7 Best Mulig Nettsteder Til Å Identifisere Et Telefonnummer

0
71

For noen få tiår tilbake, hvis du er nødvendig for å identifisere et telefonnummer, vil du bare bla gjennom oppføringene i den offentlige mappen eller telefonbok for ditt land eller område koden til du har funnet den personen du ønsker å ringe.

I dag, våre telefoner hold telefonen vår bøker i en liten SIM-kortet, som lagrer telefonnumre, e-postadresser og kontaktens bilde. Imidlertid, hvis du får et anrop eller en tekstmelding fra et ukjent nummer som ikke er lagret på telefonen eller SIM-kortet, må du kanskje en annen tjeneste for å finne personens navn eller identitet.

For å hjelpe deg med det, her er noen av de beste stedene å identifisere telefonnumre på nettet.

Beste Nettsteder til Å Identifisere et Telefonnummer Online

De fleste mennesker søker etter noe de leter etter på søkemotorer som Google, Bing og andre, men disse er ikke så god til å finne telefonnumre som folk søker nettsteder. Imidlertid, kan du finne telefonnumre er knyttet til en bedrift eller et selskap, avhengig av hvorvidt den har en online tilstedeværelse.

Folk Søkemotorer

Folk søkemotorer på den annen side, ikke bare hjelpe deg å finne hvem du leter etter, men de viser også du kontaktinformasjon, slektninger, bosted, arbeid historie, og mye mer. De fleste av disse nettstedene er avhengige av informasjon fra offentlige registre og tillater deg å søke ved hjelp av det du allerede vet.

De bruker også omvendt taktikk, sosiale medier profiler, nettsøk og andre metoder. For eksempel, du kan lete opp en mobiltelefon nummer som tilhører en person hvis du vet at deres navn, e-postadresse eller en fysisk adresse. Følgende liste over de beste søk nettsteder vil hjelpe deg med å finne folk på nettet med kun et telefonnummer.

Men, noen av disse nettstedene kreve et gebyr, og noe av informasjonen kan være utdatert, så du kan eller ikke kan finne riktig identitet.

Sosiale Medier

En av de beste måtene å identifisere et telefonnummer ved å slå opp på sosiale medier som Facebook eller LinkedIn, som har en massiv brukeren base fra hele verden.

De fleste av disse brukerne dele informasjon, inkludert deres personlig og/eller virksomhet telefonnumre, slik at du lett kan finne personen bak et bestemt nummer. Bare skriv inn telefonnummeret til den plattformen i søkefeltet og se hva det dukker opp.

Men, ikke alle er profilen din er offentlig, slik at du kanskje må koble med personen først, før du kan få tilgang til og se deres personlige opplysninger. Noen har også skjule slike opplysninger fra sine venner, noe som gjør det enda vanskeligere å finne.

Mens du kan bruke sosiale medier til å identifisere et telefonnummer uten kostnad, det er ingen spesifikke søk-funksjonen for å identifisere telefonnumre.

Hvis du hadde ikke flaks å identifisere et telefonnummer ved hjelp av sosiale medier, og du kan prøve antall oppslag tjenester, som er spesielt laget for å finne telefonnumre og deres eiere. Nedenfor er noen nyttige alternativer:

TrueCaller

Dette er en populær app for smarttelefoner som viser navnet på personen som ringer til deg, selv om de ikke er i adresseboken. Det går via mobildata eller WiFi, men hvis du ikke ønsker å bruke appen på telefonen din, kan du alltid kjøre en elektronisk sjekk for å identifisere et ukjent nummer via TrueCaller nettstedet. Selv om du må logge deg på med en e-postadresse for å få resultater.

Bortsett fra samsvarende navn og telefonnumre, Truecaller kan også blokkere uønskede anrop, hindre irriterende spam innringere og markedsførere fra å forstyrre deg.

Whitepages

Whitepages lar deg søke etter personer ved deres navn og telefonnummer i OSS, enten de er faste eller mobile tall.

Grensesnittet er enkelt, så du trenger bare å skrive inn nummeret på Telefonen søk-feltet, og nettstedet vil hjelpe deg å identifisere eieren. Som TrueCaller, dette nettstedet tilbyr også en Android-app, som du kan bruke som en anroper-ID-app, og søker etter et nummer fra sine over 200 millioner oppføringer i Usa.

Hvis det ikke er adgang for nummeret du leter etter, Whitepages vil gi deg noen grunnleggende detaljer som beliggenhet, risikoen for svindel, spam eller risiko som er knyttet til det.

ZabaSearch

ZabaSearch gir offentlige data om mennesker og hvordan de er koblet til andre. Slike data kan være et telefonnummer, fysisk adresse og fødselsdato, eller annen personlig informasjon er tilgjengelig på internett.

Det samler inn informasjon og setter det i en praktisk plattform for alle å få tilgang. Du kan søke etter et telefonnummer, og finne mennesker på den måten, eller hvis du har et navn eller adresse, vil det kjøre en sjekk gjennom sin database, og gi deg resultatene, der det er mulig.

AnyWho

AnyWho er en nettbasert tjeneste som lar deg reverse lookup og identifisere telefonnumre for gratis. Bare skriv inn telefonnummeret du leter etter, og det vil vise alle detaljer om det.

Du kan også utføre søk gule sider og folk som søker mens du er på det, spesielt hvis du finner ut at navnet forbundet med telefonnummeret er ukjent. Mens algoritmen kan du søke i katalogen i omvendt, det gir deg bare tall for OSS, og cellen telefonnumre ikke er tilgjengelig, så søket er begrenset.

Spy Dialer

Dette er en gratis tjeneste som er lovlig å bruke når du ønsker å søke etter og identifisere et telefonnummer, navn, adresse og e-postadresse for å grave opp mer informasjon.

Databasen inneholder milliarder av tall, slik at du kan finne celle telefonnumre, faste tall, og VoIP-tall. Den viktigste ulempen er at den søker etter navnet og telefonnummeret separat, i motsetning til andre plattformer som viser deg alle detaljene bak et telefonnummer.

Søk Telefonnumre Lett

Et telefonnummer kan avsløre mye informasjon om en person som sitt navn, sted, adresser og mye mer. Hvis du mottatt et anrop fra et telefonnummer som ikke er kjent for deg, eller som ikke er lagret i telefonboken, kan det være utfordrende å få informasjon, spesielt for celle telefonnumre. Heldigvis, de områder som er nevnt ovenfor gjør dem enkle å finne og identifisere før du ringer dem tilbake.

Har du nyttige tips og triks som hjelper deg med å identifisere et telefonnummer? Del dem med oss ved å slippe inn din kommentar nedenfor.