De Beste PlayStation 5 Spill

0
76

PlayStation-5 er en av de så mest frem til konsoller av den kommende generasjon Sonys siste livestream som debuterte bare titler stoked flammene. Fans innstilt på å se hvilke titler, om noen, ville selge konsoller, og Sony oppfylt de forventninger i en stor måte.

Flere spill hadde allerede blitt annonsert til PlayStation 5, men disse titlene var bare neste generasjons porter av allerede populære spill. For eksempel, Fortnite og Fremtid 2. Begge disse spillene er stor, men de vil ikke flytte systemer.

Frykt ikke, selv om Sony annonsert store titler som vil være dag-en kjøp for de fleste alle. Hvis du leter etter den beste PlayStation 5 spill som vi vet om, så langt, sjekk dem ut nedenfor.

Marvel Spider-Man: Miles Morales

Oppfølging til 2018 Spider-Man, den nye Marvel Spider-Man: Miles Morales (heretter forkortet som Spider-Man, fordi at tittelen er for lang) ser fantastisk ut. Det bygger på historien fortalt i det første spillet, og setter spilleren i skoene til Miles Morales, et offer for en radioaktiv edderkopp bitt.

Kraften i PlayStation-5 er vist i grafikken av Edderkopp-Mann, men mekanikken ser glatt som smør. Selv om ingen spilling ble vist under livestream, filmklippene og i spillet filmatiske øyeblikk ser utrolig. Hvis utviklerne fortsette mønsteret de satt i det forrige spillet, så Spider-Man: Miles Morales vil bli en utrolig spin-off.

Ingen utgivelsesdato er blitt gitt, men krysser fingrene vil det være en lansering tittel.

Gran Turismo 7

Hvis det er én ting racing spill er god på, det viser kraften av en konsoll. Hvis det er en annen, det er noe som gir spillerne en utrolig opplevelse—og ingen racing-serien gjør det bedre enn Gran Turismo. Den klassiske PlayStation-racer er tilbake med sitt sjuende oppføring og bringer med seg alle elementene som fans av serien kjenner og elsker.

Gran Turismo 7 er intet mindre enn nydelig. Måten lyset spilte over frontruten som bilen pisket rundt kurver viste kraften i PlayStation 5 maskinvare, og partikkel effekter som bilen tore gjennom en del av median er ikke mulig på dagens konsoller.

Det ser ut som Gran Turismo vil opprettholde samme nivå av bil tilpasning som tidligere spill. Traileren viste spilleren bla gjennom ulike ettermarkedet deler for å forbedre ytelsen på sine biler.

Med tanke på at PlayStation 5 vil støtte PSVR, Gran Turismo 7 kan også ha VR—støtte-noe som ville forbedre opplevelsen flere ganger.

Horizon: Forbudt Vest

Horizon: Null Dawn var et mesterverk av et spill. Det satt en rekke rekorder og trakk oppmerksomheten til spillere over hele verden, uskarphet tredje-person action og mesterlig fortelling inn i en nydelig pakke.

Trailer for Horisont: Forbudt Vest ser ut til å være alt for spillere ønsker fra en oppfølger. Det lover å ytterligere utvide på historien, spesielt cliffhanger øyeblikk fra det opprinnelige spillet.

Trailer også innført helt nye fiender som ser enda mer vanskelig og komplisert å kjempe enn bredt spekter av robo-dinosaurer funnet i det første spillet. Mammoth sett på slutten vil sannsynligvis bli en enormt vanskelig, men morsom kamp.

Kena: Bro av Brennevin

Kena: Bro av Åndene gir seg seriøse platformer vibber. Det virker som det ville være hjemme sammen med Super Mario 64 eller Banjo Kazooie. Hver gang en ny konsoll utgivelser, det virker som det vil alltid være et action platformer som trekker i for spillere i alle aldre. For PS5, Kena: Bro av Brennevin ser ut til å være i spillet.

Verden er vakkert gjengitt og fullpakket med en rekke interessante, om noen ganger merkelige tegn. Hovedpersonen (Kena, kanskje?) ser mer ut som en Pixar-film enn et spill karakter. De små skapninger som følge hennes minner om Tribbles.

Lite spilling ble vist, men Kena ser ut til å ha magiske krefter, så vel som en bue og andre våpen til å bekjempe fiender og gå gjennom verden. Hvis du liker plattformspill og lenge etter et spill som er en moderne vender tilbake til en svunnen tid, Kena: Bro av Brennevin er verdt å holde et øye på.

Resident Evil 8

Hvis traileren til Resident Evil-8 er noen indikasjon på hva det endelige spillet vil være like, så er det en som du ønsker å holde lysene på for. Resident Evil 8 bringer tilbake alle de atmosfæriske spenning og skrekk-serien er kjent for, og kondenserer den inn i en helt ny setting.

Resident Evil er kjent for pitting de spiller mot mektige fiender med for lite (og noen ganger ikke) ammunisjon, tvinge dem til å velge om du skal slåss-eller løpe. Resident Evil-serien er kjent for zombier, men den nye spillet ser ut til å legge mer fokus på varulver.

Ikke mye er kjent ennå om hvor spillet vil finne sted, eller hva det skal være, men fans av Resident Evil allerede er chomping på litt for å spille denne nye oppføringen. Også, hvordan om at åpenbare, skjule tall VIII inne i landsbyen?

Ratchet og Clank

Ratchet og Clank er tilbake og klar til å møte en annen trussel—eller slik du tror, til traileren avslører at Ratchet har blitt nappet bort av en dimensjonal rift og erstattet med en kvinnelig versjon av Ratchet.

Den nye karakter skal legge til en vri på spillet er historie, men så lenge det holder kjernen gameplay-elementer med sprø våpen, sprø skurker, og interessant level design, Ratchet og Clank: Rift fra Hverandre, vil definitivt være verdt å plukke opp og prøver ut for deg selv.

PlayStation-5 er et kraftig og lover å levere en spillopplevelse som ingen konsollen før det. Selv om ingen utgivelsesdato er gitt, kan spillere forvente å vikle hendene rundt den slanke kontrolleren gang denne ferien.

Hva tror du vil være den beste PlayStation ® 5 spillet for å se frem til? Hva var dine tanker om de siste kunngjøringene? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.