GeForce Richt zich NU op Epic ‘ s Freebies voor de Game-Streaming-Bibliotheek

0
81
Square Enix

NVIDIA ‘ s voor streaming games platform is gedaald de wekelijkse update, het toevoegen van een oppervlakkige kennis van de games van zowel Stoom en de Epic Games Store. De enige opvallende nieuwe release is het Gevaar Schooier, een onstuimige sci-fi dungeon crawler, maar kritische darling RPG Disco Elysium van vorig jaar staat ook op de lijst.

Als je hebt gekozen een aantal van Epic ‘ s wekelijkse gratis PC-games, je kan er misschien een paar in de lijst hieronder, met inbegrip van Samurai Shodown Neo Geo Collectie en Just Cause 4. Deze week is de vermelding, Stranger Things 3: Het Spel, wordt al op de lijst. NVIDIA zei dat het prioriteren van deze gratis releases, vermoedelijk omdat veel gebruikers hebben hen in hun bibliotheken.

Hier is de lijst van nieuwe titels voor deze week:

 • Schooier Gevaar
 • Stranger Things 3: Het Spel
 • Disco Elysium (Epic)
 • Farming Simulator 19 (Epic)
 • Just Cause 4 Reloaded (Epic)
 • Inactief Grote Duivel
 • Spintires
 • SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTIE (Epic)
 • Snake Pass
 • Overleven In De Nasleep (Epic Games Store)
 • Verhaal van Wuxia: De Pre-Vervolg
 • Tunshi Kongming Legends
 • Warhammer Onderwerelden Online

Daarnaast zijn er drie Stoom-titels terug te keren naar de dienst na eerder verdwijnen: theHunter: Call of the Wild, de demo voor de aankomende first-person slasher Ghostrunner, en dungeon crawler favoriete Torchlight II.