10 Amazon Echo Ferdigheter Du Trenger å Vite

0
67

Amazon Echo smart assistenter er kraftig enheter med et stort spekter av forhåndsbestemt evner, men med den rette Alexa Dyktighet assistentene bli enda mer nyttig. Alexa Ferdigheter er tredje-parts programmer som lar Amazon Echo for å koble til andre enheter og utføre oppgaver utenfor normal omfang.

Den beste delen om Alexa Ferdigheter er Ferdigheter som Blåkopi, et system som alle kan bruke til å lage sine egne ferdigheter—ingen koding erfaring eller kunnskap som kreves. Her er de beste Amazon Echo Ferdigheter du trenger å vite.

Finn Mobilen

Finn Mobilen er akkurat hva det høres ut som. Du spør Alexa for å ringe nummeret ditt, og telefonen begynner å ringe, perfekt for de gangene du miste den i-mellom sofaputene, eller du bare ikke kan huske hvor du plasserte den.

Finn Mobilen kan ha flere tall, slik at det kan brukes av hele familien. Ulempen er at det ikke kan skru volumet opp, så hvis telefonen er i stille Dyktighet mister noe av sin bruk.

Min Kokk

Liker du å lage mat? Hvis så, Min Kokk Amazon Echo ferdigheter vil være en enorm hjelp på kjøkkenet. Det par med Chefling app som lar deg følge oppskrifter, legge til handlelister, og til og med mat utløpsdato.

Det er en stor app for å legge til elementer i din handleliste som du kjører ut, men Min Kokk kan også minne deg på de elementene du trenger når du er ute på butikken.

Bartender

Om du bare drikker noen ganger eller anser deg selv som en amatør mixologist, vel vitende om oppskrifter for spesifikke cocktailer gjør hele forskjellen mellom å nyte deg selv og helle det ned i avløpet.

Bartenderen dyktighet gir deg tilgang til mer enn 12.000 cocktailer. Det er en flott måte å eksperimentere med å lage en drikk du aldri har prøvd før, men hvis du bare har noen få ingredienser på hånden kan du fortelle Bartender hva du har, og det vil fortelle deg hva du kan gjøre.

7-Minutters Treningsøkt

Det kan være vanskelig å skjære ut tid for en effektiv treningsøkt. Du trenger mer enn bare et par push-ups for å få jobben gjort. Heldigvis, 7-Minutters Treningsøkt ferdighet vil lede deg gjennom hvordan du gjør hver av disse treningsøktene, trinn-for-trinn.

De øvelser som inngår i Amazonas Echo ferdigheter er testet for å øke stoffskiftet, brenne fett, og mye mer. Mens det er ikke det samme som å gå til et treningsstudio, disse treningsøktene er noen av de beste hjemme-øvelser du kan få.

Søvn og Avslapning Lyder

I dagens travle verden, kan det være vanskelig å slappe av for kvelden, men unnlater å gjøre det resulterer i dårlig søvnkvalitet. Alexa har en ferdighet for det.

Søvn og Avslapning Lyder ferdighet kan spille alt fra torden til milde strømmer, bidrar til å dysse ned tankene i optimal tilstand for søvn.

Mayo-Klinikken

Mens alle alvorlige medisinske situasjoner bør håndteres av fagfolk, grunnleggende førstehjelp spørsmål kan besvares gjennom de Mayo Clinic Alexa dyktighet. Det kan fortelle deg hvordan du skal håndtere riper hele veien til hjerte-lunge-redning, men husk at denne ferdigheten er beregnet for undervisningsformål bare.

Hvis en alvorlig situasjon oppstår, ringe 911—men i et knipetak, Mayo Clinic ferdigheter kan være i stand til å gå gjennom livreddende prosedyrer som kan hjelpe noen som er skadet før ambulansen kommer.

Spør Min Kompis

Mye som de Mayo Clinic dyktighet, Spør Min Kompis er ikke en erstatning for 911, men det kan være nyttig i en nødsituasjon. Amazon Echo dyktighet vil sende en melding til en forhåndsvalgt kontakt og la dem vite at du trenger hjelp. Denne meldingen kan være enten en tekst eller en telefonsamtale.

Hvis du faller og ikke når telefonen, Spør Min Kompis ferdighet kan la noen vite for å sende hjelp.

NPR Hourly Nyheter Oppsummering

Hvis ideen om å bo innstilt på å hele tiden til 24/7 nyheter syklus bare eksos deg, men du likevel ønsker å vite hva som skjer, det NPR Hourly Nyheter Oppsummering er tingen for deg. Dette er en fem-minutters briefing på dager’ nyheter, oppdaterer hver time, slik at det holder seg gjeldende.

Det vil gi deg en oversikt over de viktigste hendelsene for den dagen. Hvis du ønsker å grave dypere inn i noen bestemt historien, NPR Hourly Nyheter Oppsummering dyktighet vil gi deg et sted å starte.

Oversatt

Dette Alexa Ferdigheter kan bidra til å oversette setninger fra engelsk til 37 andre språk (og omvendt.) Enten du er å lære et nytt språk, eller at du trenger å finne ut hvordan å si noe på sparket, Oversatt ferdigheter vil hjelpe deg med enda mer obskure språk som Baskisk og Walisisk.

Hvis Alexa sier uttrykk for raskt for deg å forstå, kan du be henne om å gjenta det mer langsomt, så mange ganger som du trenger før du fullt ut forstå det. Oversatt ferdigheter er et flott tillegg til enhver språkforskeren s toolbox.

Guidet Meditasjon

Når livet virker litt for hektisk, og tar bare et par minutter av din dag til sentrum og fokus kan hjelpe deg å gjenvinne en følelse av kontroll. Selv om du ikke har tid til en lang meditasjon økt, Guidet Meditasjon ferdigheter kan fortsatt hjelpe.

Øktene er mellom tre og åtte minutter lang, og det er mer enn 60 å velge mellom. Neste gang du føler deg overveldet av hendelsene i dag, ta et par minutter å lene seg tilbake, lukke øynene, og fokus på pust.

Det er titusenvis av Amazon Echo Ferdigheter å velge mellom, men disse er noen av de beste valgene for å komme i gang. Hvis ingen av disse er nøyaktig hva du leter etter, ta litt tid å bla gjennom de tilgjengelige Ferdigheter til du finner noen som interesserer deg.

Hva er din favoritt Alexa Ferdighet? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.