Kokoon Slaap Hoofdtelefoon: De Perfecte Slaap Partner?

0
93

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $314.99

Kopen op Amazon

Ste Ridder

Je zult vrij bekend met het zien van een hoofdtelefoon die hier besproken worden bij de Review Geek. We houden van onze audio-tech, dus verschillende teamleden waren enthousiast om te zien wat de Kokoon hoofdtelefoon te bieden had. Waarom? Omdat deze hoofdtelefoon is ontworpen om u te helpen slapen. Plus ze helpen met het onderhouden van mindfulness. En ze zijn pretty darn effectief zijn in wat ze doen.

Hier is Wat We Willen

 • Zeer comfortabel
 • Geweldig om in slaap te vallen
 • Sleep tracking
 • Op indrukwekkende wijze gebruik van EEG

En Wat We niet

 • Volume is gekoppeld aan uw bronapparaat
 • App moet meer inhoud

Ze kosten $314.99, zodat ze lijken te zijn aan de dure kant, gezien het feit dat ze niet specifiek zijn ontworpen voor salvo ‘ s van meedogenloos jacking club beats. Echter, als iemand die kan zeker niet een prijs op een goede nachtrust, ik was het spel om te proberen deze uit. Hier is de primeur op deze louterend blikjes.

Dus, Hoe Werken Ze?

Zoals gezegd, de Kokoon hoofdtelefoons zijn ontworpen om te helpen met ontspanning en slaap. Zij doen dit op een aantal manieren, het monitoren van uw hersenactiviteit tijdens het afspelen van geluid. In combinatie met de app, de koptelefoon neem dan je hersenactiviteit, en de app zal aanbevelingen doen gebaseerd op de gegevens die het verzamelt. De tech de Kokoons nemen is eigenlijk best indrukwekkend, dus laten we een beetje kijken naar hoe ze eigenlijk werken.

Ste Ridder

In elke cup is drie EEG-hersengolven sensoren. Dit zijn kleine koperen contacten die zitten tegen uw oor terwijl u heerlijk kunt ontspannen. Elk knobbeltje is gevestigd in zachte silicone, wat betekent dat je letterlijk kunt niet het gevoel een ding aanraken van je huid. De sensoren monitor uw hersenactiviteit en het bijhouden van uw ontspanning en slaap op deze manier. Het herkennen van elk brainwave patroon, de Kokoon hoofdtelefoon weten wanneer je in slaap vallen, als je aan het dromen, en als je wakker. Slimme dingen!

De koptelefoon is voorzien van een bewegingssensor en een verstoring van de sensor. Het punt is om te controleren of uw slaap is rustgevend. Uiteraard spinnen als een boor wanneer je geacht wordt te gooien Zs is niet bevorderlijk voor een goede nachtrust. De bewegingssensor detecteert hoeveel u woelen en draaien tijdens de nacht.

Ook als iets in je wakker, de verstoring van de sensor registreert de tijd en het bewaken van de duur van uw slaap verstoord werd. Uiteraard is het minder storingen je ervaring in een nacht, hoe hoger de kwaliteit van uw slaap. Alle van deze activiteit (of het ontbreken daarvan, als je met een goede kwaliteit van de slaap) is opgenomen in de Kokoon Ontspannen app en is zichtbaar als de grafische gegevens.

We nemen een kijkje in de app binnenkort, maar dit is een uitstekende eigenschap en één dat ben ik dol op met andere communicatie zoals mijn smartwatch. Ik vind het positief om te zien hoe de kwaliteit van mijn slaap ziet er eigenlijk in grafische vorm, en het kan helpen met het identificeren van patronen van verstoring van de slaap en hun oorzaken.

Ontworpen voor een Perfecte Nachtrust

Als je gaat om te ontspannen of zelfs slapen in een koptelefoon, die ze nodig hebben om comfortabel te zijn. Laten we eerlijk zijn, omrollen naar een paar van de Airpod pro ‘ s of uw Sennheiser Momentum 3 gaat om je wakker te maken. Gelukkig, de Kokoon hoofdtelefoon worden moeiteloos en gemakkelijk te dragen en combineren comfort met een unieke vorm om erin te slapen hella gemakkelijk.

Omrollen naar een van je lichaam mag niet worden een probleem wanneer je slaapt. Als dat zo is, zul je uiteindelijk teleurgesteld uit uw slaap verstoren van de slaap, en waardoor u zich moe de volgende dag. De Kokoon hoofdtelefoons zijn relatief vlak, vergeleken met een paar standaard over-oren. Kokoon heeft dit bereikt door het plaatsen van een bos van de lef in de hoofdband, wat betekent dat ze kunnen bieden op een van de oorschelp met een veel lager profiel. Dit betekent dat, als ze grofweg volgt de rondingen van uw hoofd en kin, ze zijn makkelijker om te dragen terwijl u slaapt.

Ste Ridder

Dit komt met één addertje onder het gras, dat wel. Kokoon raadt het gebruik van een zacht kussen dat blijft ondersteunende terwijl het aanbieden van voldoende geven, zodat de hoofdtelefoon niet het plaatsen van te veel druk op de zijkant van je hoofd. Als u liever een steviger kussen, zoals ik, dan is de hoofdtelefoon zal een beetje meer te wennen aan het dragen in bed.

De beker kussens zijn zacht siliconen met een soepele stoffen bekleding. Dit maakt de Kokoons gemakkelijk te dragen en voorkomt dat u van het krijgen van warme oren als je probeert te slapen. De stof kan er lucht in en uit, dus ze zijn ademend, waardoor de lucht te laten circuleren binnen de cup zelf. Dit betekent dat uw slaap niet gestoord wordt door het gevoel van oververhitting.

De hoofdband is ook bedekt met zachte siliconen aan de onderkant, met dezelfde stof als de koptelefoon over de gehele band. De beugel zelf is zeer flexibel, buigzaam genoeg om de Kokoons voelen zich niet beperkend, maar het bieden van voldoende aankoop, zodat ze niet wegglijden van uw koepel in de nacht.

Het midden van elke zijde van de hoofdband is voorzien van een aantal minimale hardware controls. (We raken aan de controls later.) Onder elk van goud en zwart punt is van een split in de hoofdband, die het mogelijk maakt de blikjes te draaien 270-graden rond een pin. De cups zelf kunt kantelen om te passen in de hoek van je hoofd. Deze flexibiliteit maakt ze zeer comfortabel om te dragen, en op geen enkel moment tijdens het testen heb ik vinden dat ze opdringerig, opslaan voor de eerste paar nachten wennen aan het dragen van een koptelefoon.

Ste Ridder

De doos bevat ook een hoes (dat is geweldig, want je kunt gebruik maken van deze hoofdtelefoon voor reizen zonder het risico van beschadiging). De case opent als een clamshell en is met rits rond het centrum. Er is ook een interne zak kunt u de meegeleverde 3,5 mm audio-kabel om het gebruik van de telefoons in de bedrade modus.

Evenals het geval is, ontvangt u ook een Kokoon-branded eyemask. Uiteraard is dit te blokkeren licht en het verder verbeteren van je slaap. Echter, ik heb echt een hekel aan dit soort van eye mask. Voor sommige reden, maken ze de adem die komt uit mijn neus een stuk warmer zijn, dat maakt me het gevoel dat ik stikte een beetje.

Het besturen van de Hoofdtelefoon

De hoofdtelefoon gebrek aan een grote mate van maatwerk in termen van geluid. Ze hoeft niet eens de volume-knoppen. Vermoedelijk is, zodat u niet plotseling wakker met een begin, omdat u per ongeluk gedraaid, neemt het volume rechts met je wang. Dit betekent op zijn beurt dat ze zijn zeer eenvoudig te besturen. Met dat in gedachten, ze zijn perfect voor het slapen als je niet de controles werken door het ongeluk.

Ste Ridder

Boven de linker cup, hebben we de power knop (die heeft meerdere functies—meer op die kort), een klein LED-lampje, en de aansluiting voor de meegeleverde 3,5 mm koptelefoon-kabel, moet u gebruik wenst te maken van de hoofdtelefoon vast-modus. (Ze werken ook draadloos.) Boven de rechter cup, hebben we de “actie” – knop en de micro-USB-poort voor het opladen van de Kokoons. (Echter, ik zou veel liever zien USB-C hier, persoonlijk.) Afgezien van dit, de rest van de hoofdtelefoon is de controle gratis.

Zoals gezegd, de power-knop heeft een aantal functies. Het is duidelijk dat een van deze is het voeden van de hoofdtelefoon in-en uitschakelen, dat is een tweede druk op voor beide. De hoofdtelefoon wordt geleverd met ANC en ook dit wordt gecontroleerd door de power-knop. Terwijl Active Noise Control (ANC) wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de koptelefoon op, een dubbel-klik op de knop schakelt ANC tussen aan en uit.

De actie-knop heeft meerdere functies. Het wordt gebruikt voor het koppelen van de headset met uw bronapparaat (in mijn geval, een Android-smartphone), die gerealiseerd wordt door te drukken op en ingedrukt houden van de actie-knop ingedrukt om de pairing-modus. U kunt ook gebruik maken van de actie-knop om de play/pause (of beantwoorden/beëindigen van oproepen als u de audio-kabel is geïnstalleerd) met een klik gaat de track vooruit met twee klikken, en het afspelen van een track met drie klikken.

Ste Ridder

En, dat is het! Gezien het feit dat de Kokoon koptelefoon voornamelijk voor ontspanning in tegenstelling tot algemene muziek luisteren, is het zinvol niet om rommel van de blikjes met diverse controles. Deze was gewijd muziek op de koptelefoon, mijn advies zou vrijwel zeker anders zijn geweest. In dit geval echter, zie ik waarom ze nodig hebben om licht op de on-board-besturing.

Alle andere bedieningselementen zijn afkomstig uit de geluidsbron waarop de hoofdtelefoon is aangesloten. Het Volume wordt automatisch met uw telefoon gesynchroniseerd audio volume, bijvoorbeeld, zodat ze niet gaan luider dan wat uw handset kunt. De Kokoon Ontspannen app, die beschikbaar is via de Google Play en Apple App store, er zijn geen controles naast het afspelen, pauzeren of overslaan van de audio die u selecteert in het deelvenster bibliotheek.

Een Vrij Lichte App

Gezien het feit dat Kokoon is vrij nieuw op het toneel, ik ben niet van plan om gezeur te veel over de app. Ja, het is wat aan de beperkte kant op dit moment. Maar, verbeteringen aan de eigenschappen en de app UI vrij regelmatig. Nieuwe inhoud wordt toegevoegd, ook, dus het is goed om te zien dat Kokoon is gewijd aan het verbeteren van hun product voortdurend.

De meest recente toevoeging is de integratie van een slaap-tracker in de app. Dit zal u tonen de kwaliteit van uw slaap. Zoals eerder aangeroerd, de hoofdtelefoon monitor uw hersenen activiteit, evenals het gebruik van verstoring en bewegingssensoren om te controleren of u daadwerkelijk de rust. De app registreert alle van deze gegevens, naast als je uiteindelijk knikte af.

Ik hoofdzakelijk gebruikt de Kokoon app voor mindfulness meditatie, als ik andere geluiden voor slaap en ontspanning. De app heeft een mooie bibliotheek van mindfulness “lessen” met deze lessen gegroepeerd in “courses” van ongeveer zes geleide meditaties. Deze zijn in wezen een ingesproken meditatie, met de verteller ook de “gids” in het hele proces.

Het beschikt ook over soundscapes, die zijn precies wat je zou denken. U kunt kiezen uit verschillende soundscapes, met inbegrip van regenwater, strand, golven, en zelfs een spinnende kat! Deze zijn allemaal erg veel op de dingen die u zou verwachten te zien op een ontspanning app. Een bibliotheek van ontspannende muziek is ook beschikbaar om te luisteren naar als dat is uw favoriete bron van ontspanning.

Daarnaast kunt u kiezen uit een selectie van gekleurde ruis te kiezen als goed. U heeft waarschijnlijk gehoord van “white noise” (als niet, u vindt meer info hier), maar u kunt ook kiezen voor een ander type van geluid, zoals “roze ruis” en “bruine ruis.” Deze verschillen in het volume wordt toegepast op bepaalde frequenties, zodat ze verschillen naar uw smaak. In wezen zijn ze allemaal hetzelfde doen; ze zijn bedoeld om te overstemmen achtergrond geluid en helpen je slaap kunnen vallen.

Persoonlijk gebruik ik graag het geluid signalen bekend als “binaurale beats” en “isochronic tonen” om mij te helpen om te slapen. Deze worden gespeeld op een specifieke frequentie een beetje cajole je hersenen in de productie van, bijvoorbeeld, delta golven, die worden geassocieerd met lucide dromen. Dit is slechts een voorbeeld, maar het is mijn favoriete methode voor het induceren van slaap.

Ik heb bereikt Kokoon en zijn afgevaardigde vertelde me dat het de intentie is er om het toevoegen van deze functies in toekomstige updates. Ik beveel Kokoon op het luisteren en reageren op de zorgen en wensen van de klanten, en ik ben opgewonden om te zien dat deze toevoeging aan de applicatie.

Het is het vermelden waard, dan, dat heb ik twee andere apps van andere ontwikkelaars, in combinatie met de officiële Kokoon app. Deze waren Sfeer: Ontspannen Geluiden (Google/iOS) en de Sfeer: Stereofonisch Therapie Meditatie (Google/momenteel niet beschikbaar op iOS). De eerste heeft een uitgebreid assortiment van verschillende binaurale beats en isochronic tonen, allemaal gelabeld met het verwachte effect dat elke golflengte zou moeten hebben op de hersenen. De tweede heeft een beperkter bereik van geluiden, maar de mogelijkheid tot het maken van “sessies” te spelen voor de hele nacht.

Het punt hier is, als Kokoon implementeert deze soorten functies binnen zijn eigen app, het (in mijn ogen tenminste) een verdomd in de buurt van perfecte app voor de slaap, meditatie, ontspanning en mindfulness. Het hele gamma, als je wil. Het werkt goed in de huidige staat, begrijp me niet verkeerd, maar ik zou graag zien dat er een geweldige app om een aanvulling op een aantal grote slaap hoofdtelefoon. Ik ben ervan overtuigd dat, na hun feedback, dit is iets Kokoon kan waarmaken.

Een Geweldige Manier om Af te Drijven?

Ste Ridder

Ik heb het gevoel dat ik moet beginnen deze paragraaf met een addertje onder het gras. Dat is dat we allemaal slapen en ontspannen anders, dus niemand is hetzelfde als die van iemand anders. Daarom, tech, zoals de Kokoons, welke zijn ontworpen om u te helpen slapen, hebben een zeer subjectieve beoordelingen over de hele linie. Als $300+ is heel de investering voor een paar van de slaap hoofdtelefoon, ik verzoek u dringend om echt na te denken over de vraag of het nuttig is of niet voor u.

In deze zin, ik stel voor dat u probeert een aantal van de opnamen op de app. Probeer een bereik van anderen, te zien als ze voor u werken. Als je op zijn minst test ze uit gelegd plat op je bed, alleen het gebruik van een hoofdtelefoon, zult u weten of het geluid therapie concept werkt voor u. Dan kunt u investeren in een specifiek product, zoals de Kokoons, wetende dat ze werken.

Dus, met dat uit de weg is, hebben ze eigenlijk enig verschil maken? Persoonlijk, voor mij, ja, zij doen. Ik gebruikte ze voornamelijk voor meditatie en, ik moet zeggen, ze werkte heel goed. Zowel de passieve en actieve ruisonderdrukking werkt een behandeling, en gecombineerd zijn, is er weinig geluid van buiten doordringen door wat ik probeer te beluisteren op de tijd.

Geluid-wise, ze zijn van uitstekende kwaliteit in termen van wat ze zijn ontworpen voor. Ik heb test ze regelmatig muziek hoofdtelefoons, maar ik vond dat ik niet in staat om het volume te regelen naar het punt waar het was luid genoeg voor mij om een goede beslissing. Ik wil ook voorkomen dat verandert dit in een review van straight-up audio-koptelefoon, die niet noodzakelijkerwijs ontworpen met het slapen in het achterhoofd.

Dat gezegd, de kwaliteit van de hoofdtelefoon in combinatie met de apps die ik gebruikt heb is geweldig. Zang zijn goed gedefinieerd, wat betekent dat de mids zijn goed in balans. De treble is mooi afgerond en op geen enkele manier maakt de top end geluid blikkerig. Ook lagere einde geluiden hebben de breedte als in de diepte, zonder overweldigend de rest van de sonic elementen.

All-in-all, als u ze gebruikt als een slaap/ontspanning steun, de Kokoons zeer goed presteren. Geluidskwaliteit is nog steeds belangrijk. Je wilt niet te worden driekwart van de weg door middel van meditatie alleen voor de hoge tonen vervormen en pot die je uit de “zone”, als het ware. In deze zin, ik merkte niets dat zou me afleiden van mijn doel, dus ik zou zeggen het geluid is ideaal.

Ste Ridder

Ik heb geprobeerd om het gebruik van de hoofdtelefoon voor het induceren van slaap. Natuurlijk, het werkte als ik sliep binnen 10 minuten van mijn hoofd raakt het kussen. Maar, er was slechts één exemplaar als ik het niet trek ze uit mijn hoofd al snel na het in slaap vallen. Dit betekent dat ik slechts één set van de slaap resultaten, als de Kokoon app vereist een sessie van 2,5 uur opnemen slaap activiteit in detail. Het zou mooi zijn als ze verwijderd zijn van deze minimale tijd limiet in mijn mening, maar dan krijg ik dat je niet echt kunt meten de kwaliteit van wat er effectief een nap (minder dan 2,5 uur).

De batterij houdt het goed. Geen gepubliceerde statistieken beschikbaar zijn in termen van hoe lang Kokoon zegt dat de batterij meegaat. Echter, ik kreeg 10 uur uit in een constante test uitvoeren, dus dit is meer dan genoeg voor een nachtje slapen. Je moet er alleen aan denken om ze pop terug op de leiding tijdens de dag. De hoofdtelefoon LED zal u waarschuwen door knipperend rood als de blikjes moeten worden opgeladen. Om batterijvermogen te besparen, de hoofdtelefoon wordt uitgeschakeld wanneer u ze verwijdert. Als ze detecteren dat u in slaap gevallen, ze zet de muziek/meditatie les uit en spelen een laag volume witte ruis te houden dat u ongestoord.

Bluetooth werkt goed, ook vooral zien hoe de nieuwste upgrade van Augmented and Alternative Communication (AAC) is uitgevoerd. Het is echter onwaarschijnlijk dat je ver uit de buurt van uw telefoon als je aan het mediteren bent, in bed proberen te krijgen om te slapen, of gewoon te relaxen. De telefoons maken gebruik van Bluetooth 4.0 voor de low-power-eisen, en ik had geen probleem zwerven rond mijn huis met de geluidsbron links op mijn bureau. Dat geeft hen een binnen bereik van ongeveer 9m of zo. Buiten, ik heb ze getest in een rechte lijn test, en mijn schatting is dat ze ongeveer dezelfde sorteren op afstand, dus 9m ongeveer 30 meter.

Moet ik Koop een Paar van Kokoon Hoofdtelefoon?

Ste Ridder

Ik zou zeggen ja; als u op zoek bent voor het verbeteren van je slaap, het bereiken van een betere ontspanning, of om te mediteren en mindfulness, dan zijn dit geweldige koptelefoon. Ze hielp me een knipoog sneller uit, en ze gaf me met audio te richten op tijdens de meditatie, waardoor ik duidelijk mijn mening sneller en gemakkelijker.

De hoofdtelefoon is comfortabel, en ze niet te hinderen in mijn slaap te vallen. Terwijl ik vond de app een kleine lichtgewicht, ben ik zeker dat Kokoon wordt er hard gewerkt achter de schermen om meer inhoud aan het platform. Plus, in de tussentijd kunt u een aanvulling op de officiële app met anderen, moet u dat wenst.

Als u van plan bent om een paar te kopen en het richten van je doel, dan is de beste muziek voor het concentreren van hervorming zal de scala van geluiden die uw Kokoons kan aan u te leveren. Als je zou willen om te proberen een paar andere slaap-tech gadgets, dan moet u check out de beste witte ruis apparaten om je te helpen slapen voor inspiratie.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $314.99

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Zeer comfortabel
 • Geweldig om in slaap te vallen
 • Sleep tracking
 • Op indrukwekkende wijze gebruik van EEG

En Wat We niet

 • Volume is gekoppeld aan uw bronapparaat
 • App moet meer inhoud