Mario Kart vs Sonic Racing Team: Welke is Beter?

0
38

Weinig dingen in het leven overeenkomt met het eenvoudige, intense tevredenheid van het afvuren van een Blue Shell in de eerste plaats leider en waait langs de explosie om de race te winnen, behalve, misschien, met Katapult Stimuleren van een teamgenoot in de buurt te stimuleren zelf een voorsprong van iedereen om te beweren dat de heerlijkheid voor uzelf en uw team.

Zowel Mario Kart en Sonic Team Racing met een beroep op degenen die willen een plezier, pick-up-and-play-ervaring met minimale tijdsbesteding.

Terwijl de meerderheid van de mensen meteen kan kiezen welke van de twee titels die zij verkiezen, nieuwkomers op de Schakelaar moeite een beetje. Deze handleiding kan helpen. We breken de verschillen in gameplay, mechanica, en verschillende andere factoren die de twee games van elkaar.

Wat Is Beter: Mario Kart Vs Team Sonic Racing?

Mario Kart is het betere spel, hands-down. Dit betekent niet dat Team Sonic Racing is slecht, maar het is een nieuwkomer in de wereld van de kart racers. Mario Kart op de lange en legendarische geschiedenis maakt het opvallen, maar de echte kracht ligt in hoe goed het spel is over het algemeen.

Die Heeft De Betere Rooster?

Een race spel is meestal over de auto ‘ s (of de karren), maar zowel Mario Kart en Team Sonic Racing laat spelers de rol aan te nemen van hun favoriete personages uit de betreffende serie.

In Mario Kart, de personages zijn verdeeld in grootte types: klein, medium en large. Ze zijn vervolgens opgedeeld in een reeks statistieken zoals hoe ze presteren in de grond, in de lucht, in water, en anti-zwaartekracht. Voor een volledig overzicht van karakter stats, check out de Mario Wiki.

In Team Sonic Racing, personages zijn verdeeld in Snelheid-type tekens, Techniek-type tekens, en de Macht van het type tekens. Er zijn vijf van elk type, voor een totaal van 15 tekens—waaronder Sonic, Chao, en Big the Cat.

Het karakter dat je kiest is van belang, maar geen intrinsiek beter zijn dan anderen. De games zijn meer gebaseerd op vaardigheden dan iets anders, zodat uw karakter naar keuze meer over persoonlijke voorkeur. Vergeleken met Team Sonic Racing 15 tekens, Mario Kart rooster van 41 speelbare personages geeft spelers veel meer keuze in wie en hoe te spelen.

Hoe Werkt De Gameplay Verschillen?

Zowel Mario Kart en Team Sonic Racing kart racers, maar hun stijl van gameplay verschillen wild uit elkaar. Mario Kart is een solo racer. Hoewel er de team modus, ze zijn niet in de stijl van team race Team Sonic Racing biedt.

Mario Kart is ideaal voor het spelen op uw eigen of ga teen-tot-teen met vrienden, maar als je wilt een coöperatieve ervaring die uitdagingen, zowel u en uw bondgenoten, Team Sonic Racing is de weg te gaan.

Team Sonic Racing vereist dat alle drie de spelers om samen te werken. Een persoon kan niet komen op de eerste en de andere twee komen in de dode last, als een punt-systeem wordt gebruikt voor het bepalen van de winnaar. Alle spelers moeten het goed doen om te winnen.

Spelers kunnen dit doen door het rijden in een andere paden voor beter stimuleert, rijden naast een verdoofd teamgenoot te geven een “Magere Boost,” en het activeren van de “Ultimate Team” te geven alle drie de spelers in het team een enorme boost van snelheid, dat duurt enkele seconden.

Wat Zijn De Verschillende Soorten Spelletjes?

Sonic Racing Team richt zich enkel op de wedstrijden. Er is een Team Adventure-Modus laat spelers door middel van een verhaal en een Lokaal dat beschikt over een Grand Prix, een Tentoonstelling Race en Time Trial.

Aan de andere kant, Mario Kart is al die soorten spellen en nog veel meer. Mario Kart is voorzien van een multiplayer modus waar je kunt racen tegen je vrienden en een Battle Mode, dat gooit spelers het tegen elkaar op in verschillende competities, waaronder een race om munten te verzamelen of te barsten de ballonnen bevestigen aan uw tegenstander.

Item Verschillen Tussen Games

Beide games volgen een vergelijkbaar patroon in hoe spelers verkrijgen en gebruiken van items. Items nest van de verschillende cursussen in drijvende containers dat kan worden opgepikt gewoon door te rijden via hen. In Team Sonic Racing, items worden genoemd Slierten en het bereik van de snelheid verhoogt naar homing raketten die kunnen vertragen de andere racers.

In Mario Kart items worden alleen items genoemd en zijn klassiekers als de Blue Shell, de homing Rood schild, en Champignons snelheid verhoogt.

Wat Maakt Mario Kart Beter?

Team Sonic Racing is een leuk spel, maar het is gewoon te nieuw. Het is nog niet de tijd gehad om de ontwikkeling van een eigen identiteit of het bouwen van de fanatieke fanbase dat Mario Kart heeft. In elk aspect van het spel types van items, Mario Kart is meer uitgewerkt en beter ontwikkeld.

Natuurlijk, het huidige item is Mario Kart 8 Deluxe, een remake van de originele Mario Kart 8. Nintendo heeft verbeterd op de Mario Kart-serie met elke iteratie, waardoor de motor van het spel is vandaag de dag.

Als u op zoek bent naar de beste kart racer op de markt, Mario Kart is de weg te gaan—maar als u wilt experimenteren met een leuke, bruikbare racer dat kan alleen maar verbeteren van hier, geef Team Sonic Racing een keer te proberen.