4 Beste N64 Rollespill

0
86

Nintendo 64 hadde en begrenset, men kraftig bibliotek av historiske spill, men det er ikke kjent for sin RPG-samling. Hvis du er på jakt etter tur-basert spill, vil valgene være få og langt mellom, men hvis du ønsker å synke tennene inn i noen av de beste action-Rollespill av alle tid, du er på hell.

Følgende er fire av de beste Nintendo 64 RPG spill som du kan spille i dag. Også, sørg for å sjekke ut vår liste over de beste N64 racing spill og de beste N64 spill for alle-tid.

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time

Ocarina of Time er ansett som en av de største spillene av all tid, på tvers av alle sjangere. Du tar på deg rollen som Link, Helten i Tid, og face off mot en av de største truslene Kongedømmet Hyrule noensinne har sett. Som en action-RPG, det spiller utforsker fangehull, løser oppgaver, og nederlag sjefer i sanntid.

Du må ikke gå opp i nivå i konvensjonell forstand, men Koblingen blir sterkere ved å finne hjertet containere for å øke sin maksimale helse og elementer som tillater ham å få tilgang til nye områder og få sterkere evner.

Quest 64

Quest 64 er en av de som Nintendo 64 RPG spill som mange har hørt om, men ikke så mange har spilt. Det er også vinner en pris for å ha mest generisk navn for en protagonist. Du spiller som Brian, en lærling mage i en fiktiv versjon av Irland. Du satt av i jakten på din far, som har gått på sin egen reise for å finne en kraftig magisk bok.

Quest 64 spillingen er mer tradisjonell. Combat er tur-basert snarere enn real-time, men det mangler en opplevelse-basert leveling system. I stedet, statistikk øke avhengig av hvordan du kjempe. Hvis du tar for mye skade, ditt forsvar vil øke. Hvis du fokuserer på en bestemt type spell, det vil vokse seg sterkere.

Det er heller ingen penger-system. I stedet for å bekymre deg om å holde styr på dine penger, hvert element er funnet som en kamp belønning, i en kiste, eller rett og slett gitt til spilleren med en NPC. Mens Søken 64 ikke har noe som likner en god historie, spillingen er definitivt verdt å sjekke ut.

Paper Mario

Hvis du vil ha en Nintendo 64 RPG spill som føles tradisjonelle i nesten alle aspekter, men har dine favoritt figurer fra Mario-serien, Paper Mario er veien å gå. Dette tur-basert spill satte scenen for hver Paper Mario-tittelen til å følge, og har den samme sjarmerende historier du kjenner og elsker fra Mario spill.

Spillet sentre, selvfølgelig, på å beseire Bowser. Den avskallede skurken har tvunget Prinsesse Peach s castle (slott) å stige inn i himmelen og fengslet henne det. Den eneste måten å komme ham i å gå gjennom verden, og beseire Bowser ‘ s undersåtter som vakt-Stjerners Ånder.

Mens Mario vokser seg sterkere gjennom hele spillet, progresjon i spillet krever ofte Mario til å ha en bestemt partner. Som de fleste Rollespill, combat er tur-basert, men du kan påvirke styrken av et trekk ved å utføre en bestemt knapp input eller timing trykk akkurat.

Hvis du aldri har spilt et Paper Mario-spill før, originalen er en av de beste i serien. Nå er en flott tid til å sjekke det ut, spesielt med en ny ryktes å være på vei til Nintendo Bytte.

Ogre Battle 64: Person Of Lordly Caliber

Ogre Battle 64: Person of Lordly Caliber har et langt navn, men er en kult favoritt på Nintendo 64. Snarere enn en handling eller tradisjonelle ROLLESPILL, Ogre Battle 64 er en taktisk RTS, eller real-time strategi spill. Det er ikke en sjanger kombinasjon ofte sett i dag.

Du tar på deg rollen som Magnus Gallant, sjefen for den Blå Riddere. Borgerkrigen har hatt utbrudd, og Magnus blir en revolusjonerende kraft for å frigjøre sitt land. Historien er ikke mye å skrive hjem om, men det trekning av spillet er ikke historien—det er spilling.

Bataljoner inneholde opp til 50 medlemmer og er brutt ned i mindre grupper kalt “enheter” på hver består av fem enheter. En av disse fem enheter er oppkalt etter lederen. Når kampen bryter ut, visningen skifter til en isometrisk perspektiv. Kampene spilles ut i en modifisert versjon av real-time.

Flere enheter ta sine handlinger på en gang. Kampen ender når hvert medlem av en enhet har falt, om din egen enhet eller fienden er. Hovedpersonen er også en del av kampen, og hvis han dør, en game over-skjermen vises.

Ogre Battle 64 har forskjellige klasser som tegn falle inn. Tegn kan være slått fra én klasse til en annen, med hver klasse har ulike statistikker som legg til et nytt nivå av strategien til hver kamp.

Det er et begrenset antall av Nintendo 64 RPG-spillene, selv om et argument kan være laget som andre spill også passer regningen. For eksempel, mange mennesker sier Harvest Moon 64 er et rollespill. Uansett, hvis du er på utkikk etter et par fantastisk Rollespill for å skrape kløen på en konsoll som ikke var sterkt fokusert på dem, kan du prøve noen av disse fire titler.

Hva er din favoritt RPG på N64? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.