5 Bra Handhållna Spel Maskiner för Under $100

0
44

Även om du kanske älskar att spela spel på din spelkonsol eller en kraftfull stationär DATOR, de är inte exakt bärbara maskiner. Om du vill spela spel på språng, du kommer att behöva något mer pocket vänliga. Visst, du kan bara spela på telefonen, men det finns många handhållna spel system som ger en mycket bättre upplevelse.

Vad du ska Titta efter i en Handhållna Spel System

Oavsett om det är att köra en emulator eller officiella patroner, några saker som måste beaktas när man väljer ditt system.

  • Bibliotek: biblioteket är den viktigaste delen av alla spel system. Ibland, detta bibliotek kommer att nås genom användning av de officiella patroner eller nedladdningar. Andra gånger, kommer det att vara genom tredje part emulatorer och read-only memory (Rom). Officiella patroner och nedladdningar tenderar att vara det enklaste sättet att skaffa sig spel, men Rom kan erbjuda ett mycket större sortiment av spel att spela på bekostnad av att vara mer komplicerat, och beroende på hur du erhåller din Rom, juridiskt grå.
  • Kompatibilitet: Om du går ner emulering vägen, du kommer att behöva veta vilka system som din nya handenhet kan på ett säkert sätt efterlikna. Vissa emulatorer kämpa med vissa titlar, så håll dina förväntningar i schack.
  • Byggkvalitet: Medan du kan inte förvänta dig något galet när det gäller byggkvalitet för mindre än $100, det är inte en ursäkt för att bygga kvalitet för att vara rakt upp dåligt. Bygger man ska matcha det pris du betalat, samt alla system som du köper ska kännas skönt att spela på (för om det inte gör det, så vad är poängen?).
  • Batteriets Livslängd: Alla sessioner spel måste komma till ett slut, och om du spelar på en handenhet, att slutet kan komma från ett dött batteri. Självklart längre är alltid bättre, men det är viktigt att notera att batteritiden kommer att påverkas av vilka spel du spelar. (I grund och botten mer intensivt spel bränna igenom batteriet snabbare.) De flesta moderna handdatorer (och alla de som finns med på denna lista) använda uppladdningsbara batterier, så vi ska vara noga med att notera den beräknade batteriet liv i varje system—åtminstone när tillverkarna lämnar en.

För de Största och Enklaste Bibliotek: Nintendo 2DS XL

Nintendo

Om du inte vill att oroa om gamla dammiga kassetter eller hantera den inneboende komplikationer av emulatorer och Rom, sedan den 2DS XL är vägen att gå. Medan specifikationer är inte alls imponerande, det är en Nintendo-system, och Nintendo vet hur man gör otroliga spel på underpowered hårdvara. Den 2DS XL aktier samma hårdvara som den Nya Nintendo 3DS (ja, det är det verkliga namnet, den Nya 3DS är en kraftfullare version av den ursprungliga 3DS) men utan 3D-skärm. Så att du kan spela alla 3DS-spel på den 2DS XL, men det är viktigt att notera att spel som gör stor användning av 3D-effekten (som är få och långt mellan) kan inte vara fullt spelbar.

Även med denna begränsning, det finns fortfarande massor av spel att spela på 2DS XL. Från ursprungliga titlar som Super Mario 3D Land och Kirby Planet Robot till full remakes av klassiska titlar som Star Fox 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time, det 2DS bibliotek är sprängfyllda av kvalitet spel. Och det är inte ens nämna tredje part utsläpp som Monster Hunter 4 Ultimata och Shovel Knight.

Den 2DS bibliotek inte sluta med den nyligen utgivna heller, det stöder alla DS-kassett (som enbart dubblar spelet biblioteket) och med tillgång till e—Nintendos digitala skyltfönster—2DS kan också spela klassiska titlar från system som NES, SNES och Game Boy, och även icke-Nintendo-system som Sega Genesis. Tillgängliga bibliotek för vart och ett av dessa system är inte massiv, och vissa system är uppenbarligen saknas (nämligen, Game Boy Advance), men det är fortfarande ett bra urval av retro-titlar.

Så långt som 2DS XL själv går, det är vad man skulle förvänta sig av DS-linje. En vikbar design som gör den idealisk för bärbarhet, två skärmar som är tillräckligt små (övre skärmen är 4.88 tum och botten är 4.18 tum) för att göra 240p visa acceptabelt, 3.5-7 timmars batteritid och en snygg och färgrik utsida.

Generellt, om du vill ha ett system med noll komplikationer, den 2DS XL är vägen att gå. Det är en av de dyrare system på denna lista, bara att skrapa linje av att vara under $100, men hey, åtminstone den kommer förinstallerade med Mario Kart 7 out of the box. Och, som inte gillar Mario Kart?

Köp ett Nintendo 2DS XL

För att Spela Old-School-Rom: PocketGo V2 och RG350

Bittboy, retromimi

Om du är villig att gå ner rutten av Rom, då Bittboy PocketGo V2 är din bästa insats på priset punkten. Det är byggt för att spela vilket spel som helst från pre-PlayStation-eran, som omfattar sådana ikoniska system som SNES, Game Boy Advance och Sega Genesis. Och, MicroSD-kortplats (som har stöd för kort på upp till 128 GB) gör det enkelt att ladda Rom på ditt system. Mäter skärmen på 3,5 tum och visar en 240p bild (vilket, med tanke på de spel du kommer att spela på här, är mer än bra).

Om du vill ha lite mer kraft men då RG350 är det logiska steget upp. Den har en liknande design som PocketGo V2, med förmågan att efterlikna PlayStation 1 spel samt (tillsammans med alla system PocketGo V2 kan). Tyvärr, det har inte stöd för andra femte generationens konsoler som Sega Saturn eller N64, men för fans av PS1, detta är en no-brainer att uppgradera. Samma som PocketGo V2, det stöder MicroSD-kort upp till 128 GB i storlek. Och, skärmen är identisk med den PocketGo V2 är liksom.

Båda dessa system är prissatta under $100 (med RG350 kostar ca $10 mer än PocketGo V2), men de båda kommer i ett par olika buntar som varierar i pris som kan innehålla tillbehör som bär väskor och 32 GB MicroSD-kort. En aluminium version av PocketGo V2 är också tillgänglig om du vill ha något mer premium, men som ökar priset till ca $110.

Köpa PocketGo V2 på retromimi
Köpa RG350 på retromimi.

För Att Spela Riktiga Game Boy Advance Bläckpatroner: Revo K101

Goolsky

Game Boy Advance och hade några fantastiska spel, men om din gamla GBA lite dammet (eller inte kan handskas med den icke-bakgrundsbelyst skärm längre), då Revo K101 är det enklaste sättet att spela de gamla patronerna en gång till. Funktionellt sett Revo K101 är i princip bara en Game Boy Advance-klon, men med ett uppladdningsbart batteri, justerbar bakgrundsbelyst skärm, MicroSD-kortplats (om du föredrar Rom över patroner), och förmågan att matas ut till en TV. Byggkvalitet inte kommer att blåsa bort dig, men det är tillräckligt för att göra K101 en livskraftig handenhet. Mäter skärmen på 3 tum och visar en 480p bild.

De Revo K101 kommer i en massa olika namn från olika tillverkare, och du kommer förmodligen ha några problem med att spåra en ursprungliga modellen ner eftersom produktionen var stoppad. Vi är kopplade till specifikt är Goolsky Q9—en av de enklare rereleases att få tag på.

För Att Spela Riktiga Game Boy Advance Patroner

Goolsky Q9 Handhållen spelkonsol Roker Bärbar Gaming Machine Music-Spelare Inbyggd 3000 Klassiska Spel färgskärm AV + 3,5 mm Ljud Ut TF Kortplats 1800mAh Batteri 3,0 tum

Om du vill spela dina gamla Game Boy Förskott patroner en gång till, en Revo K101 är det bästa sättet att göra så.

Handla Nu

$53.99
Fler erbjudanden

En NES-Du Kan Passa i en Carry-On: Retro Champ

Min Arcade

Många sätt finns för att spela de mest ikoniska spel på NES som erbjuds idag, men vad gäller de mer nischade titlarna? De som endast tenderar att finnas i deras ursprungliga format: bläckpatroner. Och om du har en samling av de som antingen sitter i lagring eller stolt visas på en hylla, då Retro Champ kommer att tillåta dig att spela dem igen. (Och för att vara tydlig Retro Champ stöder endast spela med patroner.)

Retro Champ möjliggör för både NES och Famicom patroner vara slitsad i och spelas på antingen handhållen själv eller en TV med en HDMI-kabel. (Vissa trådlösa styrenheter är även tillgängliga). Skärmen på Retro Champ åtgärder på 7 tum (upplösning anges inte, men det är inte som att du behöver en högupplöst skärm för dessa spel), och du kan förvänta dig Retro Champ i ungefär 3-5 timmar på en full laddning.

Förutom att det finns inte mycket mer att Retro Champ, och det behöver inte vara det. Om du vill gå tillbaka till denna generation av spel i en bärbar och äkta sätt, då Retro Champ är det bästa alternativet.

Köp Retro Mästare på att Min Arcade

För Även Äldre Spel: Evercade

Ste Knight

Om du vill dyka djupt in i de tidigare dagarna av spel, då Evercade är systemet för att köpa. Det är en fantastisk liten systemet kan köra patroner som jam-packed med retro spel. Köp helt enkelt ett av de spel-pack bläckpatroner av Evercade webbplats, och du är redo att spela. Du kan även koppla in din Evercade till din TV med en HDMI-kabel för att spela på den stora skärmen.

Du kan spela spel från big-namn utvecklare som Atari och Namco, och får samtidigt en blick på några relativt mindre utvecklare som Samspel och Data Öst. Det är ett anständigt urval av spel som finns tillgängliga, så om du har en passion för denna generation av spel, har du en hel del att arbeta sig igenom.

När det gäller de faktiska systemet i sig går, det är ganska bra för priset. Designen är färgglad, och alla inmatningar, känns gedigen att använda. Batteriet räcker i ca 4 timmar, så du kommer definitivt att behöva ladda det mellan att spela upp sessioner.

För Även Äldre Spel

Evercade Premium Pack Innehåller 3 Patroner Samlingar: Atari Volym 1, Samspel Volym 1 och Dataeast Volym 1 – Elektroniska Spel

Spela äldre spel på ett enkelt sätt med Evercade.

Handla Nu

$99.99
Fler erbjudanden