Wat Is He, de Nieuwe e-Mail Service?

0
55

Hey is een nieuwe e-mail dienst van het team achter Basecamp. Het is aangekondigd als een frisse kijk op wat e-mail kan worden—en een manier op te lossen een aantal problemen met e-mail.

De manier Hey oprichters, Jason Fried en David Heinemeier Hansson (beter bekend als DHH), zie het, e-mail is gebroken in veel van de fundamentele manieren. Uw rommelige postvak in is vol met andere mensen (en willekeurige bedrijven) eisen op uw tijd en aandacht. Iedereen kan e-mail die u zonder uw toestemming. Marketeers houden wanneer en waar u openen hun e-mails. Alle pogingen om dingen te repareren zijn net gebouwd op de top van de bestaande gebroken systeem. Ze zijn behangen over scheuren met Gmail plugins.

De meeste mensen accepteren dat e-mail is verre van perfect. Er zijn tal van pogingen door apps als Slack “doden e-mail”—maar ze hebben allemaal gefaald. In het beste, ze hebben enkele van de tijd die mensen besteden aan e-mailen en schepte het in een andere app; in het slechtste geval, ze hebben er gewoon een andere bron van afleiding en lawaai. Wat er nog niet is, tenminste sinds Gmail werd gelanceerd in 2004, is een ernstige overdenking van wat e-mail is. Gebakken en DHH verandert dat.

Hey is recent in het nieuws vanwege een high-profile strijd met Apple over App Store regels. Dingen leek te hebben vestigde zich een beetje, en Hey is toegestaan om te duwen nieuwe updates voor iOS-gebruikers.

Hey Is een Premium Product

Eerste dingen eerst, He is een premium product. Na een gratis proefperiode van 14 dagen, het kost $100 per jaar met geen mogelijkheid te betalen per maand. Een van de grote bezwaren Gebakken en DHH hebben met e-mail is dat de meeste diensten vereisen u om te betalen met uw gegevens anders dan uw portemonnee. Als je niet bereid tot vork over echt geld voor een betere e-mailervaring, dan He is zeker niet voor u. Het is een heroverweging van e-mail van mensen die hun leven door middel van een postvak in, niet voor degenen die een of twee keer per week.

Met dat gezegd, er is een gratis Hey service die momenteel beschikbaar zijn via de iOS-app waar u zich kunt aanmelden voor een gratis brander e-mail die automatisch wordt verwijderd na 14 dagen. Dit was geen onderdeel van Hey oorspronkelijke plannen, maar Apple zijn ze gedwongen om toe te voegen een soort van gratis mogelijkheden om de iOS-app om te voldoen aan de App Store byzantijnse eisen. Wat zijn de specifieke regels van de app brak werden bestreden door beide partijen omdat de diensten zoals Netflix zijn in staat aan te bieden een gratis app voor de toegang tot een dienst zonder de verkoop van abonnementen, net zoals Hey probeert te doen. Één van beide manier, dingen lijken te worden opgelost en het is aannemelijk dat de brander e-mail functie komen ook naar andere platforms, maar het is niet echt He ‘ s focus.

Hey Is een e-Mail Service, Niet een e-Mail App

Hey is een volledig nieuw e-mail platform. Wanneer u zich aanmeldt, krijg je een nieuwe @hey.com e-mail adres. (Ondersteuning voor aangepaste domeinen komt later dit jaar). Je kunt het niet controleren van uw bestaande Gmail of iCloud e-mail via Hé. Ook kunt u niet toe te voegen uw Hey e-mail naar uw Outlook of een andere e-apps. Het is een stand-alone dienst.

En wanneer u zich aanmeldt met Hey, je begint vanaf nul. U kunt niet importeren van uw bestaande e-mails (maar u kunt naar een nieuwe). Deze nieuwe start is wat het mogelijk maakt Hey te dingen veranderen.

Hey Herdenkt de Manier waarop Je omgaat met e-Mail

Hey is een bijna totaal heroverwegen van hoe je kunt omgaan met e-mail. Voor starters, het postvak in is gegaan. Het is vervangen door vier verwante emmers.

Wanneer iemand (of een dienst) e-mails die u voor de eerste keer, hun e-mail wordt verzonden naar De Screener. U hebt de mogelijkheid om volledig blokkeren van e-mails of ga naar de inbox of uitbox (geen typfout), de Feed, of de Papieren Route. U heeft dit besluit te maken voor elke nieuwe afzender (tenzij ze beschikken over een geheime zin in het onderwerp dat wordt hun e-mail rechtstreeks naar de inbox of uitbox), in plaats van het verhuren van machine-learning algoritmen sorteer uw e—mail zoals Gmail doet met zijn soortgelijke functie.

De inbox of uitbox (kort voor belangrijke … doos?) is het dichtste ding He heeft een traditionele inbox. Dit is waar de e-mails van mensen die je wilt horen, belangrijke mededelingen en dergelijke gaan. Er is geen echte manier om je inbox of uitbox of inbox of uitbox Nul. In plaats daarvan, het is opgesplitst in twee delen: Nieuw voor Je en Eerder Gezien.

Nieuw voor U is precies dat: nieuwe e-mails je nog niet gelezen hebt; ze zit altijd op de top. Eerder Gezien is alle e-mails die je hebt keek al. Als u wilt om iets bij de hand ter referentie, je kunt het Opzij te zetten—dit is het dichtste ding aan met in de hoofdrol een e-mail. Alles wat je hebt gereserveerd is vastgemaakt aan de onderkant van de inbox of uitbox venster.

De Feed en de Papieren Spoor zijn voor de verschillende soorten e-mails die niet nodig hebt om te gaan in uw inbox of uitbox. De Feed is voor nieuwsbrieven, updates, en iets anders dat je kunt bladeren in je vrije tijd. De Papieren Spoor is voor kassabonnen, facturen, tickets, en alles wat je nodig hebt om bij te houden—maar niet nodig om te zien wanneer het arriveert.

Door het automatisch prioriteren van de e-mail als het aankomt, He lost een van de grootste problemen met e-mail: dat er geen onderscheid tussen een marketing e-mail van een winkel die je een keer bezocht vijf jaar geleden en een dringende waarschuwing van je baas. Als je hebt vijf minuten om te controleren, kunt u net scan uw inbox of uitbox en zie de grote dingen. Wanneer heb je tijd later in de week kunt u bladeren door uw feed en blijf op de nieuwsbrieven die u gemist hebt.

E-mail op Uw Eigen Tijd

Evenals het sorteren van al uw e-mails in de juiste emmers, Hey pogingen het geschreeuw van de tijd veranderende eisen van e-mail.

Standaard Hey stuurt u geen meldingen. Als u wilt een waarschuwing wanneer u een e-mail, die u kunt inschakelen voor afzonderlijke afzenders—maar er is geen wereldwijd systeem. Het is aan u om te controleren of uw e-mailadres als u wilt.

Hey maakt het ook gemakkelijk om batch-proces van uw e-mails. Lees Samen presenteert alle ongelezen e-mails u wilt in een gemakkelijk te scannen voeden, terwijl u de markering van een e-mail als Antwoord Later stuurt het naar de andere emmer. Later op, u kunt gaan om te Richten en te Beantwoorden, en, en, zich richten op het beantwoorden van alle e-mails die u hebt gemarkeerd.

Het is over het Algemeen Alleen maar Beter

Zo goed als alle grote correcties, Hey probeert op te lossen tientallen kleinere problemen en tekortkomingen. Bijvoorbeeld:

  • U kunt het onderwerp van een e-mail, in het geval de oorspronkelijke afzender gebruikt een verschrikkelijke one—of erger, links het leeg.
  • Als iemand je stuurt meerdere e-mails over een en dezelfde zaak, kunt u deze samenvoegen in een enkele draad.
  • Tracking pixels worden automatisch geblokkeerd.
  • Alle bijlagen worden opgeslagen in een bibliotheek, zodat u kunt zoeken naar het bestand dat u wilt, niet de e-mail was gekoppeld.
  • U kunt het toevoegen van notities aan jezelf om een e-mail of uw inbox of uitbox.
  • Hey verzenden van grote bestanden native, zonder een beroep te doen op Dropbox of WeTransfer.
  • U kunt zelf een antwoord-e-mail-threads.

En nog veel meer. Zoals ik al zei aan het begin, He is een grote wijzigingen van welke e-mail kan worden. Er is bijna geen ingebouwde veronderstelling die nog niet zijn herzien.

He Is niet voor Iedereen

Hij is een zeer eigenzinnig product. Het is de oprichters van ” poging tot het oplossen van de problemen met e-mail—zoals zij het zien.

Neem een van Hey functies, of liever het gebrek van een functie. Er is geen manier om het toevoegen van een standaard handtekening aan uw e-mails. Gebakken en DHH denk dat de voet zwellen aan het einde van e-mails is een probleem, dus u kunt geen gebruik maken van hun service aan toe te voegen.

Evenzo, He is niet voor marketeers die willen track tarieven, mensen die moeten worden gewaarschuwd zodra de e-mails door te komen, of iemand die wil een openbaar postvak iedereen kan bereiken. Het is een app dat lost een specifieke set van problemen op een bepaalde manier en dat je je niet echt zeggen.

Persoonlijk ben ik een grote fan van hoe He handgrepen dingen. Het werkt heel goed voor mij. Maar ik ben hard ingedrukt te bevelen voor de overgrote meerderheid van de mensen. Alles wat ik kan doen is je vertellen om te gaan en probeer de gratis proef en zie wat je denkt.

Het nadeel is dat er momenteel een 100.000 persoon wachtlijst. Maar gaan inschrijven voor de wachtlijst, en check de gratis proef in een paar weken.