Hvordan Å Slette Facebook Spillet Data

0
73

Når du trenger en pause fra jobb eller studier, sosiale nettverk, er et populært sted for å finne deg selv i. Facebook i særdeleshet gjør en god jobb på å hjelpe deg å drepe et par timer av gangen. Det handler ikke bare om å være sosial lenger. Nå kan du bruke Facebook som en jobb søk styret, sende penger app, eller en gaming plattform.

Hvis du noen gang spilt spill på Facebook, har du sannsynligvis kjørte inn i et problem for å tilbakestille din fremgang og starter et nytt spill. Siden de fleste spill er bare vert på Facebook og har sin egen utviklere som holder spillet data, kan denne prosessen er ikke så enkelt som det bør være.

Lær hvordan du administrerer dine spill, kan du slette Facebook spillet data, og installere et spill for å starte på nytt på Facebook.

Hvordan Å Starte en Facebook-Spill

Nesten alle online-spill i dag har et alternativ for å slette spillet data og starte på nytt i spillet innstillinger. Men Facebook-spill er en litt annen. De fleste spill vil bare vise deg gameplay innstillinger som for eksempel lyd og animasjon på/av, eller et alternativ til å kjøpe ekstra ressurser for å spille.

For å tilbakestille spillet ditt på Facebook, må du slette den og den tilknyttede Facebook spillet data, og deretter legge den til din konto igjen. Hvis det faller gjennom, det er flere ting du kan gjøre for å starte spillet over.

Fjerne Spill Fra Din Facebook-Konto

Det er to måter å slette et spill, og alle Facebook spillet data fra din konto. De mer åpenbare banen gjennom Spill delen av appen.

  1. Åpne Facebook på datamaskinen.
  1. Fra menyen på venstre side av vinduet, velg Spill.
  2. Velg Dine Spill – kategorien.
  1. Finne spillet du ønsker å starte på nytt og klikker på Innstillinger – hjulet-ikonet.
  1. Bla ned til Fjerne Denne App – delen, og klikk Fjern.
  1. Du vil få en advarsel vindu med informasjon om sletting av spillet, og spillet data fra Facebook. Her kan du også velge å slette alle innlegg, videoer, eller hendelser som spillet er lagt ut på tidslinjen din.

Alternativt, kan du gjøre det via Facebook Innstillinger.

  1. Åpne Facebook og klikk på ned-pilen øverst i høyre hjørne av vinduet.
  1. Gå til Innstillinger og Personvern > Innstillinger.
  1. Bla ned til du ser Apper og nettsteder i venstre meny.
  1. I Apper og nettsteder, velge spillet du vil fjerne, og klikk på boksen ved siden av den.
  2. Klikk på Fjern for å slette spillesaldoen din fra din konto.

Installere Spillet På Facebook

Nå som du har fjernet, spillesaldoen din fra din konto, Facebook bør også slette din Facebook game-data. Når du re-legge til spillet, bør du være i stand til å starte på nytt.

Enten sette spillet i søkefeltet på Facebook, kan du gå til for å Finne Spill – kategorien for å finne det, eller besøk spillets offisielle Facebook-side for å finne det. Når du begynner å spille spillet, Facebook vil automatisk legge det til din konto. Du kan deretter finne den under Din Spill – fanen i Spill – delen.

Kontakt Spillet Utvikler

Hvis du har slettet spillet, og deretter re-lagt det til din Facebook-konto, og funnet at den gamle spill er der fortsatt, det er flere ting du kan prøve.

De fleste spill på Facebook har en mulighet til å ta kontakt med spillutviklerne. Du kan sende dine spørsmål, enten via e-post, direkte Facebook-melding, eller ved hjelp av spillets fan side på nettverket. Melding utviklere og se om det er en måte å slette din Facebook spillet data og starte på nytt som er spesifikke for spillet du spiller.

Bruk en Annen Facebook-Kontoen din

Mens de forrige trinnene bør generelt hjelpe deg med å slette de lagrede spillet fremgang, noen spill tie spill data til din Facebook-konto. Det betyr rett og slett å slette spillet og legge til det senere ikke vil være nok til å starte på nytt.

En enkel løsning er å bruke en annen Facebook-konto for å spille spillet fra begynnelsen. Du kan selv opprette en egen Facebook-konto dedikert til gaming. For å starte spillet, må du legge det i din nye Facebook-konto og begynne å spille.

Hvordan Å Slå Av Spill Og App Meldinger På Facebook

Selv om du spiller Facebook-spill sammen med vennene dine, du don t vil den irriterende spill varsler dukker opp på deres fôr. I stedet, du kan sette opp din personlige innstillinger for å hindre programmer fra å legge inn dine spillet aktivitet på din eller din venns vegg.

Først av alt, når du legger til et spill til din Facebook-konto, kan du se gjennom hva slags informasjon du oppgir, og velge om du vil akseptere den eller begrense appen tilgang til dine personlige data.

I tilfelle du gikk glipp av at pop-up vindu eller ikke betaler oppmerksomhet til det, kan du alltid gå til Facebook – Innstillinger > Innstillinger og Personvern > Apper og nettsteder for å administrere hva slags informasjon du deler med hver app.

For å slå av Facebook spillet varsler helt, i Apper og nettsteder bla ned til du ser Preferanser. På høyre side, finner du Spill-og App-Meldinger, klikker du på Rediger og deretter på Slå Av. Det burde hjelpe deg skjule din Facebook-aktivitet når du spiller spill.

Bruk Facebook Til Å Underholde Deg Selv

Det pleide å være en tid da folk gikk på Facebook for å se hva deres venner var opp til. Nå er det mindre om sosialt samvær og mer om å underholde deg selv. Facebook spill er en stor del av det. Fra FarmVille til Scrabble – Facebook har en stor del av morsomme spill som du kan spille for gratis.

Har du noen gang hatt problemer med å slette Facebook spillet data? Har du noen gang kjørt inn i lignende problemer som er diskutert i artikkelen? Dele dine erfaringer med oss i kommentarfeltet nedenfor.