommige systemen zijn uiteraard ontbreekt (namelijk, de Game Boy Advance), maar het is nog steeds een goede selectie van de retro-titels.

Zo ver als de 2DS XL zelf gaat, het is wat je zou verwachten van de DS-lijn. Een clamshell ontwerp dat het ideaal maakt voor onderweg, twee schermen die klein genoeg zijn (bovenste scherm is 4.88 inch en de onderkant is van 4,18 inch) om de 240p display begaanbaar, 3.5-7 uur levensduur van de batterij, en een mooi en kleurrijk uiterlijk.

Globaal, als u wilt een systeem met nul complicaties, de 2DS XL is de weg te gaan. Het is een van de duurdere systemen op deze lijst, alleen het schrapen van de regel van onder de $100, maar hey, althans het komt voorgeïnstalleerd met Mario Kart 7 uit de doos. En, wie houdt er niet van Mario Kart?

Koop een Nintendo 2DS XL

Voor het Spelen van de Oude-School-Rom ‘ s: PocketGo V2 en RG350

Bittboy, retromimi

Als je bereid bent om naar beneden te gaan de route van de Rom ‘ s, dan is de Bittboy PocketGo V2 is uw beste weddenschap op de prijs. Het is gebouwd om een spel te spelen uit de pre-PlayStation tijdperk, waarin iconische systemen als de SNES, Game Boy Advance, en Sega Genesis. En het MicroSD-kaartslot (ondersteunt kaarten tot 128 GB) maakt het gemakkelijk te laden ROMs op uw systeem. Het scherm meet 3,5 inch en geeft een 240p afbeelding (die, gezien de games die je zult spelen, is meer dan prima).

Als u wilt een beetje meer macht echter dan de RG350 is de logische stap. Het heeft een vergelijkbaar ontwerp voor de PocketGo V2, met de mogelijkheid om te emuleren PlayStation 1 games (samen met alle systemen de PocketGo V2 kan). Helaas, het biedt geen ondersteuning voor andere vijfde generatie consoles zoals de Sega Saturn of de N64, maar voor de fans van de PS1, dit is een no-brainer upgrade. Hetzelfde als de PocketGo V2, het ondersteunt MicroSD-kaarten van maximaal 128 GB. En, het scherm is identiek aan de PocketGo V2 ‘ s.

Deze beide systemen zijn geprijsd onder de $100 (met de RG350 kost ongeveer $10 meer dan de PocketGo V2), maar beide komen in een paar verschillende bundels die variëren in prijs, dat kan zijn accessoires zoals koffer en een 32 GB MicroSD-kaarten. Een aluminium versie van de PocketGo V2 is ook beschikbaar als wilt u iets meer premie, maar dat verhoogt de prijs ongeveer $110.

Koop de PocketGo V2 op retromimi
Koop de RG350 op retromimi.

Voor Het Spelen Van Echte Game Boy Advance Cartridges: Revo K101

Goolsky

De Game Boy Advance had enkele fantastische games, maar als je de oude GBA beetje van de stof (of niet kan omgaan met de niet-backlit scherm meer), dan is de Revo K101 is de eenvoudigste manier om te spelen die oude patronen eens te meer. Functioneel gezien is de Revo K101 is eigenlijk gewoon een Game Boy Advance-kloon, maar met een oplaadbare batterij, verstelbare backlit scherm, MicroSD card slot (als u liever Rom ‘ s dan cartridges), en de mogelijkheid om de uitvoer naar een TV. De kwaliteit van de bouw niet zal blazen je weg, maar het is genoeg om de K101 een levensvatbare handheld. Het scherm meet op 3 inches en geeft een 480p beeld.

De Revo K101 komt voor in veel verschillende namen van verschillende fabrikanten, en u zult waarschijnlijk nog wat problemen met het bijhouden van een origineel model naar beneden omdat de productie werd stopgezet. We gekoppeld aan specifiek is de Goolsky Q9—een van de beter opnieuw uitgebrachte beveiligingsupdates om uw handen te krijgen.

Voor Het Spelen Van Echte Game Boy Advance-Cartridges

Goolsky Q9 Handheld Game Console Roker Draagbare Gaming Machine Music Player Ingebouwde 3000 Classic Games kleurenscherm AV + 3,5 mm Audio-Out-TF Slot 1800mAh Batterij 3.0 inch

Als je wilt spelen met uw oude Game Boy Advances cartridges eens te meer, een Revo K101 is de beste manier om dit te doen.

Shop Nu

$53.99
Meer aanbiedingen

Een NES, Je Kan Passen in een Carry-On: Retro Champ

Mijn Arcade

Tal van manieren bestaan om te spelen van de meest iconische games de NES bood vandaag, maar wat te denken van de meer niche-titels? Deze hebben de neiging om te worden gevonden in hun oorspronkelijke formaat: cartridges. En als u een verzameling van deze beide zitten in de opslag of vol trots getoond op een plank, dan is de Retro Champ zal u toelaten om te spelen ze weer. (En voor alle duidelijkheid, de Retro Champ ondersteunt alleen spelen met cartridges.)

De Retro Champ zorgt voor zowel NES en Famicom cartridges worden toebedeeld en speelde op de handheld zelf, of een TV met een HDMI-kabel. (Sommige draadloze controllers zijn ook beschikbaar). Het scherm op de Retro Champ maatregelen op het 7 inch (resolutie niet wordt geleverd, maar het is niet als u een hoge-resolutie scherm voor deze games), en u kunt verwachten van de Retro-Champ te duren ongeveer 3-5 uur op een volle lading.

Naast dat, is er niet veel meer aan de Retro-Champ, en er hoeft niet voor te worden. Als u wilt teruggaan naar deze generatie van gaming in een draagbare en authentieke manier, dan is de Retro Champ is de beste optie.

Koop de Retro Kampioen op Mijn Arcade

Voor Nog Oudere Games: Evercade

Ste Ridder

Als je wilt duiken diep in de vroegere dagen van gaming, dan is de Evercade is het systeem te kopen. Het is een fantastische weinig systeem in staat om het uitvoeren cartridges jam-packed met retro games. Gewoon de aankoop van een van de spel-pack cartridges af van Evercade de site, en u bent klaar om te spelen. U kunt zelfs aansluiten op je Evercade in op uw TV met een HDMI-kabel om te spelen op het grote scherm.

U kunt games spelen die de grote ontwikkelaars zoals Atari en Namco, terwijl ook het krijgen van een blik op een aantal relatief kleinere ontwikkelaars, zoals Samenspel en Data East. Er is een behoorlijke keuze aan games beschikbaar, dus als je een passie hebt voor deze generatie van gaming, je hebt een hoop door te werken.

Wat het systeem zelf gaat, het is geweldig voor de prijs. De vormgeving is kleurrijk, en alle ingangen voelt solide te gebruiken. De batterij duurt ongeveer 4 uur, zodat u zeker nodig zult hebben om het op te laden tussen het spelen van de sessies.

Voor Nog Oudere Games

Evercade Premium Pack Bevat 3 Inktcartridges Collecties: Atari Volume 1, Samenspel Volume 1 en Dataeast Volume 1 – Elektronische Spelletjes

Spelen, zelfs oudere games op een eenvoudige manier met de Evercade.

Shop Nu

$99.99
Meer aanbiedingen