Pak ‘Gaar,’ de Chaotische Couch Co-Op Spel, Gratis op Epic

0
49
Ghost Town Games Ltd, team17

Na drie weken van het uitdelen van gratis klassiekers, zoals GTA V, CIV VI, en Borderlands 2, Epic Games is de blik Gaar, een populaire, moderne bank co-op game. Iedereen met een Epic Games-account kunt downloaden Gaar gratis, en genieten van de chaotische, woede-inducerende multiplayer-uitdagingen.

RELATEDThe Beste Couch Co-Op Games Voor De Nintendo Schakelaar

Gaar kwam uit in 2016 en is een van de meest langverwachte indie games. In het, tot vier spelers controle chef-koks in een gevaarlijke, stressvolle keuken met bewegende platforms en obstakels. In andere woorden, het is niet al te verschillend van het werken achterkant van het huis in een restaurant.

Epic Games is het aanbieden van een gratis exemplaar van Gaar voor Windows, maar het spel is ook beschikbaar op Nintendo-Schakelaar, PS4 en Xbox, waar het misschien makkelijker om met het regelen van een vier-person multiplayer spel. Gaar heeft ook een gilletje, getiteld Gaar 2, die versterkers van de pret met nieuwe levels en uitdagingen.

Epic Games zal vervangen Gaar met een nieuwe gratis titel op 11 juni. Daarna ga je terug naar de normale prijs van $17, dus pak ze nu voor het te laat is!

Download Gaar Gratis