9 Bästa Språk För Lärande Appar Som Fungerar

0
175

Oavsett om du planerar att besöka en ny plats, förbereder sig för att möta din fästman föräldrar, eller lägga till en kompetens till ditt cv, lära sig ett främmande språk är utan tvekan en praktisk färdighet.

Ett par decennier tillbaka, skulle du behöva gå runt med en ficka ordlistan för att hjälpa dig med enkla översättningar. Dock, om du förlorat ditt exemplar eller glömt att packa det, du skulle nog kämpa för att prata med människor som inte talar ditt språk, eller hitta din väg runt.

Idag dock, ni kan fortfarande läsa böcker på det språk du vill lära dig, ta klasser på nätet, titta på YouTube-videor, eller ens lyssna på ljud-Cd-skivor. Men du kan inte alltid kunna bära alla dessa böcker eller Cd-skivor med dig, vilket gör det svårare att lära sig var du än befinner dig.

Med ett språk att lära app men kan du snabbt lära dig några ord, fraser eller meningar på olika språk direkt från din mobila enhet.

Till skillnad från pocket ordböcker, dessa appar är enkla att integrera i din rutin, oavsett var du är, och plocka upp ett främmande språk utan att någonsin ta språklektioner. Ett annat alternativ är att använda Google Translate för att översätta vissa ord, bilder, eller en webbsida.

Bästa Språket Lärande Appar

Här är vår sammanfattning av det bästa språket för lärande appar som hjälper dig att lära dig ett nytt språk utan att slita ditt hår över grammatik.

Duolingo (Android, iOS, Windows)

Duolingo är ett kostnadsfritt, roligt och beroendeframkallande språkinlärning app som hjälper dig att lära dig ett nytt språk i din egen takt. I själva verket, en studie visar att 34 timmar med appen är motsvarigheten till ett universitet termin till ett värde av språkkurser, vilket bevisar bara hur effektiv app ‘ s bite-sized lektioner.

Genom personlig lektioner och övningar för att anpassa sig till din inlärning stil, kan du enkelt och effektivt sätt lära mig och se ordförråd, få omedelbar betygssättning och tjäna poäng för rätt svar.

Gamification är hälls i varje lektion som gör appen roligare, plus belöningar som virtuella mynt, nivå, uppgradera och flyt poäng för att motivera dig att bemästra nya ord, fraser och grammatik. Du kan också återkomma till de lärdomar och arbeta på dina svaga områden på din egen tid.

Språk man kan lära sig är franska, engelska, turkiska, Kinesiska, Japanska, spanska, italienska, norska, hebreiska, tjeckiska, Swahili, grekiska, rumänska, polska, ryska och många andra.

Rosetta Stone (Android, iOS)

Rosetta Stone är en annan fri plattform för lärande som har varit att lära människor nya språk i mer än två decennier. När du laddar ner appen kan du bläddra mellan 24 olika språk eller om du vill, kan du fokusera med personlig inlärning baserad på din motivation.

Dess beprövade nedsänkning metod som hjälper dig att lära dig språk intuitivt genom bilder bundna till vanliga fraser, och få omedelbar feedback för att fullända ditt uttal. Det erbjuder även Utökad Lärande funktioner där du kan få tillgång till olika typer av övningar, och du kan också ladda ned dem för att göra allt offline om du har en dålig internetanslutning.

En parlör med grundläggande ord och ord som är relaterade till hotell, restauranger, och ta sig runt finns särskilt om du reser, men du kan köpa mer fras böcker som är kopplade till nödsituationer, färger, shopping och valutor.

Appen synkar dina framsteg på alla dina enheter, så att du kan lära dig grundläggande ord och fraser från någon enhet eller plats på språng. Språk man kan lära sig är franska, engelska, Japanska, tyska, arabiska, ryska, turkiska, Irländska, hebreiska, och mer.

Memrise (Android, iOS)

Denna gratis språkinlärning app använder enkla visuella hjälpmedel för att vägleda dig genom varje lektion så att du lätt kan komma ihåg det du lär dig.

Gränssnittet är tilltalande, enkel och användarvänlig så att du kan träna mer och utöka ditt ordförråd på ett roligt och enkelt sätt. Videor ingår med infödda talare säger varje ord som du lär dig, plus en ljud-inspelning av ordet eller frasen, och i slutet av varje lektion är en frågesport med korta frågor att testa vad du har lärt det, och du får belöningar i form av poäng för rätt svar.

Det finns mer än 100 språk kan du lära dig bland annat franska, tyska, Kinesiska, engelska, spanska, portugisiska, italienska, koreanska, turkiska, ryska och bland andra.

Busuu (Android, iOS)

Busuu ståtar med mer än 100 miljoner användare och har språk i komplett lektion paket som inkluderar accent utbildning och övning recensioner från infödda talare.

Placering tester finns tillgängliga för att hjälpa dig att veta vilken nivå att utgå från, och det finns ett brett utbud av aktiviteter som täcker en stor mängd innehåll som tillhandahålls genom grundläggande flashcards tillsammans med övningar för att hjälpa dig med uttal, dialog, grammatik och skrivande.

För att testa dina kunskaper, appen erbjuder roliga frågesporter och ordspel, och en offline-läge så du kan hämta lärdom och studera utan en internet-anslutning.

Språk som du kan lära dig inkluderar spanska, engelska, tyska, ryska, italienska, portugisiska, Japanska, koreanska, arabiska, Vietnamesiska, turkiska, polska, Kinesiska och franska.

Mondly (Android, iOS)

Mondly är en enkel-att-använda språket för att lära app som gör att du lär dig på ditt språk så att du kan börja tala flytande på nolltid.

Den innehåller fördjupad lektioner på mer än 20 frågor i verkliga livet, med engagerande innehåll för studerande på alla nivåer, allt i en färgglad design som gör det roligt att lära sig.

Plus, om du vill öva upp din förmåga att konversera, det är en chatbot med taligenkänning för att guida dig på vägen, aktiviteter för att bidra till att konsolidera din inlärning, frågesporter och spel och en tävling styrelsen som följer din utveckling.

De första sex lektioner är gratis för bara ett språk, men du kan låsa upp fler språk genom att uppgradera till en betald prenumeration. Språk som du kan lära dig är engelska, ryska, spanska, tyska, franska, grekiska, Japanska, rumänska, Hindi, bulgariska, kroatiska, turkiska, polska, hebreiska, Danska, finska, tjeckiska, svenska, danska, och mer.

Babbel (Android, iOS)

Detta är ett annat abonnemang-baserad app som erbjuder 14 olika språk som du kan lära sig genom att lyssna och upprepa ord och fraser, och sedan ta korta tester för att testa det du lär dig.

Dess bite medelstora lektioner är 10-15 minuter långa anpassade till nybörjare och avancerade elever, och detta gör att det är lätt att lära sig på resan eller om du har en kort rast mellan ditt schema. Det synkroniseras också framsteg på alla dina enheter så att det är lätt för dig att fortsätta från där du slutade.

Integrerad taligenkänning hjälper dig att få ditt uttal på punkt genom samtal i verkliga livet, och review manager hjälper dig att behålla informationen och öka ditt självförtroende i att tala det nya språket.

Du kan också ladda ner lektioner och lära sig offline. Du får bara en lektion gratis dock, så om du behöver full tillgång till läromedel för alla språk, måste du uppgradera till en betald plan.

Språk man kan lära sig är franska, engelska, norska, tyska, italienska, Indonesiska, polska, turkiska, portugisiska (brasilien), ryska, portugisiska, svenska, holländska och danska.

HelloTalk (Android, iOS)

HelloTalk tar en annan metod för att hjälpa dig att lära dig ett nytt språk. I stället för att erbjuda ord och fraser på ett bildkort eller bilder, ansluter du till infödda talare av språket du vill lära dig, och i gengäld kan du hjälpa dem att lära sig ditt språk.

Genom en fullfjädrad chatta erfarenhet, kan du lära dig genom att sänka ner dig själv i någon annans språk, och fortfarande vara en lärare på samma gång. Bara plocka din entry-nivån och sedan välja en som är infödd för att lära sig från.

Det finns mer än 20 miljoner infödda talare som du kan filtrera på land eller ålder, och du kan lära dig över 150 olika språk, inklusive engelska, spanska, Japanska, arabiska, koreanska, franska, tyska, italienska, Hindi, turkiska, Thailändska, Indonesiska, Kinesiska, portugisiska och Vietnamesiska bland många andra.

AccelaStudy Väsentliga Appar (iOS)

AccelaStudy Väsentliga apps är en enkel att använda plattformen som erbjuder en app för varje språk som du vill lära dig. Orden i apps varierar, men alla funktioner är de samma, och du får lära dig med hjälp av bildkort, spaced repetition, ljud frågesporter och mycket mer samtidigt som du bygger din studie baserad på vad du vill fokusera på.

Det har också stöd för användning offline och flera lärande lägen, inklusive en handsfree-läge så att du kan lära dig på att gå, särskilt om du är ute och kör.

Språk som du kan lära dig är: Kinesiska, spanska, arabiska, franska, holländska, polska, koreanska, turkiska, ryska, italienska, rumänska och Ukrainska bland andra.

Beelinguapp (Android, iOS)

Beelinguapp erbjuder en unik upplevelse för inlärning av ett nytt språk genom historien böcker med en ljudbok läsare i olika dialekter.

Varje berättelse som du läser det visas på ditt modersmål och det nya språket du lär dig på samma skärm, och orden markeras tillsammans med berättarrösten. Detta sätt, du kan lära sig språket snabbt, och njuta av din favorit historier som Askungen och andra i ett nytt språk.

Tala Olika Tungomål

Tala mer än ett språk har flera fördelar, inte bara till ditt cv eller i listan vänner, men också till din perception och minne. Med bästa språkinlärning apps, du har ingen ursäkt att inte plaska i turkiska, tyska, ryska, norska, eller ens Thailändska.

Skulle du vilja lära dig ett nytt språk? Har du använt någon av dessa apps innan? Om så är fallet, dela dina erfarenheter genom att släppa en kommentar nedan.