Hvordan til Å Blokkere Noen På Twitter & Vite Når Du har Blitt Blokkert

0
83

Siden Twitter ble lansert i 2006, har det blitt en av de viktigste sosiale nettverkene i verden, for grunner som er både positive og negative.

Mens det er et flott sted å bygge relasjoner med andre, ikke alle Twitter-brukeren er verdig din oppmerksomhet. Blokkering av andre Twitter-brukere (og blir blokkert deg selv) er en uheldig, men noen ganger er nødvendig, en del av brukeropplevelsen.

Her er hvordan du kan blokkere noen på Twitter, og sjekk om du har blitt blokkert deg.

Hva Skjer Når Du Blokkerer Noen, Skjer På Twitter?

Bygge opp en Twitter-konto, og lenge før noen kommer sammen for å prøve og ødelegge moroa. Det er uheldig, men det er en internett—folk er ikke alltid hyggelig. Det er derfor Twitter og andre sosiale medier tillate deg å fjerne disse menneskene fra visningen ved å blokkere dem.

Når du blokkerer noen på Twitter, er du helt fjern noen linker du har med brukeren. Hvis du er etter hverandre, vil du både bli fjernet fra hver andre er tilhengere liste, og de (eller du) vil være i stand til å refollow etterpå mindre blokk er fjernet.

Du vil ikke være i stand til å se sine tweets, bli tagget i bilder, bli lagt til lister, eller være messaged av (eller faktisk, melding) brukeren blir blokkert. At brukeren kan fortsatt opprette en ny konto for å komme rundt problemet, men hvis det er tilfelle, kan du rapportere dem for trakassering bruke Twitter egen innebygd rapportering system.

Imidlertid, det er ikke garantert å gjøre mye—kan du ende opp som trenger å bli opptatt med blokker-knappen for å løse problemet hvis eventuelle nye kontoer som vises.

Hvordan Sjekke Om Du har Blitt Blokkert På Twitter

Før du blokkerer noen på Twitter, det kan være verdt å sjekke hvis du har blitt blokkert deg. Du blir ikke varslet hvis en annen bruker blokkerer deg, men du kan finne ut for deg selv.

Mens du vil ikke være i stand til å samhandle med deres profil, kan du sjekke om du har blitt blokkert ved å åpne Twitter-søk og skrive inn i brukerens Twitter-konto brukernavn (eller besøke deres Twitter-konto direkte ved URL).

Twitter vil fortelle deg umiddelbart hvis du har blitt blokkert, med en Du er blokkert meldingen synlig i sentrum av profilen. Du vil være i stand til å se brukerens profil navn, bilde og brukernavn—men det er det.

Dessverre, det er ingen måte å komme rundt dette, bortsett fra ved å gjøre en annen konto. Dette er ikke noe vi vil anbefale, enten. Hvis du har blitt blokkert, kan det være bedre å bruke tid på å vurdere oppførselen din, og tenk på hva du kan ha gjort for blokk til å skje.

Men, ikke glem at brukere vil blokkere andre brukere for noen reell grunn fra tid til annen, og det er greit. Hvis dette skjer, må du godta, flytte på, og samhandle med andre Twitter-brukere hvem du nyte innholdet i stedet.

Hvordan Til Å Blokkere Noen På Twitter Fra Nettleseren

Det er utrolig lett å blokkere en annen Twitter-bruker. Hvis du bruker Twitter web-grensesnitt, kan du raskt blokkere en annen bruker ved å følge disse trinnene.

  1. Start med å åpne Twitter nettside i din foretrukne nettleser og logger deg på. Når du har logget deg på, skriver du inn brukernavn på Twitter-brukeren du leter etter i søkefeltet øverst og klikk på Gå til @profil , eller skriv direkte URL til deres Twitter-konto i adressefeltet.
  1. Når du ser på profilen til brukeren du ønsker å blokkere, trykk tre prikker meny-ikonet ved siden av meldingen og følg knapper.
  1. Fra menyen, klikker du på Blokker @profil – knappen. Du kan også velge å klikke Rapporten @profil for alvor fornærmende brukere, som rapporterer at en bruker vil også blokkere dem i prosessen.
  1. Twitter vil be deg bekrefte at du faktisk ønsker å blokkere profilen. Trykk på Blokk – knappen for å bekrefte.

En gang bekreftet, vil profilen bli blokkert umiddelbart. Meldingen og følg knappene vil bli erstattet med en rød, Blokkert – knappen i stedet.

  1. For å oppheve blokkeringen av en bruker etter at de har blitt blokkert, kan du klikke Blokkert – knappen.
  1. Twitter vil be deg bekrefte at du vil fjerne blokkeringen av brukeren. Klikk på Opphev blokkering for å bekrefte dette.

Hvis du vil oppheve blokkeringen av en bruker, vil din profil vil umiddelbart bli synlig for dem igjen. De kan følge deg igjen, melding, og samhandle med din profil som en hvilken som helst annen Twitter-bruker.

Hvordan Til Å Blokkere Noen På Twitter Ved Å Bruke Twitter App

Blokkere en Twitter-bruker er en enkel prosess for mobile brukere, også. Twitter-appen er nesten identiske for Android-og iOS-brukere, så disse instruksjonene skal arbeide på tvers av begge plattformer.

  1. Hvis du vil blokkere en bruker på Twitter, åpne Twitter-app og søk for brukeren, som du kan gjøre ved å trykke på Søk-ikonet nederst i menyen.
  1. Når du er på en brukers profil, trykker du av tre punkter meny-ikonet i øverste høyre.
  1. I menyen som vises, pek på Blokk – knappen. Du kan også ta hurtig på Rapporten i stedet for å blokkere og rapportere misbruk brukere.
  1. Twitter-appen vil be deg om å bekrefte at du faktisk ønsker å blokkere brukeren. Trykk på Blokker for å bekrefte.

Twitter vil umiddelbart blokkere brukeren så snart du har bekreftet valget ditt. Som med Twitter-web-grensesnitt, er det lett for å oppheve blokkeringen av brukeren i fremtiden, bør du måtte ønske det.

  1. Trykk Blokkert – knappen i øverste høyre hjørne av blokkert brukerens profil.
  1. Twitter vil be deg bekrefte at du ønsker å oppheve brukerens konto. Pek på Ja for å bekrefte.

En gang bekreftet, Twitter vil oppheve blokkeringen av brukeren. Begge parter vil være i stand til å samhandle med hverandre umiddelbart på dette punktet, men hvis du vil oppheve blokkeringen av en bruker ved et uhell, kan du blokkere dem igjen med en gang ved hjelp av fremgangsmåten ovenfor.

Bygge Bedre Relasjoner På Twitter

Blokkere andre brukere på Twitter er noen ganger den eneste måten å håndtere troll eller å stoppe problematisk innhold filtrering inn i din egen Twitter-feed. Hvis du ønsker å bygge bedre relasjoner på Twitter, opprette Twitter-Lister til å dele dine favoritt-kontoer i ulike kategorier, for eksempel sport eller nyheter.

Selvfølgelig, du kan velge å forlate Twitter helt og bygge din egen Twitter-lignende nettsted, selv om dette er bare et nyttig alternativ for lokalsamfunn som allerede eksisterer. Hvis Twitter er for mye å håndtere, du kan alltid slette din Twitter-konto, og hodet til andre sosiale nettverk som Instagram i stedet.