Hoe om Uit Te Loggen Van Facebook Messenger voor iOS & Android

0
42

Er zijn vele redenen waarom u wilt om uit te loggen van Facebook Messenger op uw iOS-en Android-gebaseerde apparaten. Het kan zijn dat je wilt gebruiken een andere rekening met de boodschapper u niet wilt dat anderen vinden van uw berichten in de messenger-app, enzovoort.

Het probleem is dat de messenger-app, niet echt een optie om uzelf afmelden. Dit is in tegenstelling tot veel andere apps waar je de clear-knop of optie tot afmelden in uw account. Echter, er zijn een aantal manieren om uit te loggen van Facebook Messenger op uw apparaten.

Uitloggen Van Facebook Messenger Op de iPhone

U kunt zich afmelden bij Facebook Messenger voor iOS-apparaten als de iPhone en de iPad via de app zelf. Echter, de procedure is niet zo eenvoudig als veel andere apps.

  1. De lancering van de Facebook Messenger op je iPhone.
  2. Tik op uw profiel pictogram in de linkerbovenhoek.
  1. Scroll naar beneden op het volgende scherm en druk op de optie die zegt: Account instellingen.
  1. In het scherm dat volgt, onder het Security gedeelte vindt u een optie die zegt: Veiligheid en Login. Tik erop om deze te openen.
  1. Het zal u naar een pagina waar je kunt zien welke apparaten u bent ingelogd met uw Facebook-account. Onder het Wanneer je bent ingelogd sectie, tap op de Meer – knop om alle aangemelde apparaten.
  1. In het volgende scherm zoek je de iPhone in de lijst met Messenger als de log-in type. Je moet zien dat geschreven net onder de naam van het apparaat.
  1. Tik op de drie puntjes naast de iPhone Messenger – optie en selecteer afmelden.
  1. Het zal een log out van Facebook Messenger op de iPhone. Als je terug naar de boodschapper, het zal u vragen om in te loggen in plaats van naar je lijst met berichten.

Uitloggen Van Facebook Messenger Op Android

In tegenstelling tot iOS, Android kunt u om te spelen met de gegevens die zijn opgeslagen door uw geïnstalleerde applicaties. Aangezien de meeste apps store van uw login-gegevens in deze bestanden, wissen van deze bestanden kunt u het logboek-out van uw gekozen apps.

Dankzij deze flexibiliteit kunt u gemakkelijk uzelf afmelden van Facebook Messenger door het verwijderen van de gegevens van de app. Dit heeft geen invloed op of verwijderen van berichten u hebt verzonden of ontvangen in de app. Die worden opgeslagen op de Facebook-servers en niet lokaal op uw toestel.

  1. Als de Facebook Messenger wordt uitgevoerd op uw Android-telefoon, sluit u dit volledig. Het moet niet worden geopend wanneer u de volgende stappen uitvoeren.
  2. De lancering van de Instellingen – app op uw apparaat.
  1. Tik op de optie die zegt: Apps & meldingen bekijken van de lijst van de geïnstalleerde apps.
  1. Tik op het Zien van alle apps – optie aan de onderkant als u niet kunt vinden Messenger in de lijst op uw scherm.
  1. Zoek de app met de naam Messenger op het volgende scherm en tik op om het te openen in de instellingen.
  1. Selecteer de Opslag optie voor het beheren van de gegevens die zijn opgeslagen door de app.
  1. Je ziet twee knoppen op het volgende scherm. Tik op zowel Opslag Wissen en Cache Wissen knoppen één voor één te wissen van de gegevens van de app.
  1. Open de Facebook Messenger – app en u zult vinden dat je uitgelogd bent van het.

Uitloggen Van Facebook Messenger met Behulp van De Facebook-App (iOS & Android)

Je hoeft niet per se om het gebruik van de Facebook Messenger zelf aan uzelf afmelden. U kunt gebruik maken van de officiële Facebook app voor het beheren van uw aangemelde apparaten en meld jezelf van verschillende diensten, waaronder de Boodschapper.

Deze methode werkt op zowel iOS-als Android-gebaseerde apparaten. U moet de Facebook-app op uw telefoon op voordat u de procedure.

  1. Open de Facebook – app op uw iOS-of Android-telefoon.
  2. Tik op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van uw scherm.
  1. Scroll naar beneden op het volgende scherm in en tik op Instellingen en Privacy in het menu uit te breiden.
  1. Uit het uitgebreide menu, selecteer de optie die zegt: Instellingen voor het openen van uw Facebook-instellingen menu.
  1. Scroll naar beneden totdat u de Security – afdeling. Het vinden van de Veiligheid en de Login optie in dit gebied en tik erop.
  1. Ziet u het recente apparaten die u hebt ingelogd met uw Facebook-account. Tik op het Zien van alle optie Wanneer u ingelogd bent zie je alle aangemelde apparaten.
  1. Vind uw iPhone of Android-apparaat in de lijst die u wilt uzelf afmelden van. Tik op de drie puntjes naast uw apparaat en selecteert u afmelden.
  1. Het direct aanmelden van uw geselecteerde apparaat zonder te vragen.

Uitloggen Van Facebook Messenger Met Behulp Van De Facebook Desktop-Versie

Een goed ding over Facebook is dat, hoewel je het op verschillende apparaten, uw gegevens en instellingen worden opgeslagen op een universal server. Als u een verandering in uw account geeft op al je apparaten.

Met behulp van deze functie kunt u werkelijk log out van de Facebook Messenger op uw iOS-en Android-apparaten door simpelweg de toegang tot de Facebook site op uw computer. Op deze manier hoeft u niet om uit te reiken naar uw telefoon en u kunt op afstand jezelf uitloggen.

  1. Ga dan naar de Facebook site met behulp van uw computer.
  2. Klik op het pictogram pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van uw scherm en selecteer de Instellingen van de optie.
  1. Selecteer de Veiligheid en de Login optie van de zijbalk links.
  2. Op de rechterkant venster, zie je een gedeelte aangeduid als Waar U bent Ingelogd. Het toont alle apparaten die gebruik maken van uw Facebook account. Klik op de Meer optie om een volledige lijst van apparaten.
  1. Vind de iPhone-of Android-apparaat dat u wilt om uit te loggen van de Facebook Messenger op.
  2. Klik op de drie puntjes naast het apparaat en selecteert u afmelden.
  1. Het zal onmiddellijk log out van het geselecteerde apparaat.

Als u niet kunt vinden logging-in en out van de Facebook Messenger een gemakkelijke taak, kunt u gebruik maken van de onderneming self-destructing messaging-functie voor het versturen van berichten. Op deze manier zullen uw berichten worden verwijderd binnen een paar minuten of seconden nadat u ze hebt gelezen.