10 Amazon Echo Vaardigheden die Je Nodig hebt om te Weten

0
36

Amazon Echo smart assistenten zijn krachtige apparaten met een enorm scala van vooraf bepaalde vaardigheden, maar met de juiste Alexa Vaardigheid van de medewerkers nuttiger. Alexa Vaardigheden zijn toepassingen van derden waarmee de Amazone Echo om verbinding te maken met andere apparaten en het uitvoeren van taken buiten zijn normale bereik.

Het beste deel over Alexa Vaardigheden de Vaardigheden Blauwdruk, een systeem dat iedereen kan gebruik maken van hun eigen vaardigheden—geen codering kennis en / of ervaring vereist. Hier zijn de beste Amazone Echo Vaardigheden die je nodig hebt om te weten.

Mijn Telefoon Zoeken

Mijn Telefoon is precies wat het klinkt. Je vraagt Alexa om uw nummer en uw telefoon begint te rinkelen—perfect voor die momenten wanneer je verliest het in-tussen de bank kussens of je kan het gewoon niet meer weet waar u deze heeft geplaatst.

Mijn Telefoon zoeken kunt houden meerdere nummers, dus het is bruikbaar voor de hele familie. Het nadeel is dat het niet kan draai uw volume omhoog, dus als uw telefoon op stil de Vaardigheid verliest wat van zijn gebruik.

Mijn Chef

Vind je het leuk om te koken? Als dat zo is, is het Mijn Chef Amazon Echo vaardigheid zal een enorme hulp in de keuken. Het paren met de Chefling app en kun je recepten toevoegen boodschappenlijstjes, en zelfs voedsel vervaldata.

Het is een geweldige app voor het toevoegen van artikelen aan uw boodschappenlijstje als je geen, maar Mijn Chef kan nog herinneren van de items die u nodig hebt wanneer u uit bij de supermarkt.

Barman

Of je alleen drinken bij gelegenheid of jezelf een amateur speciale mixer van het hotel, het kennen van de recepten voor specifieke cocktails maakt het verschil tussen het genieten van jezelf en gieten het in de afvoer.

De Barman vaardigheid geeft je toegang tot meer dan 12.000 cocktails. Het is een geweldige manier om te experimenteren met het maken van een drank die je nog nooit heb geprobeerd, maar als je maar een paar ingrediënten bij de hand hebt kan je vertellen Barman wat je hebt en het zal u vertellen wat u kunt doen.

7-Minuten Durende Workout

Het kan moeilijk zijn om uit te spitten tijd voor een effectieve training. Je hebt meer nodig dan alleen een paar push-ups om de klus te klaren. Gelukkig, de 7-Minuten durende Workout vaardigheid zal u door hoe elk van deze trainingen, stap-voor-stap.

De oefeningen in de Amazone Echo vaardigheden worden getest op het verbeteren van de stofwisseling, verbrandt vet, en nog veel meer. Hoewel het is niet hetzelfde als naar een sportschool, deze trainingen zijn een aantal van de beste oefeningen voor thuis die je kunt krijgen.

Slaap en Ontspanning Geluiden

In de huidige drukke wereld, kan het moeilijk zijn om te ontspannen voor de avond, maar zo niet, dan resulteert in een slechte kwaliteit van de slaap. Alexa is een vaardigheid voor.

De Slaap en Ontspanning Geluiden vaardigheid kunt alles van onweersbuien te kabbelende beken, het helpen om te paaien uw mening in de optimale conditie voor de slaap.

De Mayo Clinic

Terwijl alle ernstige medische situatie moet worden behandeld door professionals, elementaire eerste hulp te vragen kunnen worden beantwoord door middel van de Mayo Clinic Alexa vaardigheid. Het kan u vertellen hoe om te gaan krassen alle de weg naar een REANIMATIE, maar houd in gedachten dat deze vaardigheid is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Als er een ernstige situatie ontstaat, belt 911—maar in een snuifje, de Mayo Clinic vaardigheid kan in staat zijn om u te begeleiden bij levensreddende procedures die iemand kan helpen die gewond totdat de ambulance arriveert.

Vraag Mijn Buddy

Net als de Mayo Clinic vaardigheid, Vraag Mijn Buddy is geen vervanging voor een 911, maar het kan nuttig zijn in geval van nood. De Amazone Echo vaardigheid zal een notificatie sturen naar een vooraf geselecteerde contact en laat hen weten dat u hulp nodig hebt. Deze melding kan een tekst of een telefoontje.

Als je valt en niet bij de telefoon, de Vraag van Mijn Buddy vaardigheid laat iemand weten om hulp te sturen.

NPR elk uur Nieuws Overzicht

Als het idee van een verblijf afgestemd hele tijd naar de 24/7 nieuws-cyclus gewoon uitlaten van je, maar je nog steeds wilt weten wat er gebeurt, de NPR Uur-Samenvatting van het Nieuws is gewoon het ding voor je. Dit is een vijf minuten briefing op de dagen dat’ nieuws, bijwerken ieder uur, dus dat het blijft actueel.

Het geeft je een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van de dag. Als je dieper wil graven in een specifiek verhaal, de NPR Uur-Samenvatting van het Nieuws vaardigheid zal geven u een plek om te beginnen.

Vertaald

Dit Alexa Vaardigheid kan helpen met het vertalen van zinnen uit het engels naar 37 andere talen (en vice-versa.) Of u nu een nieuwe taal leren of je nodig hebt om erachter te komen hoe om iets te zeggen over de vlieg, de Vertaalde vaardigheid zal helpen met nog meer obscure talen, zoals het Baskisch en het Welsh.

Als Alexa zegt de zin te snel voor u om te begrijpen, je kan haar vragen om te herhalen, trager, zo vaak als nodig totdat u volledig te vatten. De Vertaalde vaardigheid is een geweldige aanvulling op elke taalkundige ‘ s toolbox.

Geleide Meditatie

Als het leven lijkt een beetje te hectisch, het nemen van slechts een paar minuten van uw dag-center en de focus kan u helpen om weer een gevoel van controle. Zelfs als u geen tijd hebt voor een lange meditatie sessie, de Geleide Meditatie vaardigheid kunt nog steeds helpen.

De sessies zijn tussen de drie en acht minuten lang en er zijn meer dan 60 om uit te kiezen. Volgende keer dat u zich overweldigd voelen door de gebeurtenissen van de dag, neem een paar minuten om te gaan zitten, sluit je ogen en focus op de ademhaling.

Er zijn tienduizenden van Amazon Echo Vaardigheden om uit te kiezen, maar dit zijn enkele van de beste opties voor u aan de slag. Als geen van deze zijn precies wat u zoekt, neem de tijd om te bladeren door de beschikbare Vaardigheden tot je vinden die je interesseren.

Wat is je favoriete Alexa Vaardigheid? Laat het ons weten in de reacties hieronder.